imam bag,nemogu u igri da u interntet kafe-u udjema na komp da pogledam mailove,a treba i za neke zadatke da se ulogujem.Jel zna neko sta treba da uradim?
zdravo momci imam problem sa grafikom na gta 4 ne mogu povecati rezoluciju sa 800x600 a laptop mi je acer 5750 ram memorija 8gb i5 procesor 2.3 graficka intel hd 3000 sa 1.7 gb memorije... a ne mogu da povecam rezoluciju pa mi nije jasno da li je do nekih pecheva igrice ili sta vec...? a zgrade i ostali predmeti mi se ne pojavljuju odma...
zdravo momci imam problem sa grafikom na gta 4 ne mogu povecati rezoluciju sa 800x600 a laptop mi je acer 5750 ram memorija 8gb i5 procesor 2.3 graficka intel hd 3000 sa 1.7 gb memorije... a ne mogu da povecam rezoluciju pa mi nije jasno da li je do nekih pecheva igrice ili sta vec...? a zgrade i ostali predmeti mi se ne pojavljuju odma...
E druze nema to sto ti kazes na desni klik igrice i NVidiaTrebalo bi da imas GT630M 1Gb, desni klik na ikonicu igre i izaberi da ti se igra pokrece kroz NVida...
Aj ti nama daj tacne oznake tog laptopa pa da ti pomognemo.
moze li neko to da uradi ili ne... ?
Ja nisam rekao da ljudi instaliraju igricu zbog mene... ako citate lepo pise... ja sam prvo pitao ako neko moze da posalje a ne da instalira igricu zbog mene....Mislim da ce se narod polomiti da instalira GTA samo da bi ga ti odigrao ...
A koja je to "najbolja rezolucija" ? Neko tera sve na max u full hd rez, kako zamisljas to da radi kod tebe
Ako vec hoces na taj nacin da menjas podesavanja, otvori taj fajl i menjaj rucno podesavanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari