LOL pa nije kao da je fizika voznje pre bila nesto napredna. Veoma je sve arkadno, pogotovo kocenje ali zavrsava posao i to je to.
Imas brdo snimaka na YT, samo sortiraj po vremenu uploada, izgleda jadno. Da je V nastavak SA pa i da razumem, ali korak nazad... Ne znam sta bih rekao, jako sam razocaran. Jedina nada je PC + modovi.moze neki video da se vidi od vas koji igrate na konzolama , neki SS nesto? Jel fizika toliko losa?
Nemoj da trazim facepalm slicice.. Onako idealnu fiziku da ponovo vrate na nivo pre cetvorke, zlocin.
Naravno da ne pricam napamet, presao je na PS3 a imam sad instalirano i na PC-u. IDEALNA fizika za takav tip igre, kakvi camci covece, ja ne znam kako je ikom preko 10 godina, zanimljiva arkadna fizika kakva je u vecini igara, nema izazova uopste, a u GTA je voznja najbitniji deo, bukvalno 80% igre.
Kakvu fiziku ocekujete od igre koja je namenjena za desetogodisnjaka
Pa igra je pravljena za prosecnog igraca.
Kakvu fiziku ocekujete od igre koja je namenjena za desetogodisnjaka
dovoljno je dobra da dok vozis mozes da brises nos rukavima.:d
Pa dobro necu vise,posto te to toliko uzrujava.@ vuk
Nemoj molim te vise.. To sto ti mozda spadas u tu grupu, pa ne kapiras OGROMAN iscim koji ulazu u svaki naslov, sa satirom, sarkazmom i opstim pod*ebavanjem tog prosecnog coveka, onda nemamo sta vise da pricamo.. Bas bi se toliko trudili oko toga da je igra za 10-o godisnjake..
Fizika za kola je indenticna kao i u L.a. Noire. Ko zna mozda poprave to sa nekom zakrpom.
Sa drugog foruma, zasto su morali najbitniju stvar da u*ebu...
Od kako se pojavila alfa onog BeamNG Drive-a, pola komentara na tjubu su bili: "We want this in GTAV!". Meni je iskreno bilo svejedno jer je destrukcija kao i vožnja bila sasvim dobra u GTAIV. Ali vidim da će sada biti još više kukanja što ne koriste baš taj fizički endžin.
Mada je verovatno fizika vozila pretrpela izmene na konto jače grafike jer negde mora da se oduzme da bi se nešto drugo nabudžilo. Na primer taj BeamNG Drive je daleko jednostavnija igra od GTAV a zna da optereti i veoma jake mašine dok u slučaju da nemaš adekvatnu mašinu igra ne secka nego se uspori sve u igri (jer je simulacija u pitanju). Verovatno je endžin koji je bio zadužen za to u GTAIV bio "veliki potrošač" pa je zbog toga pretrpeo izmene.
Ostaje nada da će u next gen verziji biti vraćen stari drive model jer nove konzole u odnosu na PS3/X360 imaju snage na pretek.
Zaista mislis da je ovo ovako jer nema dovoljno snage? Nije ti logicnije da je tako jer su hteli tako da urade iz odredjenog razloga?
Mefisto, ako si igrao prethodne nastavke, sumnjam da ce ti ovaj biti nepodnosljivo los. Posto pominjes kupovinu, a ukoliko si nesiguran, mozes malo i da sacekas. Krajnja odluka je srecom na nama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari