Ima nas i moj savet cekaj PC verziju. Imho ovo igrati na x360/ps3 je steta, igra je odlicna, ali toliko ogranicena limitiranom snagom ove generacije konzola da bolje da su je izbacili kao launch naslov za ps4/xbone.
Pa da imaju par umesto 160+ miliona potencijalnih kupaca...
Planira se najprodavanija i najskuplja igra svih vremena, od toga ogroman deo ide na marketing i stvarno je logicno da ide na sto manju bazu korisnika. Malo zaboravljate da industrija nije tu da se deca igraju, nego stvari funkcionisu po *******im pravilima.
Al meni najbitnija razlika je to sto je zaista neupotrebljivo pucanje na gamepadu u Rockstarovim naslovima 🙁 Bio sam prinudjen da koristim onaj retar*irani auto lock i u GTA IV i RDR jer nikako nisam umeo da nisanim normalno..
Vec u RDR-u je bolje od GTA kad se iskljuce pomoci, a MNOGO bolje u Max Payne-u 3 (isto kad je sve iskljuceno), meni jedno od najboljih u industriji, a taj sistem ce biti ovde.
Haha, majkemi 🙂 Ima neki filmski smek totalno 😀
Taj filter ukljucuje i motion blur, pa voznja drugacije izlgeda kad ubrzas. I meni je bolje kad je ukljucen, pogotovo na tv-u iz daljine (a za to je i pravljen). U tom trenutku i sa tim nivoom znanja koji su imali, krije ono sto treba da krije i stvarno daje neki filmski smek. Mada je to poslednja stvar koju ces objasniti ovima koje peku oci
😀.
Mrzim te on/off switcheve na pc-u, ne vodi se racuna o izgledu, mozes totalno da promenis estetiku igre, iako se tebi u nekom slucaju mozda i vise svidja. Ja sam za to da se igra onako kako je zamisljeno. Na konzolama se detalji smanjuju vodeci racuna o svemu i taj kraj je ono sto su zamislili u okviru moguceg, a na pc-u ti ostave on/off switcheve u engine-u za sta god pozelis, pa mozes da pravis frankenstajna.
I ona cuvena lista "podesavanja" na konzolama koja su nazvana low, low, medium low itd. TO je igra, TAKO su je napravili, a na pc-u je samo povecano preko njihove vizije, ceo game design je osmisljen oko onog prvog "low". Moze to da se nazove kako god, to je multiplatform igra i TAKVA je. Ostalo je budzenje preko toga i ni najmanje ne utice na celo iskustvo. Npr, broj automobila na ulicama je deo game dizajna u okviru moguceg. Ko kaze da je bolje da ih bude duplo vise? (ovo je samo primer, nemojte se hvatati za to sad).
Jedino sto tu priznajem je IQ, ostalo mi je prazna prica. I nije za ovu temu.