Šta je novo?

GT5 - Online dogovori

izgleda da ti pod "isprobamo" racunas i sebe , pa zbog toga pitas? :d

salim se , obrati paznju por favor, nije ovo nfs (bull)shi(f)t :p

i ponovo, "isprobamo" je pod navodnicima i u originalnom postu :p

bilo bi dobro kada bi i ostali bacili pogled na ona pravila preticanja koja si postovao pre nekoliko strana :)

Pa da, treba isprobati, ja sam juce namerno udarao lika u krivini da vidim koliko jaki udarci su kaznjivi, prvo sam ga samo malo ocesao i nikakvu promenu nisam primetio, posle sam naglo skrenuo volanom u njega i odmah se osetilo kako se auto ne ponasa vise kao pre.. Mislim da bi samo ovaj "heavy" damage trebalo koristiti, onaj sto se regenerise nema nikakvu poentu :)
I naravno da je fora uopste nikog ne dodirnuti, ali samim tim sto znas da mozes zesce da ostetis tudji a i svoj auto nekim nepromisljenim potezom, dovodi do mnogo kvalitetnijeg trkanja..

Poslednja izmena:
Vidi ti njih, voze bembare i GTR zveri, a kad sam ja vozio yebenu Cobru iz Hitlerove mladosti! :smackbum:

to se zove evolucija marli ;) ili kako ja volim da kazem -evoultion... lancer evolution :d

nista ti ni oni ne bi pomogli , jer je tcs off i lose gume smo stavili :)
a i mnogo smo dobri bili svi sa njima, ne obracaj paznju na ova krsenja koja je ranko postovao :d

Pa sa takvim kolima mogu i ja da se trkam. Ne mogu biti gori od Akilone-a. :D

To je bash akilone rekao, "Gde je Marli da ja ne budem zadnji.." :d:d

Nego, probao sam malopre malo damage joypadom, na heavy, i mislim da je ono bre preterano, malo udarim u zid direktno a on odmah skrece na neku stranu :)

Poslednja izmena:
Primate li ovde i pad warriore, ili samo one sa volanom :) ?

Nego, probao sam malopre malo damage joypadom, na heavy, i mislim da je ono bre preterano, malo udarim u zid direktno a on odmah skrece na neku stranu :)

Kako 'malo direktno' :) Direktno u zid sve preko 20 na sat moze da onesposobi auto verovatno :) Ja ono sto sam probao je sljakalo sjajno, i nista od toga ni ne moras da dozivis ako svi paze da do sudara ne dodje..

Sta napraviste od mene, najgoreg gt5 vozaca ikada. :D Mada, moram da priznam da sam i ja delom kriv za to. :d Da li vi onaj nirburgring znate napamet? Meni deluje jako klaustrofobicnu i cesto ne vidim krivine koje nailaze, a tome je kriv i monitor od 20" i zato sam vas pitao sa koliko inca (dijagonale) raspolazete.
Marli kupi volan, da nemas nikakav izgovor. :d Inace, igraju i mnogi drugi (kimi,pilac...) ali nesto nece online sa druzinom "bez pomoci".
@ shin bojan
Nista te ne sprecava da se pridruzis sa svojim pad-om.

Poslednja izmena:
samo pokupi zlato na special event amg academy i znaces i ti nordschleife napamet

Pokupio sam srebro na intermediate nivou, i to bez pomoci. ;) Ali opet me neke krivine iznenade.

Bitno je da ti smarash svaki put da menjamo staze, a osecam da 90% njih ne znash napamet :d

A ti znas samo tsukubu i njene 2,5 krivine, pa ti je mnogo jaka fora da samo nju vozis online. :d
Naravno da cu da smaram, sta je zanimljivo da pored toliko staza vrtimo jednu te istu dva sata.

Jao bre Akilone.. nije to FPS covece. Jesi usavrsio Tsukubu? Staza je neverovatno tehnicki zahtevna iako izgleda prosto, neces je nikad usavrsiti :) tako da treba jednu te istu stazu da vrtimo danima a ne satima. Ja bre Suzuku jos uvek nemam pojma, iako je sjajna staza, ali ne znam da je vozim na granici.. koja je poenta menjati stazu a da je ne poznajes..

Citam da mnogi imaju problema sa network error 71, kao ja veceras..... :(

Ja sam imao neki error 771, nisam mogao da udjem u Acinu sobu, posle sam ja napravio i drugi nisu imali probleme koliko vidim, ili ti nisi mogao ? Video sam te 10x kako se logujesh na PSN...

A ti znas samo tsukubu i njene 2,5 krivine, pa ti je mnogo jaka fora da samo nju vozis online. :d
Naravno da cu da smaram, sta je zanimljivo da pored toliko staza vrtimo jednu te istu dva sata.

LOL, vozim godinama simulacije, vozio sam sve delove GTa od 97. godine, pa samo ***** ne bi nauchio sve staze na ovom svetu :d

To shto vozimo Tsukubu je zato shto nas malo ima i staza je vrh za takve trke, ja bolju ne znam. Ti ako hocesh da vozish NFS i da menjash staze kao da je prelazish, GT nije za tebe, sto sam ti rekao vec 20 puta :)

Ja sam imao neki error 771, nisam mogao da udjem u Acinu sobu, posle sam ja napravio i drugi nisu imali probleme koliko vidim, ili ti nisi mogao ? Video sam te 10x kako se logujesh na PSN...
L

Samo sam jednom restartovao konzolu, a tih 10x je verovatno kada sam pokusavao da se joinujem na razlicite ljude.....

Jao bre Akilone.. nije to FPS covece. Jesi usavrsio Tsukubu? Staza je neverovatno tehnicki zahtevna iako izgleda prosto, neces je nikad usavrsiti :) tako da treba jednu te istu stazu da vrtimo danima a ne satima. Ja bre Suzuku jos uvek nemam pojma, iako je sjajna staza, ali ne znam da je vozim na granici.. koja je poenta menjati stazu a da je ne poznajes..

Ali nije online mesto gde treba usavrsavati neku stazu, za to postoji practise.
Zasto u svakom drugom postu morate da spominjete NFS i da odredjujete za koga jeste ili nije gt5? Sta ima lose i u tome da neko gt5 igra sa svim pomocima i kao NFS? Ako neko pronalazi zabavu u tome, ne vidim zasto to vama predstavlja neki problem. Da li se tako kalja ugled i baca prasina na godine i godine rada na gt5-u?
Kako si ti iz toga sto ja hocu da menjamo staze i da ne vozimo jednu te istu tri sata online-a zakljucio da je za mene NFS? :D Ne razumem, stvarno. jel poenta samo da bude sto teze, da se uzimaju sto neprilagodjeniji automobili za staze i sto neprilagodjenije gume za automobile i staze samo da bi se auto sve vise ponasao kao po ledu? Mozda u stvarnosti ne postoji traciton control i skid recovery force, ali postoje racing gume.

Postoje racing gume, ali se stavljaju samo na racing automobile, kakvih ima samo jedan mali broj, i njih smo vozili sa racing gumama. Sve ostalo se vozi na standardnim ili sports gumama u zavisnosti koji je automobil, i ja to menjam uvek..

Shto se tiche voznje GT5 sa pomocima, niko to nigde nije zabranio, i ako ti se tako igra, imash gomilu online servera sa tim svim ukljuchenim, ali ovde gde mi vozimo to necesh videti, jednostavno...

poenta biranja automobila sa losom (zabavnom po meni) upravljivoscu i losim gumama je da se na test stave vozacko umece , strpljenje, refleksi, kao i da se odvoje dobri vozaci od losih.

koja je poenta da recimo ja i jos sacica ljubitelja simulacija sa ovog foruma, iz petinih zila izvlacimo ono sto vi , sa svim pomocima ili naj-gumama , izvucete jednim potezom palca na gamepadu?

i poredjenje sa nfs je neizbezno, jer ako ukljucis sve pomoci i stavis ludilo gume, komp vozi za tebe (kao u nfs). ti mu komandama na joypadu samo kazes "skreni levo, skreni desno , e sad koci" a ne upravljas direktno automobilom i borish sa zakonima fizike koji su poenta gt5.

Nema nista lose u tome da igras GT5 sa svim pomocima ali kad se nadjemo online po meni svi treba da imamo ista podesavanja a to su sve na off u nasem slucaju, veruj mi da ces tako najbrze i da naucis s obzirom da vozis na volanu.
Jos uvek se traze dobre kombinacije staza/auto koji ce se kasnije ustaliti (nesto kao M3 ili GT-R / Nordschleife za koju smo vec videli da je ok) a sto se tice guma mislim da nema potrebe da se stavljaju R gume na automobile koje smo do sad vozili, kao po sinama i totalno bez izazova. R gume samo na Super GT :)
A sinoc su bile trke za navucene na teske droge kao LSD, lag na sve strane, duhovi i zvezdane staze, ukratko neko treba da zapali onu PD zgradu u kojoj rade net code jer ako LFS iz 2005-te moze da radi na dial-up vezi i svo vreme mozes da vozis na 10cm od nekog bez straha da se teleportuje na mesto tvog suvozaca, razbuca ti auto i posle ti pobegne u oblaku dima. Ali dobro radi lepo kad je na serveru manje od 5 vozaca i ne priblizavaju se na manje od 10m :D , nadam se da ce da srede to nekim patchetom uskoro.
Au Marko kako sam odlepio kad si me sinoc nakucao iz kontra smera na top gear stazi a ja se trudio, hteo sam da grizem volan al sva sreca pa je od celika pa sam odustao, da je bio MOMO... :D
Ako vidite u used cars yellowbird-a obavezno ga kupite pa da napravimo neku trkicu sa njim, mislim da od njega nema tezi auto za upravljanje u GT5

A sinoc su bile trke za navucene na teske droge kao LSD, lag na sve strane, duhovi i zvezdane staze, ukratko neko treba da zapali onu PD zgradu u kojoj rade net code jer ako LFS iz 2005-te moze da radi na dial-up vezi i svo vreme mozes da vozis na 10cm od nekog bez straha da se teleportuje na mesto tvog suvozaca, razbuca ti auto i posle ti pobegne u oblaku dima. Ali dobro radi lepo kad je na serveru manje od 5 vozaca i ne priblizavaju se na manje od 10m :D , nadam se da ce da srede to nekim patchetom uskoro.

Ako si na ADSL-u krivi Telekom, jer u poslednja 2 dana net radi ocajno.
Nije samo do GT5, meni ni T6 nije radio, juce sam u svakoj partiji imao 1 bar, a obicno imam 3-4.

Kod Ace je meni sinoc radilo odlicno sve dok nismo presli kod drivera, svi su lagovali sem njega koji se ponasao tu i tamo zato sto je host...

Male korekcije pri skretanju su kod mene izgledale tako sto auto ispred mene seta na sve strane pa ne smem ni da se usudim da krenem da preticem sve dok taj ne napravi gresku i izleti...

Znaci uzasno je radilo, na ringu u prvoj krivini Marko se ukopao u mestu, ja roknuo u njega i sjebao suspenzije i motor a on se teleportovao 15m ispred...

Nesto imam osecaj da driver nije ni iskljucio torent :D

sinoc sam i ja pokusao da se ubacim da igram, cini mi se da je driver napravio sobu, medjutim:
Entry was refused due to network incompatibility with the room owner [771]
Imam nat type3, modem je telekom JetSpeed Iad wp2 (open iptv + net)
***, sad zovem tehnicku podrsku, al od njih verovatno slaba vajda :(

Ako me neko vidi veceras, neka dodje u moj longue, 6/6Mb, ne bi trebalo da laguje, a i taman da vidim sta je sa tim errorom....

Pogledajte u podesavanjima da'l vam je enable-ovan UPnP, ako nije enable-ujte ga pa probajte onda...

Au Marko kako sam odlepio kad si me sinoc nakucao iz kontra smera na top gear stazi a ja se trudio, hteo sam da grizem volan al sva sreca pa je od celika pa sam odustao, da je bio MOMO... :D
Ako vidite u used cars yellowbird-a obavezno ga kupite pa da napravimo neku trkicu sa njim, mislim da od njega nema tezi auto za upravljanje u GT5

ja sam jedan visak vec poklonio, ako budem ponovo naleteo gledacu da uzmem, ali ovog puta cu se trampiti, yb iznese oko 150 000cr. sto , imajuci u vidu moju situaciju, nije malo :d
Izvini (za ono na top gear stazi) , nisam hteo tebe da roknem, vec da se osvetim nekom drugom sto mi u prvoj krivini onesposobi auto.
Isto tako me nerviralo par sheatera koji su kratili hamerhead a sa kojima sam se u par navrata borio za prvo mesto.

Male korekcije pri skretanju su kod mene izgledale tako sto auto ispred mene seta na sve strane pa ne smem ni da se usudim da krenem da preticem sve dok taj ne napravi gresku i izleti...

Znaci uzasno je radilo, na ringu u prvoj krivini Marko se ukopao u mestu, ja roknuo u njega i sjebao suspenzije i motor a on se teleportovao 15m ispred...

Nesto imam osecaj da driver nije ni iskljucio torent :D

kod mene je izgledalo isto tako, samo sto sam se ja odlucio za "banzai" samoubilacku rizicnu voznju , koja me poprilicno kostala sinoc.

da, morao sam da zakocim naglo jer se kod mene, svi ispred mene isto naglo stali, i iako sam znao daje lag, nisam znao da li su stvarno stali ili tek nesto usporili, pa odlucio da ne rizikujem, zaboravivsi u tom trenutku na one pozadi.

Poslednja izmena:
Kod mene je veza bila chista posle onog torrenta, isto kao i prethodnih vecheri kada je sve radilo lepo, bar se niko nije bunio :) Sinoc stvarno moze da bude zbog provajdera, jer net poslednjih par meseci svima mnogo cudno radi...

I hocu ja jednog yellowbirda, dajem 200k za njega :)

Vrh Dno