style53
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.12.2023
- Poena
- 885
Isto 500-520w(tako pise)Ufff..to je za minimum 30+ kvm
Na koliko li onda flexis plus 18 modulira?
Isto 500-520w(tako pise)Ufff..to je za minimum 30+ kvm
Na koliko li onda flexis plus 18 modulira?
Što se tiče modulacije isto garant. Možda je kao raniji Amber comfort ako se naziva dobro sećam.Pricam o Gree Amber Pro, ne Premium, to nisu iste klime!
Amber Premium/Ultra 12btu ti je oko 120.000Sto se tice modulacije mozda, ne znam, ali zato bih uzeo18 ticu a ne 12 ticu, zato sto mislim na Pro model a ne na Premium! E sad, koja je razlika u ceni i da li je bolje da se uzme 12 tica Premium od 18 tice Pro ko ce ga znati!
Baš takoAmber Premium/Ultra 12btu ti je oko 120.000
Amber Pro 18btu je izmedju 105-115.000 a kod neki ludaci i preko 130.000
Za te pare svakako Ultra/Premium 12koja crna Pro 18
![]()
Eto vidis da fino radi sa IFeel, i ne pali/gasi vise tolikoEvo malo sam se igrao sa iFeel opcijom, kad spustim daljinski na klub sto i podesim na 23c lepo radi, mozda ipak treba na 22c, malo je toplo![]()
Potrosnja od preko 800w je na auto fan (spusti na najsporije), kad postavim na 2 brzinu pada potrsonja. Na trecoj je vec neprijatno da se sedi u stanu.
Pogledajte prilog 466636
Bez I-Feel ti mnogo (po grafikonu) pali/gasi sto brzo na gruva toplotu kod klime gore... ali ok svi smo razliciti sto se tice toploteVidecu jos malo kako radi sa iFeel, bilo mi je pretoplo pa sam smanjio na 22, i onda nikako da se opet ukljuci sat vremena. I nije isla ispod 750w -800w sa iFeel, ovako ipak spusta i ispod 600, velika je razlika u potrosnji na sat. Nije da mi je mnogo bitno, ali je pretoplo u stanu, Imam utisak da senzor na daljinskom ne ocitava dobro temperaturu, uvek pokaze vise nego termometar, skoro 2 stepena.
E to je i mene zbunjuvalo, kad je hladila pritiskom na temp dugme mi je uvijek mi ne prikazivala temperaturu sa daljinkog, takodje i u aplikaciji, kad je krenula da grije nije tako, vec pokazuje i na njoj i u aplikaciji sta senzor ocitava, nmp zasto. Bio sam ubijedjen da u aprilu kad je kupljena i kad sam cackao nije tako bilo, izbacao sam daljiski napolje i ista stvar se desava, jedino kad se prikaze temperatura je da ako je vec uljucen ifeel, a ostane da kad uljucis klimu, onda ti prikaze temperaturu sa daljinskog, totalna glupost. Medjutim kod njih ne treba, jer je stvarno precizna u ocitavanju temperature bez ifeel-a, ali opet, bas mi je glupo@style53
Izgleda da sam ja pogrešno ukapirao prikaz temperature na unutrašnjoj jedinici. Mislio sam da kad je uključen iFeel pritiskom na Temp prikazuje temperaturu koju vidi daljinski, izgleda da ipak prikazuje ambijentalno temperaturu unutrašnje jedinice.
Btw, evo kako radi zadnja tri sata:
Mnogo zavisi od pozicije(visina i daljina) gde ti stoji daljinski i koja je naravno zadata temp.Lepo. Ja ne mogu amber da nateram da radi lepo na iFeel. Krene sa 1.3-1.4kW, onda spusta do 650, pa se u nekom momentu ugasi. I onda se ne pali duže vreme, a u stanu postane subjektivno dosta hladno. Bolji mi je osećaj sa merenjem na senzoru, iako se relativno često gasi, ali kad se upi brže spusta potrošnju i manje su oscilacije u temperaturi u stanu.
Jos malo pa ko trofazni kalorifer 😁Ne brini sto se snage tice... ima je dovoljno
Gledaj moja nocas koliko povukla kao blesava ali hvala bogu samo kratkoNeki u kucu nije lepo zatvorio vrata prema stepeniste i ona kao da mi grejala dvoriste a ne kucu... Sreca bio sam budan pa sam odmah video u App i zatvorio
onako bilo bi ratno stanje...
Ali cudim se malo sto mislio sam da je njen max. 2400w
To kao TA 3 kwNe brini sto se snage tice... ima je dovoljno
Gledaj moja nocas koliko povukla kao blesava ali hvala bogu samo kratkoNeki u kucu nije lepo zatvorio vrata prema stepeniste i ona kao da mi grejala dvoriste a ne kucu... Sreca bio sam budan pa sam odmah video u App i zatvorio
onako bi bilo ratno stanje...
Ali cudim se malo sto mislio sam da je njen max. 2400w
Imam jednog i to od 12kw kad se setim pre neki 20godina dok nisam parno grejanje uveo pa upalim njega za 20-30min 30c lepotaJos malo pa ko trofazni kalorifer 😁
Sreca pa pogledam kad tad u App da vidim kako se klime ponasaju... Ujutru kad sam moji pitao ko zaboravio vrata? Naravno da niko nije dirao... Ako jos jednom neko zaboravi vrata onda gasim klimu pa neka loze kamin dole u 60m2, pa neka vide da li bolje da guraju drva ili na dugmenceTo kao TA 3 kw![]()
Za#ebavas? Razmisljam preko generatoraJel si razmisljao da je prikljucis na plin da radi?! Moja zena presla na sporet na plin, manji racuni?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari