Šta je novo?

GT5 - Online dogovori

Da li moze online da se igra sa telekomovom ADSL vezom 1024/128 kb/s ? :S:

Naravno da moze.

Poslednja izmena od urednika:
Hmm, kako se nalazite online? Nadjete nekoga iz friends liste u Community, i onda odete u njegov lobby?

psn:gemi79
malo da igram kampanju pa ulecem i ja on line.

Ova tema za sada nema nikakvog smisla, nijednom se nismo dogovorili za neki normalan online sa vise od 3-4 igraca na forumu, a nemoguce je da se bez dogovora namesti da nas 10-12 bude online i da su svi raspolozeni i imaju vremena za ozbiljniju trku.
@max9998
Odes na community, pa na neciji profil pa na onu soljicu, ako je napravljena neka specificna soba onda se pojavi neki zuti krug iz solje i odes na to.

ewo ja imam vremena veceras, oko 10- 01,02h pa ako jos nekom odgovara neka se javi na temu pa da se sibamo :)

da podsetim , psn: MARKO_GT_SERBIA

Mogu i ja od 22 veceras, da vidimo da li i ostali mogu.
psn : akilone3

Ja sam veceras online tako da vidimo se na stazi...

Mogu i ja posle 22h , jedna stvar mi nije bas jasna, kako da vidim na kom serveru igra neko od vas ako nije napravio igru, samo stoji zeleno sa strane sto znaci da igra online ali ja ne mogu da se pridruzim jer ne znam gde igra, nadam se da sam nesto lose skontao, ovako je bas glupo reseno

Tu sam i ja verovatno veceras. Da li neko mora da napravi sobu, ili je dovoljno da svi krenu da se okupljaju u njegovoj solji?

mora neko da napravi sobu.

aj neko sa dobrim uploadom , po mogucstvu sa ne opterecenom vezom (ono da nemate brata na ruteru , ili pola familije pa da krenu usred trke nesto da downloaduju)

meni je 2048/265 kbps , veceras neopterecen ruter.

Ja imam 4096/384, naravno da ce biti slobodan link, koja to vuna dozvoljava da mu zaova i shurnjaja skidaju neshto dok vozi online :d

Napravicu lobby tachno u 22h pa kad me vidite online mozete da upadnete...

8192/384 kbps, opterecen mozda samo sa online pokerom ili sahom. :)
@ driver
Proveri sta ti rade zaova i surnjaja dok igras, posto je juce i pored tvojih 384 kbps dosta lagovalo.

Poslednja izmena:
PSN IS: dr1ver

Za minut ce lobby biti online...

8192/384 kbps, opterecen mozda samo sa online pokerom ili sahom. :)
@ driver
Proveri sta ti rade zaova i surnjaja dok igras, posto je juce i pored tvojih 384 kbps dosta lagovalo.

Aj na wikipediju pa nauchi shta je to lag :d

Haha, odlicno je bilo trkanje veceras, ako izuzmemo akilonea (Switcha) the destroyer-a :d Psiho je bio par trka, i odustao, od Cobre je mislio da je ringishpil :d

Nas cetvorica (Ranko, Marko, zmay i ja) smo slicni pa se u trkama stalno menjaju pozicije, chak je i 5 krugova na Ringu bilo interesantno :) Bice ovo mnogo dobro kad bude mehanichkog damagea, a bice i puno psovanja :d

Ja hteo da igram al nije hteo da udje u lobi izbacivao eror neki :/

I ja sam pokusao sinoc da udjem da igram sa vama ali bezuspesno. Prvo, kada idem na onu šoljicu (npr. drivera sinoc) i kada mi izađe friend list na sredini ekrana ne vidim nikog, a posle toga mi pise: imas NAT TYPE3. Sta da radim? A modem je jet speed JetSpeed Iad-wp2.

Ne treba da idesh na "sholjicu", vec na zuti krug pored/iznad njega, i onda cesh dobiti spisak ljudi koji igraju, i ne morash da znash ko je podigao server, samo stavish join. Ako zuti krug nije tu, znachi da niko sa friends liste nije podigao server...

mene je juce zezala konekcija kada sam pokusavao se konektujem kod drivera, ali je to izgleda neki bug, posto se resava jako lako (uz sinalco :p ).

ako ti se desi neki error, izadji do glavnog menu-a (znaci iz gt life-a) sacekaj da se ucita ona 3d pozadina (izgleda da ima neke veze) i onda udji ponovo u gt life.
sad bi trebalo da je sve ok.

Svaki put kada se izadje iz online partije u profile-u nestaju svi sa friend liste sto znaci da se iz nekog razloga diskonektovao pa mora da se izadje iz gt life-a u glavni meni, cim se pojavi onaj prozor koji ti govori da sat nije podesen (bar je tako kod mene :D) znaci da se konektovao i onda si ready to go...

Ne treba da idesh na "sholjicu", vec na zuti krug pored/iznad njega, i onda cesh dobiti spisak ljudi koji igraju, i ne morash da znash ko je podigao server, samo stavish join. Ako zuti krug nije tu, znachi da niko sa friends liste nije podigao server...

:) aj probacu tako

A i moraces taj NAT da regulises..

Ako budete pravili igre sa kontrolom proklizavanja javite, ovako vise ne mogu da igram, niti znam nesto da vozim niti imam volan.

Pa znas kako, lako je vama da se kurcite sa voznjama, dodjite na bilo koji FPS da se ja kurcim. :D
Ne ozbiljno, ja uvek vozim sa ASM jer drugacije ne mogu sebe da nateram da igram duze od jedne trke.
Kako da uzmem druga auta kad stave da se samo jedan bira !? :D

Opet je driver smorio sa premocnim automobilima na Tsukubi? :) Neces se ti naigrati psiho :) Nema smisla paliti bilo kakve pomoci jer se onda ubija cela poenta ove igre..

Marli, nije to nikakav problem, samo se naslonis na Marka u krivini i resio si problem, pitaj akilone-a (Switch), on zna kako se to radi :D

Vrh Dno