Pokušaj je kada ti dostigne željenu temperaturu postaviti na Fan2 ili Fan3Pozdrav!
Imam Gree Muse od avgusta 2021, model je GWH12AFC - K6DNA1F/I (unutrasnja jedinica), i po onome sto sam citao na forumu to je noviji model. Moj je proizveden u maju 2021.
Problematika je sledeca:
Kada podesim na 23 stepena, i auto fan, sa iFeel ili bez iFeel, klima greje do 25 ili 26 stepeni, u sobi od 25 kvadrata postane vrucina, klima tada radi na oko 800 wati, i ugasi se. Temperatura pocinje da pada, i padne sve do 20 stepeni, tek onda se upali klima i nastavi da radi. Oseca se velika razlika izmedju 25 i 20 stepeni, a izmedju dok pada temperatura klima se na pali.
Ovako nije reklamiran inverter, i u katalogu energynet, ovako nije predstavljen inverter. Oni tvrde da inverter drzi konstantnu temperaturu tako sto modulira jacinu potrosnje odnosno toplinu izduvnog vazduha. Trebalo bi kada postigne 23 stepeni, da potrosnju spusti na 400 wati ili nize i da odrzava tih 23 stepena, a ne da gura sa 800 wati do 25 pa se onda iskljuci kao on/off klima. Nikada nisam video da se spustila potrosnja ispod 780 wati.
Mislim da ovaj konkretan model ili je cela serija nije dobra.
Sta mi predlazete?
Na tim brzinama klima neće da ide više od 350W ili 430W
Barem kod mene nije htjela pa sam je reklamirao.