Šta je novo?

GREE klima uredjaji

Da, za WiFi, za android telefon

Što se garancije tice, videćemo. Lik sarađuje sa Energy netom (ili radi za njih) pa nabavlja iz veleprodaje. Vaze isti uslovi kao i svuda, 2+3god uz redovan servis.

Ljudi nasao na kupujem prodajem neke likove sto prodaju gree amber confort za 75000 , kod drugog je 545 evra jel se to isplati . Moze idirekno da se preuzme ili postom naravno uz racun.

Ljudi nasao na kupujem prodajem neke likove sto prodaju gree amber confort za 75000 , kod drugog je 545 evra jel se to isplati . Moze idirekno da se preuzme ili postom naravno uz racun.
Pozovi energy-net ja kako sam razumeo coveka na telefonu... da je Amber Pro 12btu sto je jaci i novi od Comfort cena: 77k

Da li je moguce videti potrosnju struje na Gree Amber Pro?
Video sam da je neko postavio ranije,ja sam probao na android i na iphone aplikaciji i nigde je nema.Ovo je verzija aplikacije na androidu.

Prilozi

• SmartSelect_20240930_214356_Chrome.jpg
    SmartSelect_20240930_214356_Chrome.jpg
    134.6 KB · Pregleda: 65
  • SmartSelect_20240930_214643_GREE+.jpg
    SmartSelect_20240930_214643_GREE+.jpg
    50.3 KB · Pregleda: 111
Da li je moguce videti potrosnju struje na Gree Amber Pro?
Video sam da je neko postavio ranije,ja sam probao na android i na iphone aplikaciji i nigde je nema.Ovo je verzija aplikacije na androidu.
Ja mislim on ima Gree Clivia(Nick: Test) i kod njega ima taj report u app
Imas Gree Amber Pro?

Moze li gree amber da se podesi da automatski pali sleep mode u zadato vreme (npr od 23-06h), citao sam uputstvo, ali nisam bas nasao to sto sam zamislio, ili ga nisam razumeo :/
Ako sam dobro shvatio, mod 3 ima custom podesavanje temperature za period od 8h od paljenja sleepo moda, samo ne znam kako da mu zadam isto vreme svaku noc?

Ако неко има може ли мало више информација за Амбер Про (не Комфорт Про већ ову новију) и за Аири Премијум?Има по лепим ценама.

Ако неко има може ли мало више информација за Амбер Про (не Комфорт Про већ ову новију) и за Аири Премијум?Има по лепим ценама.
Koje su cene u pitanju i mene interesuje ta dva modela, ako jije tajna

Koje su cene u pitanju i mene interesuje ta dva modela, ako jije tajna
Amber Pro 12 ti je u energynet 77.000.- (660€)
Gde si video Airy Premium?
Mnoge internet stranice vole da dodaju uz model neki premium itd. A na kraj je obican model a nikakav premium
Kao npr. Amber Comfort Premium sto ima negde za 545€ a to je obican Amber Comfort(stari) a novi je Amber Pro za 660€

Poslednja izmena:
CLIVIA GWH12AUCXB-K6DNA1A
Prijatelji uzeli dve ovakve, vidim to je novi model. Kako se pokazala, da li su ispravljene mane sa Muse modela?
Da li ima grejac spoljne?

CLIVIA GWH12AUCXB-K6DNA1A
Prijatelji uzeli dve ovakve, vidim to je novi model. Kako se pokazala, da li su ispravljene mane sa Muse modela?
Da li ima grejac spoljne?
Pa sta kazu prijatelji?
Ovde dosta cekaju da vide neki grafikon kako radi Clivia ili ova nova Amber Pro a za sad mrka kapa :)
Ima grejac

Poslednja izmena:
Pa tek uzeli, kao greju sad u ovim uslovima, videcemo. Nisu vicni merenjima i to. Uzete da greju dok nije mnogo hladno, svakako dve nisu dovoljne za kucu, imaju izolaciju i sad ce da menjaju stolariju, loze ugalj i centralno do sad pa da manje loze kad je prelazni period.

Kako se pokazao amber comfort pro jel valja za nesto

Mislim na staroki model
Ima ovde clanovi koji su zadovoljni sa Amber Comfort i da spusta ispod 200w
Evo link gde je tema bila Amber Comfort 12

Mene vise zanima da li i ova nova Amber Pro tako radi... Sto je ipak jaca od predhodnika Comforta

Poslednja izmena:
За Аири повлашћена цена 600 е.Мада видим да има на КП мало преко 600 е.

Evo koga zanima specifikacije iz energyneta za klime : Airy 12 , Amber Pro 12 i Clivia 12

Prilozi

• Screenshot_20241006-211030~2.png
    Screenshot_20241006-211030~2.png
    109.8 KB · Pregleda: 89
  • Screenshot_20241006-210934~2.png
    Screenshot_20241006-210934~2.png
    112 KB · Pregleda: 82
  • Screenshot_20241006-211712~2.png
    Screenshot_20241006-211712~2.png
    32.2 KB · Pregleda: 87
По овоме, ако добро читам, Аири мало боља од ове две?

Još uvek nemamo tačno stanje kako radi Clivia, niko sa pametnom utičnicom?

Na zalost klasika, dodju ljudi po neku informaciju ili jos gore samo da se pohvale i vise u temu ne ulaze...

Pošto nema nikakvih informacija, otići ću kod komšije od drugara, on je kupio Cliviu skoro pa ću zakačiti moju utičnicu.
Nemam Tapoo, čekam da stigne, imam Sonoff S60 ali značiće i to nešto.

Valjda novije gree klime imaju potrosnju u aplikaciji, sto moze biti dovoljno bar da se zna da li modulira iole razumno.. Da me neko ne shvati pogresno, znam ja da nije modulacija jedina bitna stvar, ali ne bih ni da mi radi kao on/off..

Na ovakve temperature +15-20c ce rade mnoge klima kao on/off

Pošto nema nikakvih informacija, otići ću kod komšije od drugara, on je kupio Cliviu skoro pa ću zakačiti moju utičnicu.
Nemam Tapoo, čekam da stigne, imam Sonoff S60 ali značiće i to nešto.
To bi bilo Top :) da znamo makar da li ide ispod 500w a ne kao Musa
I bitno naravno da drzi neko vreme npr. na 250-350w a ne samo 2-3min pa posle roka ponovo na +500w kao na rolerkoster...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno