Šta je novo?

GTA IV - Resenja problema -> Patchevi -> Tweakovi

Ja imam problem sa poslednjom misijom.

Kada skocim sa motorom i hvatam se za helikopter. Pise da pritiskam dugme za skok da bi se popeo u helikopter. Nista se ne desava. Menjao sam i taster za skok, probao i sa gamepadom... nista

Koristim 1.0.3.0 patch ako je bitno.

Mnogi su imali problem sa tim, bukvalno treba da urnišeš dugme i trebalo bi da se popne.

Urnisao sam ga, sa obe ruke :D

Instaliracu ovaj novi patch, pa ovaj razorov crack pa cu videti sta ce biti.

Probaj pa javi. Ja sam prešao sa patchom 1.0.2.0, čini mi se, i Razorom, ako ti nešto znači...

Poslednja izmena:
Jel postoji nesto za preskakanje misija? Ne mogu da predjem prvu misiju sa helikopterom(kada treba da pratis drugi helis) posto je neshvatljivo neupravljiv. Stalno me vraca da je odradim...
Zar nije prva misija sa helikopterom ona kada samo trebaš da ga ukradeš i odvezeš na aerodrom?

Poslednja izmena:
Malo sam se zezao sa helikopterom nakon sam ostavio Little Jacob-a. Sleteo sam na krov safehouse-a koji sam uzeo od Playboy X-a i preko terase se spustio u apartman i snimio poziciju. Kad sam se "probudio" helikopter je i dalje bio tu. Nažalost u sledeću misiju sam morao autom a kad sam se vratio helikoptera više nije bilo.

problem

Igram onu misiju s pocetka igre kada moram da otmem onaj auto i dovezem ga Vladu, medjutim kada dodjem do onih garaza gde je zuta tacka kao odrednica, nemam gde da ostavim kola jer ta garaza koja bi verovatno morala da bude otvorena nije, ako izadjem iz auta posle ne mogu da se vratim u isti, da li je neko imao ovakav problema i kako ga je resio? Instalirao sam najnoviji patch 1.0.0.4.

Probaj da uđeš u nju iako nije otvorena, znaju da nastanu bagovi sa teksturama, pa se čini kao da je zatvorena.

Probaj da reinstalirash igru,instalirash neki stariji patch,pa onda...

Isti problem imam i ja ali sa 1.0.3.0 patch-om. Igru sam presao bez patch-eva i nije bilo nikakvih problema.

Znaci pecevi degradiraju igru? :)

Imao sam ja taj problem, ima ovde negde ili u zvanicnoj temi, search-uj moj nick u temi pa vidi medju zadnjim postovima. Mislim da te melem zeza, treba ti valjda gillette za 1.0.3.0.

Imao sam ja taj problem, ima ovde negde ili u zvanicnoj temi, search-uj moj nick u temi pa vidi medju zadnjim postovima. Mislim da te melem zeza, treba ti valjda gillette za 1.0.3.0.

Instalirao sam ponovo patch 1.0.0.4, i zatim udario jedan Gillete Mach Turbo i odradio misliju bez problema, hvala jos jednom! :wave:

Instalirao sam ponovo patch 1.0.0.4, i zatim udario jedan Gillete Mach Turbo i odradio misliju bez problema, hvala jos jednom! :wave:

Ima novi Gillete Mach Turbo 1.0.4.0 i ako ništa drugo bar nema onog dosadnog erora kad izlaziš iz igre.
Za sada radi normalno tj. do sad nisam primetio da ima neku falinku.:wave:

Poslednja izmena:
Radi odlicno i kod mene, jedno pitanje s obzirom da su sa ovim patchom otvorene skoro sve graficke opcije, da li je potrebno ubacivati comandline.txt ili ne? i da li mogu da se koriste very high teksture sa graficko od 512mb i kako se otkljucavaju ako mogu?

mene zanima ako stavim 1.0.0.4 da li ce mi se zeznuti save-ovi?

Radi odlicno i kod mene, jedno pitanje s obzirom da su sa ovim patchom otvorene skoro sve graficke opcije, da li je potrebno ubacivati comandline.txt ili ne? i da li mogu da se koriste very high teksture sa graficko od 512mb i kako se otkljucavaju ako mogu?

Taj deo i mene muči jer i ja imam comandline.txt, ali kao da baš i ne radi ali sa tim da sam ja u igru ubacivao i neke druge gluposti pa je možda i zbog toga. U svakom slučaju probaću da reinstaliram igru pa da vidim šta će da bude. Uglavnom moj comandline.txt izgleda ovako pa možda može da ti pomogne.

Kod:
-novblank

-norestrictions

-nomemrestrict

-percentvidmem

-refreshrate 60

-frameLimit 60

:wave:

mene zanima ako stavim 1.0.0.4 da li ce mi se zeznuti save-ovi?

Koliko ja znam ne, tako je barem kod mene bilo jer ja sam preko 1.0.3.0 ubacio 1.0.4.0 i svi save-ovi su bili tu.

Poslednja izmena:
Ne treba commandline posto su u patch-u vec pogasene restrikcije za RAM.

Ako se dobro secam iskljucivanje snimanja klipova takodje malo popravlja situaciju.
Verovatno malo rastereti procesor, tako da ne bi bilo lose i to da ugasite osim ako nemate neku zelju da atraktivno poginete i to snimite :D

Ne znam ovo sa save-ove sa 1.0.0.4 ..jel taj patch menja direktorijum gde se smestaju save-ovi ili je to vec uradjeno sa 1.0.0.3 ?

1.0.0.3 menja direktorijum

hvala i outlaw i OCz na odgovorima, e sada, kao da mi igra losije radi, moguce da mi definition nije ranije bio ukljucen, a to mu dodje nesto kao AA koliko sam uspeo da shvatim?

Iskljuci cu to snimanje klipova nepotrebna opcija... :)

zezno sam save-ove sa 1.0.4 patchom ako vratim stari da li ce sljakati? :(

Sad rade save-vovi extra hvala druze

Dajte neki drugi link za ovaj xliveless da se skine
Ove sve sto se postavljali ni jedan ne radi

Ja se izvinjavam, ne mogu sad da kopam po brdu postova, gde se nalaze sejvovi?

Nazad
Vrh Dno