True...Covek je bre mislio na PC.![]()
Car sales for April 2008:
Dacia Logan - 245.000
Fiat Panda - 221.789
Ford Focus RS - 10.577
Ferrari F430 - 2
Car sales for April 2008:
Dacia Logan - 245.000
Fiat Panda - 221.789
Ford Focus RS - 10.577
Ferrari F430 - 2
Pa ti provozaj taj ferrari na našim putevima![]()
Pa ti nakachi Wii na LCD
Nego, koja je poenta kachenja prodaje za April u Avgustu ?![]()
Kao korisnika zanima me, da zarade što manje na meni, a da pritom ja njihove usluge iskoristim što više.![]()
Opet, kog djavola se pominje prodaja Wii-a u poredjenju sa X360 i PS3?
Opet, kog djavola se raspravlja o nitendu i prodaji wii-a u temi za gta?
Srpski, nema sta![]()
Opet, kog djavola se pominje prodaja Wii-a u poredjenju sa X360 i PS3? Gamecube sa motion kontrolerima? Babe i zabe, naravno da se prodaje ko lud kad je visestruko jeftiniji, mame uzimaju klincima i klincezama da ne bude da jedini nemaju konzolu u odeljenju a pritom gledaju da sto jeftinije prodju..Nemam nista protiv Wii-a, ali je smesno poredjenje prodaja, uvek ce se nesto sto je jeftinije bolje prodavati, da li treba neka posebna mudrost tu, pogotovo u pocetku, videcemo dokle ce ici ta pomama za Wii-em, 90 % komentara po forumima je da je zanimljiv prvih mesec dana, posle skuplja prasinu...
Prodaja se pominje zato što se uvek pominjala, a ne samo kad nekom to ide u prilog.
Meni je najzesce bilo kada je na onoj sceni rekao "Otvori vrata pederu jedan" hahahaha![]()
Poredis ps3 sa laborginijem????Ajde onda molim te ekskluzivno za clanove foruma uporedi Zoricu Brunclik sa Monikom Beluci.:d
Ne, nego poredim razlike u klasi i ceni... Ako se nesto prodaje kao alva ne znaci da je bolje... to je valjda i deci u obdanistu jasno.
Zato što 660 hiljada Wii prema 410 hiljada PS3 prodatih u poslednjem mesecu zvuče daleko manje ubedljivo. Treba li dodati da je MS prodao 210 hiljada Xbox-eva?Naravno, ovo je samo za Ameriku...
"Direct profit per Wii sold may vary from $13 in Japan to $49 in the United States and $79 in Europe"
Originally, production costs of the PS3 were around 800 USD when the system first launched, but through different cost cutting maneuvers, Sony has been able to bring down the production cost of the system to a reasonable 400 USD,
Xbox Division Posts $89 Million Profit in Q3 on 'Robust Demand' for 360
Što znači, gledajući prodaju, da je jedino Nitendo napravio dobar posao.
Tacno ali nekime je bolji wii nekime ps3.Nekima je mlataranje ispred tv-a zabavno,nekima je Boze sacuvaj vid ludaka.Ocigledno je da je vise onih kojima je zabavno.Nekima je bolja Zorica Brunclik od Monike Beluci.Cudan svet je oko nas.....slika ista svaki dan....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari