Jutros serviser donio zamjenski daljinski. Zali mi se da ga proklinju i rodbina i prijatelji jer je svima preporucivao Muse i ne moze da vjeruje sta se desava ove godine, bukvalno mu se svi zale.
Da predjemo na daljinski.
Sada na svim brzinama na izduvu odrzava temperaturu 44-47 stepeni, modulira izmedju 600-900w, bez obzira na spoljnu temperaturu. (Da napomenem, da sam pratio potrosnju bez novog daljinskog prije par dana na -12, modulirao je izmejdju 700-900w, ali isto tako je radila i na +15, nevjerovatno!!!)
Sada mi nekako djeluje, da je slabiji protok vazduha, iako je na izduvu 44-47, na 3-4m bocno od klime u prve tri brzine temperatura pocne da opada vec nakon 5-10 min. Tek na cetvrtoj odrzava trenutno stanje, sa petom ne vidim nikakvo poboljsanje u odnosu na cevrtu brzinu.
Autofan mi je tek konfuzan i tu nista ne mogu pohvatati.
Sa ifeel stvari postju drugacije u smislu potrosnje, modulacija se vrti izmedju 1000-1100 W, a temperatura na daljinskom zadata stepen vise u ondosu na prostoriju.
Takodje sam primjetio da nikakve znacajne razlike u modulaciji nema ako setujem temperaturu na 23 ili 28 recimo, u pitanju je 100w gore dole.
Ja ne znam sta da mislim, sve mi je ovo jako cudno.