dexter87
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.01.2011
- Poena
- 335
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 2600x & Cooler Master 410r rgb
- Matična ploča
- Asus Prime A320M-K
- RAM
- 16GB DDR4 3200 Kingston Fury Beast
- GPU
- Asus 1050ti Cerberus
- Storage
- 240gb SSD & 1TB WD Blue
- Zvuk
- Integrisana + VIVAX Soundbar zvučnik SP-7080H 2.1
- PSU
- FSP Hydro G pro 650W
- Kućište
- Deepcool Matrexx 30
- Monitor
- TV Hisense 55 U7QF
- Mobilni telefon
- Samsung A54
- Pristup internetu
- Optički internet
Postoji to uputstvo za podešavanje ofseta, ja sam se igrao prošle godine s tim nego znam da bar kod mene vrati sve na difolt ako recimo nestane struja ili fizički iščupam klimu iz utičnice, pa me smara da se bakćem time, a kod mene često nestaje struja, fazon bar 6-7 puta mesečno.
Evo kopiram uputstvo sa jednog drugog foruma:
Evo kopiram uputstvo sa jednog drugog foruma:
A evo kako kod moje klime to funkciomiše
Sa isključenom i feel funkcijom, sa osvetljenim displejom, podesiti 17...18...19...ili 20 c, po želji, isključiti klimu daljinskim (na displeju sija samo crvena on/0ff) zatim isključiti napajanje klime(izštekati utikač iz utičnice, ja imam sonoff na napojnom kablu klime pa to uradim u aplikaciji na mobu), u okviru 2-3 sec. ponovo uštekati utikač klime, ceo displej će se osvetliti(iako je klima prethodno isključena daljincem i ostala samo na "crvenom"). Čim se displej osvetli odmah početi sa utipkavanjem koda, da je procedura do ovog trenutka uspešna govori i zvučni signal pri svakom stiskanju tipki + i -.
Posle ovoga displej koji je blinkao se umiri i prikaže temp. koju ste prethodno postavili , npr. 18., sačekajte 6-10 sec. i još jednom utipkajte kod +-+-+-+-
posle toga će na displeju zablinkati, na kratko, broj željene histereze ...i to je to...bar kod mene
To set 3C temp. compensation: in heating mode, set temp at 17℃, then within 5 second ,press button"+,-,+,-,+,-" , there will display 3 on IDU, heating light shining 3 times
To set 2C temp. compensation: in heating mode, set temp at 18℃, then within 5 second ,press button"+,-,+,-,+,-" , there will display 2 on IDU, heating light shining 2 times
To set 1C temp. compensation: in heating mode, set temp at 19℃, then within 5 second ,press button"+,-,+,-,+,-" , there will display 1 on IDU, heating light shining 1 times
To set 0C temp. compensation: in heating mode, set temp at 20℃, then within 5 second ,press button"+,-,+,-,+,-" , there will display 0 on IDU, heating light shining 4 times
Poslednja izmena: