Šta je novo?

GTA IV - Resenja problema -> Patchevi -> Tweakovi

Presao sam sa WinXP na Win7 i GTA IV mi secka pa sam smanjio detalje na pola od onoga kako sam igrao na XP-u i idalj nije nista bolj.Da li neko ima isti problem ili zna sta da uradim da bi prestala igra da secka?

Vidim da su neki patchevi izbaceni od zadnjeg kojeg ja imam,a to je 1.0.3
Pa ako mi neko moze dati link sa novijim patchevima + creck (razor) bio bih zahvalan,posto ja i internet pretrazivanje smo posvadjani :p

Presao sam sa WinXP na Win7 i GTA IV mi secka pa sam smanjio detalje na pola od onoga kako sam igrao na XP-u i idalj nije nista bolj.Da li neko ima isti problem ili zna sta da uradim da bi prestala igra da secka?

Vidi dali se seckanje dešava dok pritiskaš tastere. Kreni recimo da voziš u pravoj liniji, i vidi šta će se desiti.

Vidim da su neki patchevi izbaceni od zadnjeg kojeg ja imam,a to je 1.0.3
Pa ako mi neko moze dati link sa novijim patchevima + creck (razor) bio bih zahvalan,posto ja i internet pretrazivanje smo posvadjani :p

Imaš linkove za patch i xliveless u postu 237 ove teme, a za ostalo ćeš se ipak morati snaći na drugom mestu. :wave:

LJudi malo pomoci...
Tokom instalacije GTa4 dobijem CRC error...screenshot je na uobicajenom mestu...
Susrecao sam se pre sa slicinim errorima ,ali ovo je nesto novo za mene...Google-ovao sam prob.i ovo se xyz puta desavalo ljudima ,ali sa dvd,meni se Iso fajlovi nalaze na hdd-u.Koristim UltraIso za img hosting (vec ga 1god koristim bez ikakvih problema ,ovo je 1. i jedini)

Izvadio sam oba Dvd rom-a,posto znam da oni imaju tendenciju da zezaju...ali opet nista nije pomoglo >_> ffs.

Pomoc ?

Prilozi

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    216.7 KB · Pregleda: 57
Samo klikni "ignore" i pici...;)

To je verovatno do neceg drugog...identicna stvar sa tom greskom mi se desavala sa GTA IV, Prince of Persia i HAWX, sve tri radile bez problema:)

Pa lepo,..ali do cega "neceg drugog" ? ^^

~kao sto je jedan moj gary rekao : "si probao da isljucis / ukljucis zvucnike? " ^^

Ova igra ima mali milion mogucih uzroka problema, uostalom ova tema dovoljno govori. Mozda drajveri, mozda losa "medicina", mozda LIVE...ne tvrdim da sam 100% u pravu sto se tice ovog error-a pri instalaciji, ali znam da je i kod mene tako bilo, pa sam igru presao najnormalnije. A takodje i dva moja ortaka.

Skini najnoviji patch mislim da je to 1.0.4 ...probaj pa javi rezultate,najverovatnije je do toga,mada moze biti i da je do nekih virusa

E jos jedna stvar,skontao sam nesto mi pc spominje "SecuROM" u vezi instalacije/uninstalacije Gta4...neka duga pricao,nisam zapamtio...

koliko sam ima peceva? ja kad sam je presao bilo je 4 peceve

imam mali problem koji mnogo iritira :)... zadnji patch sam stavio, zadnji xliveless, gillete iz 1911-e heheh... elem Win 7 x64, igrao sam pre igricu na Vista x64 bez problema ali priigrala mi se opet i rekoh daj da instaliram i sve to ok proslo, krenem da igram i uglavnom posle jedno 5 minuta igrica pukne i izadje na desk sa porukom APPCRASH uzrok d3d9.dll ok ajde rekoh da reinstaliram direct x da vidim onda, medjutim i dalje isto, probao i da ocistim drivere pa ponovo, ma sve zive kombinacije i nikako da proradi, stavljao sam i compatiblity na xp sp3 i na vista ali nista ne pomaze... jel neko poterao igricu na win 7 ili zna sta zeza?

izgleda da sam resio problem... novi lek koji nije gillete... za sada sam igrao pola sata bez problema... javicu ako nesto nije ok.. pozz

i da se javim opet, danas puca samo tako... ajde ljudi pomagajte, pocinjem da pricam sam sa sobom ovde :p

evo sta izbacuje uvek... probao sam i sa starijim patch-om kao sto se i vidi na slici i sa najnovijim i uvek isto...

Prilozi

• crashgta4.jpg
    crashgta4.jpg
    67.7 KB · Pregleda: 74
Poslednja izmena:
Nadam se da ce pomoci PM. Probajte aftershave sa najnovijom ver. 1.0.3.0

i da se javim opet, danas puca samo tako... ajde ljudi pomagajte, pocinjem da pricam sam sa sobom ovde :p

evo sta izbacuje uvek... probao sam i sa starijim patch-om kao sto se i vidi na slici i sa najnovijim i uvek isto...

to je zato sto imas nvidiu i to tu pecku na drva

- instaliraj najnoviji .net framework 3.5
- najnoviji directX sdk
- opali patch 1.04
- udeni xliveless najnovejsi
- obrij

ako to ne radi, verovatno ti je sam XP u katastrofalnom stanju,
a ako koristis win7 , i opet ne radi , moje saucesce.

ta pecka na drva je terala istu igricu na Visti x64 igrao sam bukvalno ceo dan bez problema tako da nije do pecke... win je svez takodje, nikad mi nije win u katastrofalnom stanju bio sve je pod konac...

Win 7 je u pitanju (a zbog graficke se zezam :D)? Jesi li skinuo najnoviji patch 1.0.0.4, znaci ima patch 1.0.0.4 i posle njega jos jedan 1.0.0.4, ovaj prvi je oko 54 mb, a ovaj drugi oko 86 mb?

ma sve najnoviji patchevi onaj zadnji je 97 MB cini mi se, 1.0.0.4 pre njega je bio 1.0.4.0 bas su ******* sa oznakama patcheva, obrijan hehehe sve lepo "uglobljeno" ali dzaba...

Imam problem malopre sam instalirao igricu, sve programe i kad pokrenem igricu ne dize se i xlive uopste. Preinstalirao sam dvaput, sta da radim?

GTA IV ULTIMATE MOD PACK

v5h7xu.jpg

-Alice-Program for the installation script modifications

-Nico-African American

-Setting bombs on any machine

-Time synchronization GTA with real time on your computer

-Motorcycles from the Lost & Damaded

-Living in a megacity

-Modification of Sim-Sim opens (you can open some locked doors)

-Bloody fashion

-Lethal weapon

-Color kopy (color of police cars in different colors)

-Realistic explosions

-Greb mod (allows you to grapple for any car)

-Realistic mod

-GTA IV Render Flag Customizer (only for angiyskih exe files)

-Driving from the first person

-Increased power weapons and firefighters cranes

-In the computer facilities installed windows

-Total control of the car

-Nico v. Johnny

-The correct drivers (correction control computer auto)

-Garnets head (instead of conventional grenades are separated head)

-Hunger (Nico now feels the hunger in GTASA)

-Rifle-grenade launcher

-Drift mod

-New paths for aircraft

-High-quality trees, fences

-Interface GTAVC

-New textures for weapons

-Mod to fully lock the car (to close the door)

-Slow motion

-Realistic management auto

-Bag-bomb

-Monitoring the level of tracing

-Clean windows on a car

-Wild Dance

-Tuner character

-Control over the maximum speed of automobiles

-Office Tel physics

-Flame (instead of the usual rounds in the rifle-fire)

-Realizm4

-Anarchy fashion

-VIPsnayper (the sniper and bodyguard)

-Modification of blood

-Modified Texture

-Clothes

-Themes for mobile
etc.
DOWNLOAD

Ja igru tjeram bez problema sa patch-om 1.0.3 na W7 x64 tako da ako vam igra ne radi sa zadnjim patch-o koristite ovaj stariji.

ja bre probao i sa starijim i sa novijim i isto mi se hvata nesto ne stima pa to ti je :(

Ako nekog zanima sa zadnjim patch-om 1.0.0.4 može da se koristi commandline.txt jer sam primetio da su mi pojedine opcije u podešenjima za grafiku isključene tj. zaključane posle nabacivanja zadnjeg patch-a i drajvera za grafiku (e sad da li jedno sa drugim ima veze ili ne nemam pojma). Možda ovo pomogne nekom u rešenju problema oko lošeg fps-a.

Mozda ti mashina nije stabilna pa te zato izbacuje iz igre. Probaj malo da smanjis klokove pogotovo za HT jer negovim ubrzanjem ne dobijas nista osim nestabilne mashine.

shoma masina mi je LINX stabilna a i probao sam da obaram klokove, igrao sam igru na Visti bez problema a na sveze instaliramn Win7 nece, *** nesto zeza...

jel zna neko kako da ubacim save game sa neta u 1.0.4.0 verziju??

Nazad
Vrh Dno