Šta je novo?

Gta IV

Ebiga, ne bi da poremetim sve sto sam dosad presao, jer mi je bas vise ljudi reklo da se poremeti save u San Andreas-u sa cheatom :)
U svakom slucaju, necu "varati" dok ne zavrsim pricu... ;)

Nego, verovatno svi znate za ekskluzivni DLC (downloadable content) koji ce izaci oko Novembra za X360, Microsoft ne bi bio Microsoft kad se ne bi bavio tim stvarima (iskesirali su 50 miliona da taj sadrzaj izadje samo za X360), ALI, izgleda da se to odnosi samo na eventualno jedno novo ostrvo i jos par novih misija, a stvari kao sto su nova odeca, oruzja, automobili i ostale zezancije bi trebalo da izadju za OBA sistema... i naravno verovatno ce za PS3 biti besplatno, dok ce se X360 DLC placati...

http://play.tm/story/17953

Nije problem :) Na PS3 mora da se iskesira za svaku igru... na xBox samo na one koje vrede :)

Nije problem :) Na PS3 mora da se iskesira za svaku igru... na xBox samo na one koje vrede :)

Dakle kupio si GTA?

Fora je sto takve stvari trebaju da budu besplatne, nije to expansion pack, to su samo neke stvari koje mogu poboljsati gameplay ili neke stvari koje nisu stigli da ubace u osnovnu verziju...

Ma nisam jos uzeo ni xBox ali planiram pa te cisto peckam jer vidim da si se poradovao nesto, a i da si malo pristrasan kad je odabir konzole u pitanju...

U svakom slucaju, mislim da cu kupiti GTA original pod uslovom da ga nadjem kod nas a u medjuvremenu cu da obrnem kopiju za male pare... A moguce je da na Boxu i necu da kupim original nego za PC kad se pojavi, jer mi multiplayer nekako lepsi na PC-u.

Ma nisam jos uzeo ni xBox ali planiram pa te cisto peckam jer vidim da si se poradovao nesto, a i da si malo pristrasan kad je odabir konzole u pitanju...

Hehe, ma jok, nisam u tom fanboy fazonu uopste sto se tice konzola :) ali priznajem da mi malo smeta provodadzisanje piraterije i svi ti komentari "vernih" ljubitelja igara koji u zivotu nisu iskesirali za original... ;)

Ma jok...ta konzola je cudo_Odjednom napravi ljude koji su se poceli gnusati piraterije maltene posle prve original igre koju pazarise...i onda pu, pu, piraterijo!:D Ona finansira terorizam! :d

Smeta ti samo sto je nema za PS3 ;)

Netacno.. mada rekoh da mi smetaju komentari ljudi oko piraterije i plakanje kako nema dobrih igara za PC i "pravdanje" zasto ne kupuju originale.. to mi smeta, nikom ne branim nista, i ja bi zaglavio robiju za pirate kao i svi mi ovde... ;)

Hehe, ma jok, nisam u tom fanboy fazonu uopste sto se tice konzola :) ali priznajem da mi malo smeta provodadzisanje piraterije i svi ti komentari "vernih" ljubitelja igara koji u zivotu nisu iskesirali za original... ;)

PRAVI gejmeri kupuju originale...:p

Poslednja izmena:
Kod nas je 250 evra :) nije tako strasno...

Ali svejedno, Premium mi je drazi ako uspem da ga navatam...

Kakve veze ima HDD? Pa i na premium nema opcija za install...igra se pokrece samo sa diska. Neki kazhu da je problem u BenQ drive-u a moguce je da je ovaj lik rezao na daleko vecoj brzini pa se ovako istripovao disk.

Da, ali igra verovatno cacheira podatke na hard disk, koji Arcade i Core nemaju.

Izvinjavam se zbog off-a, ali ako neko zna igraonicu u Nišu gde imaju GTA4, bacite mi adresu na PM. Hvala unapred ;)

Evo posle duzeg igranja da i ja iznesem svoje utiske :)
Igra je jednom recju fenomenalna. Mislim da poseduje najbolji AI koji sam istestirao od kako sam poceo da se igram... Napucavanje je odradjeno neverovatno dobro i odusevljava me trenutak kada se pogodi neprijatelj u neki deo tela a on i dalje pokusava da uperi pistolj u tebe i ubije te, uvek su razlicite animacije pokreta tela zahvaljujuci euphoria fizici (skidam kapu)...
Prica je isto super odradjena ali necu nista da prepricavam kako ne bi pravio spojler buducim igracima...
Telefon je isto extra odradjen i dopada mi se ta novina u igri (ne prestaje da zvoni).
Grafika za ovakav tip igre je neverovatna... Koliko puta sam zastao samo da se divim nekom pogledu i odusevljava me onaj efekat daljine...
Fizika automobila je dosta napredovala tako da se sada ponasaju odlicno i realno.
Pre neki dan sam upalio San Andreas i razlika je nebo i zemlja, IV je toliko napredovala da se stvarno oseca prelazak na next-gen (this gen :) ) tip igara.
Sto se tice mana moram da kazem da igra ne podrzava pressure sensitivity kod automobila i da je kamera u krivinama mogla da bude malo brza a ne da se manuelno okrece po potrebi.
Komande su odlicne i potrebno je neko vreme da se navike na iste...
Zvuk je odradjen za svaku pohvalu i tacno se oseca da je grad "ziv" i odusevljavaju me komentari na Srpskom jeziku tipa: "Udario si mi auto *****e..." ili "Ti si za psihijatra..." mhahhahaha :D
Statistika kaze da sam igrao 58 sati a tek sam na 67% i planiram da je complete-ujem do kraja :)
Igra obiluje sa toliko sitnih detalja o kojima moze da se razglaba do sutra ali se jednostavno nema vremena :)
"runs to play GTAIV"...

Apsolutno, slažem se 100% sa tobom!

Interesuje me kod online multiplayera, jel se protivnicki igraci uvek vide na radaru ili samo kad koriste oruzje (kao npr. u COD4). Ima li nacina da budes nevidljiv na radaru dok ne koristis oruzje (kao u COD4, radar jammer i sl.) ?

Ovako nema nacina za skrivanje, vidim sve igrace na radaru i posto je u 99% igara omogucen auto aim ne moze da se omasi, odnosno ko prvi zapocne pucnjavu pobedio ...

Joooooooooj samo da iz`idje za PC....

Ima da sprzim graficku! :p

Interesuje me kod online multiplayera, jel se protivnicki igraci uvek vide na radaru ili samo kad koriste oruzje (kao npr. u COD4). Ima li nacina da budes nevidljiv na radaru dok ne koristis oruzje (kao u COD4, radar jammer i sl.) ?

Ovako nema nacina za skrivanje, vidim sve igrace na radaru i posto je u 99% igara omogucen auto aim ne moze da se omasi, odnosno ko prvi zapocne pucnjavu pobedio ...

Ima, to mora onaj k'o nameshta postavke u igri da ukljuchi, ali veruj mi, nemoguce je igrati tako :)

Meni je isto bilo glupo shto se stalno vide na radaru, pa kad sam konachno dospeo prvi u jednu igru odma sam stavio da se ne vide dok im skroz ne pridjesh. Rezultat je bio katastrofalan - pola sata smo se lovili po gradu nemajuci pojma gde su ovi drugi :d

Tako da je to zasad neizbezno, a da su mogli neshto pametnije da smisle - mogli su :)

i zavisi u kom modu igras, u cops and robbers, kolko se ja secam panduri vide samo Boss-a a ovi ostali se nevide.

Jel neko imao priliku da proba GTA IV i na HD i na SD rezoluciji?Ako jeste, molim ga da napise neke utiske tj. kolika je razlika i da li vredi stedeti za lcd monitor ili je razlika minorna.Moze i neke slike sa neta koje uporedjuju.Hvala

Vrh Dno