Šta je novo?

GTA IV - Resenja problema -> Patchevi -> Tweakovi

ali ljudi aman breeee niko ne cita na VISTI mi je igrica radila znaci u pitanju je WIN 7 sigurno, u ostalom rade sve druge igrice ne moram bas da igram GTA 4 stekacu se dok ne izadje 5 :p

ali ljudi aman breeee niko ne cita na VISTI mi je igrica radila znaci u pitanju je WIN 7 sigurno, u ostalom rade sve druge igrice ne moram bas da igram GTA 4 stekacu se dok ne izadje 5 :p

Nadji "drugu verziju" Win7 pa instaliraj. Izvini sto nismo detaljno obratili paznju na tvoja pisanja. :)

probao sam vise verzija jednostavno nece na win 7 u mom slucaju dok nekima prosto radi... *** ne da mi se da igram gta i kraj :)

imam slican problem gde takodje okrivljujem W7. Zapravo igra ima solidan FPS ali svremena na vreme ume da zakoci i da postane jako neigriva.
instaliran je 1030 patch
WHQL 195.xx
W7 x64.
ima li ovome nekog leka?

imam slican problem gde takodje okrivljujem W7. Zapravo igra ima solidan FPS ali svremena na vreme ume da zakoci i da postane jako neigriva.
instaliran je 1030 patch
WHQL 195.xx
W7 x64.
ima li ovome nekog leka?

Ima nabaci 4gb ram memorije i patchuj igru na 1040, ali ovo prvo ti je bitnije. Naravno pozeljno je da nabacis i quad-core procesor.

Ima nabaci 4gb ram memorije i patchuj igru na 1040, ali ovo prvo ti je bitnije. Naravno pozeljno je da nabacis i quad-core procesor.

Potvrdjujem. Kriminalno je optimizovana i stvarno na quad core procesorima radi izrazito bolje. Sa c2d sam presao na c2q, iste su radne frekvencije, ali je razlika enormna, cak imam i gomilu promenjenih vozila sa dobrim texturama i bolje radi sa c2q.

Za patch ok, ali mi nije jasno to za ram jer sam ja sa istom ovom konfiguracijom samo sa 8800GT256 i XP SP3 igrao ovu igru bez problema....
Bas memoriju da stavljam u ovom trenutku mi se i ne isplati bas

Ok konachno sam uspeo da resim problem sa GTa4 i onim glupim Crc problemima.
Sada,treba mi mala pomoc...

Treba mi 100% (ili blizu...samo da nije 1%) completed Save Game file za pc (naravno) ???
Znaci trazio sam danas ko lud i nista...

Poslednja izmena:
Za patch ok, ali mi nije jasno to za ram jer sam ja sa istom ovom konfiguracijom samo sa 8800GT256 i XP SP3 igrao ovu igru bez problema....
Bas memoriju da stavljam u ovom trenutku mi se i ne isplati bas

E, pa to je ono pre nego sto si kupio tu graficku trebao si memoriju da nabacis 4gb, nisi isao redom.

Potvrdjujem da sa quad procesorom radi mnooogo bolje. Prosto ne mogu da verujem da igra toliko zavisi od procesora....

ej ljudi , naravno da gta4 oce quad-core.. evo ja uzeo i nije mi jos stigla graf ( tako da imam integrisanu ) i radi ladno, naravno u smesnoj rezoluciji ali ne secka. a pre sam imao dual core i 9600gt, ladno sad radi bolje, jos kad implementiram graficku.... cool

Hocu da stavim onaj Xliveless verziju (da bi mogao da ubacim neciji 2. save game) ,i kad ubacim dll itd...dobijem ovu poruku...ima neko ideju ? gugl nije puno pomogao

349ayhw.jpg

Kad uklonim taj Dll,igra radi normalno itd,ali onda sam opet na startu

LJudi izvinite za dp,ali pitanjce,video sam da ima neki DLC za gta 4?
se to moze nnabaciti na ove nase verzije gta-a? i gde kako ?itd

GTA IV problem

Ja se unapred izvinjavam ako otvaram temu na pogresnom mestu, ali nisam znao gde drugde da otvorim... imam problem sa grafikom na GTA IV, ja znam da je to jako zahtevna igrica, ali ipak mislim da bi trebalo lepo da mi radi, makar na najmanjoj rezoluciji... pre otprilike 2 nedelje sam kupio novu graficku HD 4850 Gigabyte-ovu na 512mb GDD3, 256bit... imam AMD Athlon 64 X@ Dual Core 4000+ na 2.11GHz, ram memoriju od 3GB DDR2... i to je to... jel to previse slabo da bi mi GTA IV radio na najmanjoj rezoluciji, sa najmanjim detaljima, bez seckanja? Stvar je u tome da kad smanjim na 800x600 i sve stavim na low, on radi isto kao i kad stavim na najvecu rezoluciju 1600x1200 i sve na high... kolko se ja razumem, to ne bi trebalo da bude tako, i da isto radi na te 2 rezolucije... zna li neko u cemu je stvar? Hvala unapred...

P.S. imam windows 7 na 32bita, ako je to bitno...

Gta IV trazi quad core procesor za razliku od nekih drugih naslova.

Ja se unapred izvinjavam ako otvaram temu na pogresnom mestu, ali nisam znao gde drugde da otvorim... imam problem sa grafikom na GTA IV, ja znam da je to jako zahtevna igrica, ali ipak mislim da bi trebalo lepo da mi radi, makar na najmanjoj rezoluciji... pre otprilike 2 nedelje sam kupio novu graficku HD 4850 Gigabyte-ovu na 512mb GDD3, 256bit... imam AMD Athlon 64 X@ Dual Core 4000+ na 2.11GHz, ram memoriju od 3GB DDR2... i to je to... jel to previse slabo da bi mi GTA IV radio na najmanjoj rezoluciji, sa najmanjim detaljima, bez seckanja? Stvar je u tome da kad smanjim na 800x600 i sve stavim na low, on radi isto kao i kad stavim na najvecu rezoluciju 1600x1200 i sve na high... kolko se ja razumem, to ne bi trebalo da bude tako, i da isto radi na te 2 rezolucije... zna li neko u cemu je stvar? Hvala unapred...

P.S. imam windows 7 na 32bita, ako je to bitno...

1. iz skustva su najbolja auto setings , u nativnoj rezoluciji tvog monitora
/ cak iako eventualno pise da prevazilazi tvoje resurse u memoriji /.

2. amd x2 na 2.1 je veoma slab za gta IV, kod mene je jedva podnosljivo radio tek overklokovan na 3.0 GHz.
Inace atlon x2 na 3.0 GHz radi jednako brzo/dobro , kao core2duo sa istom kolicinom L2 kesa , na 2.5 GHz .

evo i dokumenta
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=28&p2=66&c=1

Poslednja izmena:
Koj je najnoviji patch? Instalirao sam ovaj patch sto je na prvoj strani, i sada mi bolje radi...

Poslednja izmena:
...

@Joca : mislim da je najnoviji patch 1.0.0.4. oko 80 i nesto mb cini mi se..
Pitanje jedno za sve: Imam W 7 i najnoviji patch sa social club-a.. moze li se modovati: kola, oruzije.. posto sam pokusao ubaciti asiloader i jos par programcica za mod i nece igricu da pokrene uopste.. izbacuje neki error

Poslednja izmena:
...

Moze li mi neko reci da li se original igrica moze modovati i kako? Hvala

Treba mi pomoc! Instalirao sam Gta IV, patchovao na 1.0.6.0, uradio release date check i sada mi trazi serial code. Skinuo sam ovaj novi xliveless version 0.999-beta3, ali ne znam sta sa njim da radim???

Treba mi pomoc! Instalirao sam Gta IV, patchovao na 1.0.6.0, uradio release date check i sada mi trazi serial code. Skinuo sam ovaj novi xliveless version 0.999-beta3, ali ne znam sta sa njim da radim???
Pa stavi lek preko toga. Ovo drugo ti je za save da radi bez xlive.

Kod mene radi, lek za 1.0.4.0 i xliveless 0.999 beta 4.

Serijski broj ne upisuješ nigde. Kad krene onaj wizard za aktivaciju, samo ga canceluj.

Sorry zbog otvaranja ove zastarele teme, ali muci me jedan problem a po netu gledam da pogadja Nvidija korisnike uglavnom. Instaliran je poslednji patch 1.0.7.0 i igra stvarno radi super da bi odjednom zasecnula na sekundu i posle nastavila sa ogromnim lagom koji se ne povlaci, jedino restart pomaze ali opet se vrati to kad tad. Po netu vidim da 'kao' postoji neki hotfix za ovo ali nema ga nigde, pa ako neko moze pomoci dobro bi mi doslo....

Kako da resim problem:
Gta4 has stoped working ?!
To mi pise kad me izbaci iz igrice! Znaci igra zabode i onda me izbaci i pise gore pomenuto.

Ljudi, moze neko da mi napise tacnu proceduru kako da pacujem gta4 da dobijem bolje optimizovanu igru?
Imam win7... i ono oko xlives ili kako vec.
Sve sto je potrebno, ako nije frka.

Mogu i neki linkovi na pp za download.
Hvala unapred.

Poslednja izmena od urednika:
E ljudi pomagajte, konfa je iz potpisa, pach 1.0.4.0 i ne mogu da preteram 20 fps.
Sta da radim, ima li leka?
Kako da setujem igru?
Nije valjda da sa ovom konfom ne mogu da bacim barem 30 fps-a.

Statistics
Average FPS: 15.62
Duration: 37.01 sec
CPU Usage: 77%
System memory usage: 82%
Video memory usage: 97%

Graphics Settings
Video Mode: 800 x 600 (70 Hz)
Texture Quality: Low
Render Quality: Low
View Distance: 2
Detail Distance: 20

Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: ATI Mobility Radeon X1600
Video Driver version: 6.14.10.6925
Audio Adapter: SoundMAX HD Audio
Intel(R) Core(TM)2 CPU T7200 @ 2.00GHz

File ID: Benchmark.cli

ima li leka da mi malo bolje radi,znam da je graficka slabija nego sto treba,ali mozda neko zna neku foru?

Vrh Dno