Šta je novo?

GT5 - Online dogovori

To bre, vadi tu prasetinu, doter'o MilOrad novu bembaru iz Nemaćku, vidi kaki je dobar :d

Poslednja izmena:
AAA! Kolko su smesne slike:cigar:

Jel se igra veceras? Ne razumem cemu sluzi ova tema, kad se do sada ni jednom nismo ovde dogovorili za online.

pa igra se skoro svako vece, samo u drukcijem sastavu :d

ja sam tu sad, pa ko sme... :p

a kada igrate obicno? posle 12 ili pre? evo vec nekoliko veceri nikako ne mogu da uhvatim nekog online. izgleda da igram u "krivo" vreme.

pa sta znam, ja obicno igram online od 22h (kad cura nije tu ili kad ne skitam :p ) a veceras skitam :d

Ljudi aj nabavite i sredite fice, pa da se organizujemo na race.

Kako, weight ridakshns!11! i carbon-hromirana hauba? :d :p

Poslednja izmena:
Pretpostavljam da je to momenat pred sudar a ne bump drafting? :d

Verovatno :) U toj trci ipak je bio r8 prejak

U ovoj je Nick dominirao ali najbolja je bila gde smo se vrteli ti u Ruf-u a ja u Mclarenu :) uzas

ova super lagera bliza kameri izgleda propisno havarisana :)

sa kakvim podesavanjima ste se vozili?

Yup. Par bliskih susreta sa ogradom ;).
Bilo je kako ko stavi ali meni standardno sve na off, abs 1.

imas dobre shotke na flickr.com , narocito sa F1 mclarenom :)

Ko je juce bio otvorio server od vas? Nisam nikako mogao da se pridruzim nekom, stalno je izlazilo nesto private room.

Jedno pitanje, da li se u online modu biraju automobili koje nemam u garazi, ili samo ono sto posedujem...pitam zbog toga, ako se pridruzim vama u nekoj trci, a posto sam tek krenuo sa GT5, imam samo neke budjavce u garazi :), da ne bude ono, vi otisli na spavanje, a ja i dalje vozim svoj krug ;)

Biras sta hoces, u zavisnosti od podesavanja, bez obzira na to sta imas u garazi.

mislim da je Nick otvorio..

Biras sta hoces, u zavisnosti od podesavanja, bez obzira na to sta imas u garazi.

Nije tacno, imas onih 20-ak ili koliko vec sto su otkljucani odmah u startu svima, a ako host podesi mogu da se koriste i vasa licna kola..

E to nije tacno , jer mogu odmah da se koriste automobili iz garaze. Preduslov je samo da budu pod "favourites" i da ispunjavaju regulacije koje host odredjuje.
Jedino sto host moze je da forsira da svi koriste isti automobil, ili da ogranici konjazu i kilazu :p

Ma bre, covek je pitao jel moze online da koristi svih 1000 automobila, iako ih on nema otkljucane, a to ne moze, mozes onih 20, 30 + one sto ti imas..

Nije tacno, imas onih 20-ak ili koliko vec sto su otkljucani odmah u startu svima, a ako host podesi mogu da se koriste i vasa licna kola..

jeste , ali je ovo boldovano slobodno po defaultu, a to nije receno coveku :p
uopste host ne mora da podesava nista da bi ste vi mogli da koristite vasa kola iz garaze (tu ne racunam onih 20ak koji su isti za sve).

Pre neki dan kad sam bio host nisam mogao da izaberem Mclaren-a, iako mi je u favorites (odnosno svi su mi), tek kad je driver napravio sobu i nesto verovatno drugacije podesio, smo mogli.. mozda je trebalo da se stavi ono "no limit" a ja sam stavio "from the garage" :)

Poslednja izmena:
E drustvo jel moze netko da baci onaj link sa youtuba gde tip sedi u onim kolima sa amortizerima te kola ripaju napred i nazad te levo i desno kao da si u pravoj trci a ne da igras igricu.Pricam ovim mojim pajtosima a oni mi se smeju pa reko da im pokazem.

znam na sta mislis , ali nisam uspeo da nadjem. baci pogled u temi sa volanima, mislim da je bilo u poslednjih 10ak stranica tipa "a sta kazete na ovo!?" :p

ali sam trazeci na yt naisao na ovaj interesantan video.
provalite raspored virtual dashboard-a. Isti kao u gran turismo-u :)

[YOUTUBE]q3x4dbqKOK8[/YOUTUBE]

Ok narode, veceras (ko bude mogao) organizjuemo Super GT shampionat :p

0709rdimg.png

Znaci samo Super GT automobili (pozeljno iz vase garaze da bi bili sto raznovrsniji) i da budu stock. (vazice ogranicenja za oko 515bhp, i 1080kg)
restrikcije: Pomagala OFF , abs (ostaje, mislim da imaju ti automobili) moze, racing hard gume.
grip on wet, edge... realistic, mech. damage HARD... , penalty light (posto je dosta bagovit penalty sistem)

0706rdimg.png

Suzuka i Fuji su obavezni i vozicemo po 10 krugova trku sa kvalifikacijama od po 10 minuta.
Suzuku mozemo i sa promenljivim vremenom da bude zanimljivije :d
ostale staze po dogovoru.

Pa ko bude smeo, u 20:00h podizem lobby ;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno