Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Ja skidam kapu onim ljudima koji mogu bez problema da igraju naslove u 30 fps-a.Meni to jako smeta za oci i bas se osecam neprijatno.

Meni je 60 postalo novih 30.. a kad sam imao PS3 ranije nista mi to nije smetalo. A sad u CS2 navikao ono izmedju 300 i 600fps, monitor od 165hz, nema nazad sad.. 60 moze ako mora za neke igre, ali 30 bukvalno nema sanse vise.

Da nisu uveli PS+ i XBOX live onda moozda, da placam jos mesecno random pretplatu, pored svog neta i vec preskupih igara lol.. i dalje mi je apsolutna misterija kako je to proslo. Isti rang kao da placas Steam mesecno..

Pa ima to da klizi u 60 fps-a na PS5, samo da puca, opustite se. :D

Smanjite ocekivanja, zelim i ja da bude ultra zahtevna, ali treba da bude i dobro optimizovana.
Ne bi me cudilo da izadje i za PS4 odmah, sto da ne uzmu i deo kolaca tamo.

99% će biti 30fps i svi će igrati.

Nema nikakve teorije da 8gen pogura to ni na low. Niti im je u interesu da vrše optimizaciju za tako star hardver.

Ne bi me cudilo da izadje i za PS4 odmah, sto da ne uzmu i deo kolaca tamo.
Jao da! A onda i na fenomenalni Xbox One :love: naspram kojeg će i moj S biti dominus i ući u krug podrške od 60 fps-a sa ili bez RT-a! :cool:
Šta ima da se kupuju nove konzole pored starih? Drago mi je što Rockstar misli na sve igrače :)

Ako ovo izađe za Last gen ja sečem bobana :devilish:

bukvalno
zamisli da su SNES igrači pre 30 godina kukali što ne mogu da pokrenu Super Mario 64 :) to je ta paralela

Ja nema šanse da bih uzimao konzolu samo da bih odigrao GTA VI ove godine.

Jeste vjerovatno najveći hajp oko nekog naslova ikada ali mogu da preživim do PC verzije. Nije da neće biti još igara...
Za 2 godine toliko toga moze da se promeni da nisi svestan a to da ces sedeti i cekati 2027-u to nema sanse nemoj dzaba sebe zavaravati, 90% ljudi i vise ce kupiti konzole kad vide kakav je GTA a PC propada iz godine u godinu sve vise

Pa sad dal je precenjen teško je reći, to ostaje da se vidi. Verujem da će Rockstar uraditi valjano posao, kao i to da će igra biti interesantna, što ne bi trebalo da čudi jer ionako rade jednu igru na 6 do 10 godina, plus je opšte je poznato da Rockstar dosta pridaje značaja detaljima. Ali da jeste precenjena situacija sa tom igrom, to stoji... Kad mi još neko nabaci da će kupiti konzolu samo da bi je odmah igrao, mislim šta reći... :rolleyes:

Lično baš nešto i ne trčim za igrama koje izlaze u 6 nastavaka i neće mi biti problem da sačekam PC verziju igre. A uzevši u obzir da se još nisam naterao da završim Cyberpunk 2077 i još nekolicinu drugih igara, sumnjam i da ću odmah da je zaigram kada konačno bude bila dostupna za PC... Osim ako stvarno ne bude onako baš, baš catchy. :cool:

Za 2 godine toliko toga moze da se promeni da nisi svestan a to da ces sedeti i cekati 2027-u to nema sanse nemoj dzaba sebe zavaravati, 90% ljudi i vise ce kupiti konzole kad vide kakav je GTA a PC propada iz godine u godinu sve vise

Čuj PC propada lol, PC je zakon za gejming to što je skup je nešto drugo ali performanse su druga dimenzija u odnosu na PS.

Konzulu sigurno neću kupovati zbog jedne igre. Ne bih je kupio ni da izlazi novi Elden Ring ili Witcher samo za konzolu a to su mi 100 x važnije igre od GTA.

@The Witcher ®
percepcija se menja u odnosu na to u kojoj kapsuli živiš, tj koliko si izolovan u konzola svetu
ali ne, pc gejming niti propada, niti stagnira
inače najbolje prolaze oni koji mogu da priušte obe platforme, njih ne tangira ovo odlaganje kao što je slučaj sa GTA6

Sve više PC igara pogađa užasna optimizacija i traže mnogo za ono što grafički nude, još ako imaju RT :rolleyes:
To je po meni problem "propadanja" PC igara.
Ove nove konzole su dobre, roka se i dalje u 30 ali 'ebiga, bar svi mogu da igraju. PC je zaista postao skup sport.
Ako se GTA 6 bude oslanjao na 5 a verovatno hoće, ne bi trebalo da bude većih problema. U realnom smislu bi trebao postojati mod za 60 FPS kod XSX/PS5.
Ne zaboravite da je petica rađena za PS3/360.

Ne zaboravite sta je Rockstar izvukao sa PS3, 256+256 rama, i mrtvakom od procesora koji imao jos 6 koprocesora snage ko pola pentijuma 4….

Nadajmo se optimizaciji nivo GTA V, i da ne bude kao GTA 4 kad je izasao (nesto mi u glavi da se moja tad vrhubska masina jako mucila)

Ovo je najiscekivanija igra ikad a pravi je najbolji tim ikada sa samo jednom mrljom u rezimeu GTAIV port za PC.
Mogu da potpisem da ce biti 11/10 na svim poljima pa i na polju optimizacije.

Gp8KsKcXgAE1yBL

To se moglo i predpostaviti cim nema 2 trailera, gameplay-a, niti bilo sta drugo. Mada ni to im nece biti konacno 100% ce jos pomerati

Smejali se ljudi kad sam napisao da će izlazak igre dočekati PS6. 😁

Trejler kao da je pre 3 meseca bio a proslo je godinu ipo dana. Proletece jos jedna godina. I jos jedna dok izadje za PC :cautious:

Vrh Dno