Šta je novo?

Gta IV

Nije isto zavrsiti igru i dostici 100%, igra se zavrsava vec na nekih 65%...
Jaka je to ljubav kada za svaki deo morate da cekate dodatnih 6 (ili vise) meseci :p\
Evo ja prvi mogu da se pofalim da sam dostigao 100% (gde se dobija poseban trofej)... Presao sam ga uzduz i popreko...

Mora da ja stvarno delujem kao da sam juce pao s grane. Pa igram GTA od prvog dela. Igrao sam cak i GTA: London sa PSX-a. Naravno da znam kako igra funkcionise. Nego jel se seca neko onog clanka u novinama iz 1999 kada je neki lik pod uticajem GTA pravio haos u gradu. Jel to bese ispala ili stvarno?

Secam se da sam jednom na raskrsnici usled prekomernog igranja GTA tih dana zamalo zveknuo jednog lika na motoru :D.

Cini mi se da cu ja GTAIV preci na PC pre vecine vas konzolasa. Mi PC-evci gajimo vishe ljubavi prema tom serijalu, sta cete :p.

Najprodavanija igra, a vi worshipujete tamo neki smoreni MGS (kad mi se gleda film ja odem u kino pa gledam film ;)) samo zato sto ga japanac pravio.
Disgrace :smash:!

Ja sam najvise zbog GTA i kupio X360, igrao sam skoro sve igre u serialu i mogu slobodno reci da je GTA (kao serijal) od uvek bio i ostace najbolja igra na svetu na svim platformama. :)

Preci cu ga barem jednom na PC-u obavezno.

Poslednja izmena:
Nisi se mlatarao na tastaturi i mišu pogrbljen ispred 17", već se lepo izigrao na konzoli.

E ova ti je dobra :d:d:d:d:d. Da na konzoli na 51cm televizoru ili jos gore 37cm :p. Jes joyped je mnogo precizan i pravi uzitak je igrati sa njim GTA. Da je to tako ja bi GTA igrao na joypedu koji mi sluzi za PES. Pogrbljen LOL, pa ja imam kvalitetnu stolicu i uvek sam zavaljen a ne pogrbljen :smoke:.

Doduse pogodio si za 17", to moram da ti priznam, ali je bar bio ravan ekran ;) (ne kao CRT Daewoo TV).

Jes joyped je mnogo precizan i pravi uzitak je igrati sa njim GTA.

Naravno da je bolje, mogu da vozim polako, konstantno a ne kao kad gledas zene na casovima voznje, kad bacakaju kvacilo, tako izgleda voznja na tastaturi... Plus sto je skretanje mnogo bolje na pecurkama...

Voznja je malo bolja, to priznajem (nije GTA LFS pa da kontroler pravi veliku razliku). Ali sta cemo kad izadjes iz kola?

Voznja je malo bolja, to priznajem (nije GTA LFS pa da kontroler pravi veliku razliku). Ali sta cemo kad izadjes iz kola?

Sta cemo, da pucamo :D Nije Counter strike pa da jurim headshot-ove, skroz fino moze da se puca, a tu je i auto-aim koji je skroz prikladan za ovakvu igru... dosta vise sam uzivao u ovoj PS3 verziji, sa gamepadom, nego kad sam igrao ranije delove na PC-u.. Volis da pricas bezveze, kao probao si PS3 verziju, osecam da si igrao 5 minuta, pravo je uzivanje zavaliti se i ne glumiti hobotnicu sa tastaturom i misem... Voznja je 10 puta bolja nego na tastaturi... a to najvise vremena radis u GTA..

Sta cemo, da pucamo :D Nije Counter strike pa da jurim headshot-ove, skroz fino moze da se puca, a tu je i auto-aim koji je skroz prikladan za ovakvu igru... dosta vise sam uzivao u ovoj PS3 verziji, sa gamepadom, nego kad sam igrao ranije delove na PC-u.. Volis da pricas bezveze, kao probao si PS3 verziju, osecam da si igrao 5 minuta, pravo je uzivanje zavaliti se i ne glumiti hobotnicu sa tastaturom i misem... Voznja je 10 puta bolja nego na tastaturi... a to najvise vremena radis u GTA..

Ma sta se zamaras bezveze sa pc botovima:D Meni da je gta bio bolji na pc-u ja bi ga tamo i igrao;)

Grujo, ti uvek dodjes i urnises me :(. A tamam sam Lozacha doveo do toga da nema kud. Jos malo i otrcao bi da igra Little Bag Plenet usput placuci :-devil-:.

GTA je katastrofa na tastaturi i misu (barem su raniji delovi bili) pre svega zbog nedostatka pressure sensitivity-a i zbog nedostatka analognih kontrola, secam se da sam probao Vice City na PC-u i odustao na samom pocetku kada je bilo potebno postaviti bombe u jednoj zgradi sa onim malim helikopterom na daljinsko upravljanje, tastatura i mis jednostavno nisu za GTA, gamepad je ubedljivo bolji...

GTA je katastrofa na tastaturi i misu (barem su raniji delovi bili) pre svega zbog nedostatka pressure sensitivity-a i zbog nedostatka analognih kontrola, secam se da sam probao Vice City na PC-u i odustao na samom pocetku kada je bilo potebno postaviti bombe u jednoj zgradi sa onim malim helikopterom na daljinsko upravljanje, tastatura i mis jednostavno nisu za GTA, gamepad je ubedljivo bolji...

Bogami, ta misija helikopterčićem je bila baš zlo, trebala mi je čitava večnost da ga pređem. Ja na PS2 nikad nisam mogao da igram GTA, jednostavno mi je jako loš "View Distance"...

:D

Ahh baš šteta što ne postoji mogućnost da se prikači džojped na PC. :(:D

Poslednja izmena:
@Lozach

Borise, sve sto treba da uradis je da uzmes novu graficku ;).

Poslednja izmena:
Bogami, ta misija helikopterčićem je bila baš zlo, trebala mi je čitava večnost da ga pređem. Ja na PS2 nikad nisam mogao da igram GTA, jednostavno mi je jako loš "View Distance"...

To nije nista spram misije sa avioncicem od onog klinca u SA. :)

Stvarno ste babe, pa to je sve lako. Imam ja ortaka koji taj avioncic kao ni helikoptercic nije mogao da predje 3 meseca :zgran:.

Nije teshko ako znas kako :smoke:.

Pa ima Far Cry 2, Fallout 3, Dead Space...

Oh wait :trust:

Ma u pravu si ti, mi se samo salimo ovde (i nabijamo postove usput :D).

Mada, ocekuj nekog od clanova Crysis forever zajednice da krene da ti objasnjava svu superiornost Warheada kao ozbiljnog simulatora takmicenja za najjaceg coeka na svijetu.

Moj ti je savet da probash Kings Bounty, to jedino sto valja da je izaslo iz ove skorasnje poplave PC naslova (poplava je pravi naziv, jer te igre su bash ko da ih poplava izbacila :d). Pod uslovom da volis takav tip igara, of course. Toga nema na PS3/360/Wii/DS i na mobilnima najnovije generacije.

Poslednja izmena:
Pa u tome i jeste fora. Ne mora da upgraduje komp da bi igrao KB.

Poslednja izmena:
Pa ima Far Cry 2, Fallout 3, Dead Space...

Oh wait :trust:

Dead Space nabavljam za PS3, cu se *ebem sa lagovima i drajverima, druge dve me ni ne interesuju.. I kako je doslo uopste do toga da se prica sta ja/mi imamo da igramo, ne bojte se vi za nas :D

Poslednja izmena:
Bolje prvo startuj malo igru na PCu, otkud znash da ce ti se svideti, ja ne kapiram zashto je ta igra dobila ocenu 9 :)

Pazi, odgledao sam gomilu gameplay filmica, making of, po stranim forumima samo reci hvale, bukvalno, a i veliki sam fan takvih tematika :)

Pa da, ali se sve svodi na "iseci generichka chudovishta nekom laserskom testerom" :)

Poslednja izmena:
Tako mozes svaku igru da generalizujes, sve se svodi na nesto :)

Ali fan sam vanzemaljskih prica, isao sam sam bre na premijeru prvog X-Files filma pobogu :D Ali ovde ima i nesto pored besomucnog ubijanja, ima dobrih fora sa anti gravitacijom, grafika je perverzija, zvuk takodje i svidja mi se koliko su entuzijasticni dok pricaju o igri :)

Nego da se vratimo na temu, vi koji ste dosli skoro do 100 %, sta sve mogu sada da radim kada sam presao glavnu kampanju, vidim da me Brucie cima da vozim one trke, mogu da se sastajem sa onim tajnovitim ljudima, da ubijam golubove, ima li jos sta god zanimljivo da se radi?

Tako mozes svaku igru da generalizujes, sve se svodi na nesto :)

Ali fan sam vanzemaljskih prica, isao sam sam bre na premijeru prvog X-Files filma pobogu :D Ali ovde ima i nesto pored besomucnog ubijanja, ima dobrih fora sa anti gravitacijom, grafika je perverzija, zvuk takodje i svidja mi se koliko su entuzijasticni dok pricaju o igri :)

Nego da se vratimo na temu, vi koji ste dosli skoro do 100 %, sta sve mogu sada da radim kada sam presao glavnu kampanju, vidim da me Brucie cima da vozim one trke, mogu da se sastajem sa onim tajnovitim ljudima, da ubijam golubove, ima li jos sta god zanimljivo da se radi?

Jes mozda na Soniju ;). Joj sto je lepo kada Soni konzola krene da graficki kaska za PC-jem, tek ce ubuduce da krene pravo podhebavanje (kao sto je bilo kad su izasli Doom3, FC i HL2 a Soni josh uvek vukao krsh grafiku). Can't wait!

A sto se tice same igre. Pa ako si sve presao ti lepo stavi neke modove. Cekaj bwe, pa toga nema na Soniju :p.

Poslednja izmena:
Jes mozda na Soniju ;). Joj sto je lepo kada Soni konzola krene da graficki kaska za PC-jem, tek ce ubuduce da krene pravo podhebavanje (kao sto je bilo kad su izasli Doom3, FC i HL2 a Soni josh uvek vukao krsh grafiku). Can't wait!

A sto se tice same igre. Pa ako si sve presao ti lepo stavi neke modove. Cekaj bwe, pa toga nema na Soniju :p.

I sta si sad hteo ovim da kazes? Ti se radujes sto ce PS3 "mozda" da kaska graficki za PC-em. Bas si uspeo u zivotu, blago tebi...Jel ti dobijas nesto tim? Jel ces zaraditi neku kintu sto ce PC imati bolju grafiku za 4-5 god? Ili samo volis da prozivas i zaj****as..ili ti je mozda krivo sto sebi ne mozes da priustis PS3?

Get a life dude!

Koji si ti spamer :) da, na PS3 izgleda kao kad odvrnes detalje na PC-u, pomiri se sa tim, nema laga sa misem i ostalih maltretiranja, valjda ces jednoga dana shvatiti kako je to dobar osecaj.. Iz sveg srca se nadam da ce ti neka bogata tetka iz Svedske pokloniti jedan za rodjendan ;)

Za PC jedino u doglednoj buducnosti sto vidim da me interesuje je Alan Wake, vidis li ti jos nesto? Crysis 2? Ne hvala... Igre se ne prave za pola godine, dobre igre se prave po 3 godine minimum, ima li nesto na PC-u, barem u najavi? a da se nece pojaviti i na konzolama? Tako sam i mislio.. (ne racunaj mi Starcratf i Diablo, to em mogu na ovoj konfiguraciji, em nemam interesovanja za njih).
E da, setio sam se jos jedne igre, takticka pucacina od originalne Rainbow Six ekipe, trebalo bi pocetkom 2009-e da se pojavi, to cu igrati sigurno, i pomiricu se ako bude lepo radila na medium detaljima...
Neces nikako da shvatis udobnost ne razmisljanja o podesavanjima i baferinzima, kao sto rekoh, nadam se da hoces jednog dana..

Vrh Dno