Šta je novo?

Gta IV

Ja sam probao na SD TV i na monitoru iz potpisa. Razlika je veeeeeeeelika, u korist LCD monitora. Gotovo da je neuporedivo. Cak i xbox dashboard izgleda bolje na monitoru. Mislim da vredi stedeti i kupiti LCD.

Ja sam probao na SD TV i na monitoru iz potpisa. Razlika je veeeeeeeelika, u korist LCD monitora. Gotovo da je neuporedivo. Cak i xbox dashboard izgleda bolje na monitoru. Mislim da vredi stedeti i kupiti LCD.

Bas sam taj monitor merkao... :D
Kolika mu je cena sad?

a kako si povezao monitor sa sonijem ??? imam i ja lcd 22'' pa bi da probam na sta lici ??? uz sony imam samo scart i us konektore, a na grafickoj imam samo s-video jack ???

a kako si povezao monitor sa sonijem ??? imam i ja lcd 22'' pa bi da probam na sta lici ??? uz sony imam samo scart i us konektore, a na grafickoj imam samo s-video jack ???

Kao prvo monitor mora da ti podrzava HDCP standard, prvo to proveri. A onda pazaris HDMI to DVI konektor. Dakle, HDMI kabl ubacis u taj konektor i onda prosledis u DVI ulaz na monitoru, to je to...

imam LG FLATRON L192WS jel on podrzava HDCP kako to da proverim ?

imam LG FLATRON L192WS jel on podrzava HDCP kako to da proverim ?

Ovo je sve moglo u opstoj PS3 diskusiji al ajde.. Jel imas uopste DVI ulaz u monitoru ili samo VGA? Googlaj malo pa vidi da li ti podrzava HDCP..

Pojavio se Update 1.02, zna li neko sta donosi?

Da li je neko proverio E-mail od Niko-ve majke u Internet Kaficu u igri?

Pa mislim da su to svi uradili sobzirom da ga dobijas na samnom pocetku od kada mozesh da blejis po I kaficima.

Samo kazem jer dosta ljudi na internetu i dalje tvrde da je covek iz Rusije, Hrvatske a neki su rekli i Izraela.

Samo kazem jer dosta ljudi na internetu i dalje tvrde da je covek iz Rusije, Hrvatske a neki su rekli i Izraela.

Zato sto vecina ljudi na internetu nije normalna :)
U e-mailu lepo pise "nadam se da si srecan u Americi" a "srecan" je definitivno srpska rec. Takodje, glumci koji su davali glasove Niku i Romanu su potvrdili u emisiji na GT trailers-u da su radili srpski jezik i akcenat..

Evo juce sam skinuo 1.02 patch kao i novi firmware update za PS3 a danas mi se zamrzla igra evo pre par minuta i morao sam restartovati.Cudno, zaista, jer mi se to nije desilo ni jednom na 1.01 verziji a kamoli na 1.00

Da li se taj freeze problem javlja na nekom odredjenom delu igre , na oko 25% sam i nije mi se to dogodilo?

Da li se taj freeze problem javlja na nekom odredjenom delu igre , na oko 25% sam i nije mi se to dogodilo?

Ja sam na oko 50 % i takodje nijednom nije zakucalo, PS3 verzija, mada nisam probao sa novim patchom..

Poslednja izmena:
Ja na XB360 imam problem da mi ponekad (retko) nestanu pojedine teksture ili da auto deluje kao da lebdi. Ima li leka tome, s obzirom da koristim "narodsku" verziju igre.

ne valja ti disk koji si narezao. ja nijedan problem nikad nisam imao sa igrom, niti je patchovana niti bilo šta.

Prica se da uglavnom ljudi sa 60gb verzijom PS3 imaju problema sa "zamrzavanjem"!

^ To nema veze sa realnoshcu, svi PS3 su isti..

^ To nema veze sa realnoshcu, svi PS3 su isti..

Pa nisu bas svi isti. Zar nije razlika izmedju starijih i novijih modela u onoj nanometarskoj tehnologiji? :) Noviji su radjeni po nekom novijem standardu pa se i manje greju, mozda to ima neke veze sa zakucavanjem na 60gb verzijama, mada sumnjam, retki su to slucajevi da bi se moglo presuditi zbog cega je.. verovatno je nasumicno a i mislim da je dokazano da je u samoj igri problem, ne u konzolama..

Igram na 60gb modelu kao sto rekoh do sada nikakvog problema.

Pa nisu bas svi isti. Zar nije razlika izmedju starijih i novijih modela u onoj nanometarskoj tehnologiji? :) Noviji su radjeni po nekom novijem standardu pa se i manje greju, mozda to ima neke veze sa zakucavanjem na 60gb verzijama, mada sumnjam, retki su to slucajevi da bi se moglo presuditi zbog cega je.. verovatno je nasumicno a i mislim da je dokazano da je u samoj igri problem, ne u konzolama..

Postoji razlika u tehnologiji proizvodnje, ali to ne znachi da se 60gb PS3 greje ko lud, ne greje se ni jedna verzija, niti ima problema sa igrama zbog grejanja. To je sve zbog samih igara, zashto bi GTA imao vec 2 patcha ako su sve uradili kako treba, i zashto se druge igre ne zakucavaju na tim istim PS3.

Poslednja izmena:
Nemoj da zezash choveka, svi znaju da ce mu cena pasti za 6 meseci, 12 dana i 7 sati :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno