style53
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.12.2023
- Poena
- 885
Znam video sam da si nesto napisao: sumnjiva garancija? Jel to sve sad ok?1100e sa ugradnjom i demontažom stare, imaš moju temu koju sam otvorio
Znam video sam da si nesto napisao: sumnjiva garancija? Jel to sve sad ok?1100e sa ugradnjom i demontažom stare, imaš moju temu koju sam otvorio
Mislis za wifi?Koji softver se koristi za gree amber? Treba da mi stigne u sredu
Ta je. Ja je koristim već 4 godine.
Pozovi energy-net ja kako sam razumeo coveka na telefonu... da je Amber Pro 12btu sto je jaci i novi od Comfort cena: 77kLjudi nasao na kupujem prodajem neke likove sto prodaju gree amber confort za 75000 , kod drugog je 545 evra jel se to isplati . Moze idirekno da se preuzme ili postom naravno uz racun.
Ja mislim on ima Gree Clivia(Nick: Test) i kod njega ima taj report u appDa li je moguce videti potrosnju struje na Gree Amber Pro?
Video sam da je neko postavio ranije,ja sam probao na android i na iphone aplikaciji i nigde je nema.Ovo je verzija aplikacije na androidu.
Da ja imam Amber Pro.Ja mislim on ima Gree Clivia(Nick: Test) i kod njega ima taj report u app
Imas Gree Amber Pro?
Si je ove godine kupio? Kako radi, koliko m2 grejes? Steta nemas pametnu uticnicu da nam kazes na koliko modulira itd...Da ja imam Amber Pro.
Uzeo sam u avgustu,uselio sam se u novu kucu za sada je samo hladila.Si je ove godine kupio? Kako radi, koliko m2 grejes? Steta nemas pametnu uticnicu da nam kazes na koliko modulira itd...
Koje su cene u pitanju i mene interesuje ta dva modela, ako jije tajnaАко неко има може ли мало више информација за Амбер Про (не Комфорт Про већ ову новију) и за Аири Премијум?Има по лепим ценама.
Amber Pro 12 ti je u energynet 77.000.- (660€)Koje su cene u pitanju i mene interesuje ta dva modela, ako jije tajna
Gde si video Airy Premium?Ако неко има може ли мало више информација за Амбер Про (не Комфорт Про већ ову новију) и за Аири Премијум?Има по лепим ценама.
Pa sta kazu prijatelji?CLIVIA GWH12AUCXB-K6DNA1A
Prijatelji uzeli dve ovakve, vidim to je novi model. Kako se pokazala, da li su ispravljene mane sa Muse modela?
Da li ima grejac spoljne?
Pametno a ne kao mi ovde (80%) sto smo samo fokusirani na modulacije, grejac tacne, termometri itd.Nisu vicni merenjima i to.
Mislim na staroki modelKako se pokazao amber comfort pro jel valja za nesto
Ima ovde clanovi koji su zadovoljni sa Amber Comfort i da spusta ispod 200wKako se pokazao amber comfort pro jel valja za nesto
Mislim na staroki model
To bi bilo TopPošto nema nikakvih informacija, otići ću kod komšije od drugara, on je kupio Cliviu skoro pa ću zakačiti moju utičnicu.
Nemam Tapoo, čekam da stigne, imam Sonoff S60 ali značiće i to nešto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari