Šta je novo?

Gta IV

Niko je kralj! Hvala memberu za onaj prajsles link. Sad ne moram da šaljem SMS-eve da bih dobio naziv pesme :D

Greh je pricati loshe o Niku,a da nisi ni odigrao ni video kakav je lik :p

Poslednja izmena:
Najsmesniji trenutak do sad, burazer vozio neki choper, pokupio nekog pesaka a ovaj mu se nasadio na glavu, na "69" pozu.. Urnebesno! :D:D

Jel igra neko online sa PS3? Ako organizujete neke partije javite, da znam da li da povezujem na net :)

Da se i ja pofalim kupio GTA4 :banana:stvarno je vrh igrica sad je gustiram polako u single pa će mo posle u online...
Borise koji ti je psn ili dodaj mene u friend listu
Pozdrav

Poslednja izmena:
Kako napredujete? Ja nisam baš dugo igrao zbog obaveza, a i zbog one misije koji nisam uspeo da pređem (više se ni sećam tačno koje, pošto su me dve mučile).

Nisam u toku pa mi ne zamerite na pitanju, hoce li izlaziti za PS2?
Ne uklapa mi se nabavka bolje konzole u skorije finansijske planove.

Nece izaci za ps2.

Ima li fora da se malo brze ucita igra, ucitavanje traje vise od 2 minuta, sve cenim da nekako moze da se prekine taj intro ali ne uspevam :)

Poslednja izmena:
Kada mi se igra ukljucim xbox cd je stalno unutra,i dok ukljucim kabal u monitor igra vec krenula i to je to :p
Mislim da ne moze to da se prekine,jer ipak mora sve ono nekako da se ucita...

GTA IV postavio dva Ginisova rekorda! :) Najveca bruto zarada i najveci prihod od prodaje u prva 24 sata u kategoriji zabava (entartainment), izvor Gamespot. :beat:

na 32%, a imam 45 sati gameplay-a. Ludnica totalna!

Ja polako gustiram pricu (25 %)...

Koji su vam omiljeni automobili do sad? Sigurno nisam video ni polovinu ponude, ali zasad obozavam da divljam sa muscle cars-ima :) Challenger je konza! ;)

(Ovo sam slikao monitor digitalcem, jer jedan englez nije verovao da igra ovako izgleda, kaze svuda po netu su screen-ovi bez HUD-a pa mu to sumnjivo bilo :) )

meni je bruka afto koji se valjda zove vigero, ali nisam siguran. jednom sam ga sluchajno capio. muscle car je, lichi na staliona, samo je mnoogo bolji, i nazad ima 2 auspuha.. vozo sam ga dog se nije raspao, i posle ga ne nadjoh :(

Poslednja izmena:
meni je bruka afto koji se valjda zove vigero, ali nisam siguran. jednom sam ga sluchajno capio. muscle car je, lichi na staliona, samo je mnoogo bolji, i nazad ima 2 auspuha.. vozo sam ga dog se nije raspao, i posle ga ne nadjoh :(

Ovaj auto dosta vidjam na severnom delu sredisnjeg ostrva, tamo gde su Playboy i Dwayne...

Pitanje

Zanima me da li ako imam flashovan xbox i xbox live gold, da li ce me banovati ako budem igrao gta 4 mp sa piratskim diskom. To jest da li ako kupim gta 4 original za xbox, da li cu moci da igram online a da me ne banuju zbog flashovane konzole.

Bannovace te zbog pirata kad-tad.
Kupi original.
Ako ova igra nije vredna toga, nije nijedna...

Vrh Dno