Šta je novo?

GT5 - Online dogovori

E da si organizovao trku Golfova GTI... :d

bice i toga ako bude bilo zainteresovanih :d

cisto da malo ozivimo forum, svi se utripovali na b-spec ,samo se to igra :p

Izazov znaci a? :d

Ja sam veceras online, samo ne znam sta da kupim, razmisljam se izmedju Xanavi Nismo,

5331765147_3d8d5cdbae_b.jpg

5331763863_d6c4623f5a_b.jpg

5332361674_a49cc3fb80_b.jpg

5331747243_a54953803a_b.jpg

...RAYBRIG NSX-a i YellowHat Supre...

Podesavanja su dozvoljena, right?

right. :d dokle god je auto stock. (yellowhat Supra ima strava zvuk btw :p )

e ***, ja poceo da igram od skoro, tako da su mi u garazi sve neki krsevi, a bas bih voleo da se malo oprobam sa vama ;)

igracemo sutra verovatno , mada najvise zavisi od onih koji su online kakvo ce trkanje biti. :)

ja danas necu moci , ali zato sutra bi mogli da raspalimo neke old racing cars ili nesto (ko sta ima naravno).

Sinoc smo se rasturili od trkanja ranko, aca, lojma i ja (falili su siinko i driver mozda) da upotpunimo dogadjaj.

Moracu veceras/nocas da raspalim da zaradim sto vise kredita, kako bih mogao da kupim nesto valjano :)
Btw, a kako da prepoznam koja je vasa sesija?

moj psn je versysbgd

Jel moguce da zbog downforce-a (kad je smanjen) gume manje traju?Po meni to ima neke logike jer kad je smanjen gume vise proklizavaju...
Juce ona poslednja trka je bila najzanimljivija.Prvu polovinu trke sam se borio sa rankom za prvo mesto.Drugu sam se borio da ne budem poslednji :) Sa Rankom je bilo povuci potegni ,vozili smo 10 krugova jedan iza drugog .On je bio brzi od mene al sam nekako uz pomoc zavetrine uspevao da ga obidjem i da ga usporim toliko da ne moze da mi pobegne.I onda jedno malo kasnije kocene i sve je otislo u vodu xD on mi je malo pobegao ,nisam imao zavetrinu i iz kruga u krug sve mi je vise bezao.Kasnije su mi gume toliko otisle da nisam mogao ni da skrenem.Prvo me prestize marko a zatim aca.Sve u svemu bilo je napeto jedva cekam revans :p

da , to je bas bila zanimljiva ("endurance" od 20 krugova :p ) trka jer iako ne toliko napeta celom duzinom, zanimljivo je bilo sto je svako koristio drukciju strategiju a rankova se pokazala kao najbolja :)
mislim da utice downforce na trosenje guma, mada najvise zavisi od toga koliko si agresivan i kakav tempo mozes da uspostavis :d

aca je ponovo imao problema sa volanom. lojma bi bio jos opasniji da je mogao da podesi svoj auto.
ali mislim da su sve 4 trke bile odlicne. :)
steta samo sto ti lojma i ranko nemate neki headset.

@biker - igraj online seasonal events> races. Imas trke kojima lako mozes da osvojis ogromnu sumu novca za 20ak minuta. (2-3 000 000cr.)
ubacicemo te za frienda ali znaj da igramo bez pomagala i sa odgovarajucim ( ne najboljim) gumama za odredjenu vrstu/klasu automobila, tako da ces se smoriti ako si nov u simulacijama.

Poslednja izmena:
nisam pocetnik, mada nisam vozio neko vreme, a i juce mi stigao nov volan, ali snacicu se (inace su mi sve pomoci na off, cini mi se jedino ABS na 1, ali je to ok, jer i ti svi automobili imaju sigurno abs)...inace sto se tice guma, ja sam do sada vozio sa standardnim gumama, tj ono sto dodje uz auto....inace, ne vozim arkadno, tako da vas necu izbacivati (mislim, trudiim se :))

ma ok, ako vidim da vas smaram, ja cu se sam povuci, sigurno necu da vam kvarim zabavu ;)

Poslednja izmena:
nisam rekao da ces nas smoriti , vec da ces se ti smoriti :d
mnogi su upadali pre pa posle jednog kruga zaostanu 20ak sekundi i kada popiju shipak zahtevom da srozamo restrikcije, napuste lobby :p

ali super , ako stvari stoje kako si rekao , onda velkam tu d klab :p

abs je isto i kod nas na 1 , ja i ranko moramo jer bi u suprotnom sa RWD morali da koristimo heel n toe (G25 pa koristim kvacilo, motor stall-uje u RWD ako se ne koristi heel n toe), a meni se ne lome pedale, i ne bih da istrosim gume za 2 kruga :d

Pojedoh se ziv sinoc sto nisam mogao upast, morao sam da papucharim!:whip:

a ja ewo weceras :d

http://www.youtube.com/watch?v=Hm04Y3BhTP4

Trka od sinoc, odlicnih osam krugova, a moglo je da bude 10 :smackbum:

Marko - zelena Takata (u prvom planu)
Aca GT - plavi Calsonic
Ja - crveni Xanavi

Sa nama je bio lojma ali je izleteo u 2 krugu i posle toga zaostajao...

Imali smo prilicno konkurentne masine, trebalo bi ovo ponoviti :)

Racing excuse: Nemam pojma ko je taj Marko_gt_serbia... neki indijanac... :p
Kod mene je delovalo kao da si resio da se prestrojis na izlazu iz krivine i imao sam utisak kao da sam te zakacio svojom levom (a ne desnom stranom) :d Da si izgubio kontrolu i poljubio ogradu, video sam tek u tretrovizoru :d
A imao sam problema sa zadnjom suspenziojm negde od 6. kruga cini mi se , Aca me malo "pogurao" od pozadi (ne pomisljajte svasta :d ) tako da mi je grip na pogonskoj osovini bio mizeran, jos jedini ja vozio RWD , vi Nisanovci :p

A sto se ponavljanja tice... odgovara svima tonight? ;) isto vreme? Ili... posto je subota mozemo i ranije (za one koji bi izadju negde veceras)?

Poslednja izmena:
@biker - igraj online seasonal events> races. Imas trke kojima lako mozes da osvojis ogromnu sumu novca za 20ak minuta. (2-3 000 000cr.)
ubacicemo te za frienda ali znaj da igramo bez pomagala i sa odgovarajucim ( ne najboljim) gumama za odredjenu vrstu/klasu automobila, tako da ces se smoriti ako si nov u simulacijama.

Znas sta je problem, probao sam ovo sto si rekao, ali ne mogu da odigram nijednu od tih trka, jer nemam auto koji se trazi, a ti automobili ne mogu da se nadju u dealership-u, nego verovatno moraju da se kupe kao used, ali je problem sto mi ne izlaze kao used cars....smorio sam se bas.....

*** ne mozes da kupis peugot 207 gti, prius, ... :p

Pokupujes i poosvajas te jeftinije a posle stecenom kintom, pookupujes i poosvajas ove skuplje.
Nemoj toliko da gledas na used cars i online collector`s dealesrhips koliko da gledas na (premium) dealerships.

aj me dodaj na psn: MARKO_GT_SERBIA ,pa cu ti pozajmiti ,kada budem bio online, neku od ovih skupljih mahina kojima mozes da zaradis 2000 000cr.

Poslednja izmena:
Hahahah, pa ja samo boraniju i kupujem :D
Znas sta, ja zivim u srbiji, pa sam navikao da kupujem polovno :D, tako da nove ni ne gledam ;)
Imam punu garazu kojekakvih cudesa, ali kad hocu da odem na seasonal event, onda nemam bas taj neki koji se trazi, npr peugeot 206 itd...sto ne moze da se kupi....

E da, i ono sto je najgore, citam neki sa net-a osvojio u amateur seriji gold za francuze, i dobio vejrona, a ja isto to uradio i dobio spaceka... :D pa gde je tu pravda, dobro nisam dobio trotinet :D

Poslednja izmena:
mislim da je to bilo pre update-a, ni ja nisam dobio vayrona, niti me iskreno zabole nesto za tog volkcvagena :p

ma da, zato je spacek super....samo jos da uz njega ide i uniforma opatice :D i eto pravog dozivljaja

bikeru, svi polovni automobili su standard, samo su novi u dealershipu Premiumi, a za sve seasonal evente ti treba Premium :) I oni nisu nishta skuplji od standarda, sve zavisi koliko taj auto stvarno kosta.

onda sam ja definitivno corav....ubi me posao, moracu da dam otkaz i da se posvetim GT5 :D

Mogli bi kad proradi PSN opet da vozimo :)

Ja sam prvi ZA :d ...dokle god se vozi na losim gumama i bez pomagala :p

Nazad
Vrh Dno