Avijon
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.03.2002
- Poena
- 685
To sam cuo od par ljudi, ali nisam nikad licno probao...
***e..
To sam cuo od par ljudi, ali nisam nikad licno probao...
)))
***e..
Okreni - obrni, verzija za xBox ce biti najpotpunija![]()
Nije problemNa PS3 mora da se iskesira za svaku igru... na xBox samo na one koje vrede
![]()
Ma nisam jos uzeo ni xBox ali planiram pa te cisto peckam jer vidim da si se poradovao nesto, a i da si malo pristrasan kad je odabir konzole u pitanju...
ali priznajem da mi malo smeta provodadzisanje piraterije
Smeta ti samo sto je nema za PS3![]()
Hehe, ma jok, nisam u tom fanboy fazonu uopste sto se tice konzolaali priznajem da mi malo smeta provodadzisanje piraterije i svi ti komentari "vernih" ljubitelja igara koji u zivotu nisu iskesirali za original...
![]()
Dali je neko primetio sporo ucitavanje textura na arcade pakovanju
Ima li neko problem sa gta4 na xbox360 arcade sporo ucitavanje textura gotovo neigrivo kao na ovom klipu
http://www.youtube.com/watch?v=4_e6NZJ-APs
Ovako nema nacina za skrivanje, vidim sve igrace na radaru i posto je u 99% igara omogucen auto aim ne moze da se omasi, odnosno ko prvi zapocne pucnjavu pobedio ...
Interesuje me kod online multiplayera, jel se protivnicki igraci uvek vide na radaru ili samo kad koriste oruzje (kao npr. u COD4). Ima li nacina da budes nevidljiv na radaru dok ne koristis oruzje (kao u COD4, radar jammer i sl.) ?
Ovako nema nacina za skrivanje, vidim sve igrace na radaru i posto je u 99% igara omogucen auto aim ne moze da se omasi, odnosno ko prvi zapocne pucnjavu pobedio ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari