Sta te toliko fascinira kod Gree klima? Vidim da imas bar 3 kom. pa me interesuje?! Mnogi se zale na njih a mnogi ih kupuju pa i ti, paradoks veliki. Ja sam nekad voleo tu marku ali odkad sam ovde na forumu ne znam dal bi ih kupio iskreno sta sam sve procitao. Ako mozes da izneses neko tvoje iskreno misljenje 😊
2012: Prva klima mi bila Vivax Cool 12 na gornji sprat
2016: Druga klima bila mi Gree Bora 12(on/off) na donji sprat
2017: ajde da vidimo kako greju te inverter klime i onda dosla Amber 9 Premium na mesto gde bila Gree Bora... A Gree Bora dosla na gornji sprat gde bila Vivax Cool ( Vivax otisla tad u penziju KP)
2023: dosla Gree Muse Comfort Evo 12 na mesto gde bila Gree Bora (Gree Bora isto otisla u penziju KP)
Moje iskreno misljenje je od kad sam ovde u forumu (12.2023) da ne bi nikad vise kupio Gree!!!
Amber 9 Premium jeste baba roga sta se tice snage i zavrsava posao bez problema u 60m2
A kod Muse sam se zaje*ao, video sam tad kod rodjaka kako duva toplo ma lepota (sad se mislim u pm

) to tad nisam imao pojma od modulacije itd...
Vec sam je hteo da je zamenim za mitsubishi srk35 a onda... ajde neka gura jos ovu zimu 2024/25 pa u april videcemo za neku Micu
Kad sam mojima rekao da ce Muse da ide u penziju posle ove zime zbog mitsubishi oni me gledali kao da ce me strpaju u lazu

Iskreno Musa odradila solidno posao zimi u 48m2(ok zima je bila blaga) drzala uvek zadatu temp. bez problema i na -11 jedino sto me nervira sto ne ide ispod 500w, i kad je spolja npr. +10c dosta pali/gasi kao on/off sto ne ide ispod 500w
Amber Premium isto ne ide ispod 500w ali zbog 60m2 ne gasi se toliko kao on/off jedino kad bude spolja +15-20c
Kad bi malo ranije znao za ovaj forum ne bi sigurno bila Musa nego bi bila neka Mica ali *********

ali bice Mica