Ja sam probao na SD TV i na monitoru iz potpisa. Razlika je veeeeeeeelika, u korist LCD monitora. Gotovo da je neuporedivo. Cak i xbox dashboard izgleda bolje na monitoru. Mislim da vredi stedeti i kupiti LCD.
a kako si povezao monitor sa sonijem ??? imam i ja lcd 22'' pa bi da probam na sta lici ??? uz sony imam samo scart i us konektore, a na grafickoj imam samo s-video jack ???
imam LG FLATRON L192WS jel on podrzava HDCP kako to da proverim ?
Samo kazem jer dosta ljudi na internetu i dalje tvrde da je covek iz Rusije, Hrvatske a neki su rekli i Izraela.
Da li se taj freeze problem javlja na nekom odredjenom delu igre , na oko 25% sam i nije mi se to dogodilo?
Da li se taj freeze problem javlja na nekom odredjenom delu igre , na oko 25% sam i nije mi se to dogodilo?
^ To nema veze sa realnoshcu, svi PS3 su isti..
Pa nisu bas svi isti. Zar nije razlika izmedju starijih i novijih modela u onoj nanometarskoj tehnologiji?Noviji su radjeni po nekom novijem standardu pa se i manje greju, mozda to ima neke veze sa zakucavanjem na 60gb verzijama, mada sumnjam, retki su to slucajevi da bi se moglo presuditi zbog cega je.. verovatno je nasumicno a i mislim da je dokazano da je u samoj igri problem, ne u konzolama..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari