sto se mene tice ako bude 30fps onda cekam pc verziju, pogledacu celu igru na yt. nema teorije da igram nesto na 30fpsa u skoro 2026. godiniJa skidam kapu onim ljudima koji mogu bez problema da igraju naslove u 30 fps-a.Meni to jako smeta za oci i bas se osecam neprijatno.
pogledacu celu igru na yt. nema teorije da igram nesto na 30fpsa u skoro 2026. godini
Ne bi me cudilo da izadje i za PS4 odmah, sto da ne uzmu i deo kolaca tamo.
Jao da! A onda i na fenomenalni Xbox OneNe bi me cudilo da izadje i za PS4 odmah, sto da ne uzmu i deo kolaca tamo.
Za 2 godine toliko toga moze da se promeni da nisi svestan a to da ces sedeti i cekati 2027-u to nema sanse nemoj dzaba sebe zavaravati, 90% ljudi i vise ce kupiti konzole kad vide kakav je GTA a PC propada iz godine u godinu sve viseJa nema šanse da bih uzimao konzolu samo da bih odigrao GTA VI ove godine.
Jeste vjerovatno najveći hajp oko nekog naslova ikada ali mogu da preživim do PC verzije. Nije da neće biti još igara...
Za 2 godine toliko toga moze da se promeni da nisi svestan a to da ces sedeti i cekati 2027-u to nema sanse nemoj dzaba sebe zavaravati, 90% ljudi i vise ce kupiti konzole kad vide kakav je GTA a PC propada iz godine u godinu sve vise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari