Meni se ionako više dopada Watch Dogs od ovoga, tako da se neću baš nešto nasekirati i ako ne izađe za PC. Mislim 5. je deo pobogu... Šta tu još mogu novo da nam ponude a da nismo već videli do sada??? Jedino što vredi i što je i ranije vredelo su bili duhoviti dijalozi između likova u pojedinim situacijama tipa:
:eyebrows:
Meni se ionako više dopada Watch Dogs od ovoga, tako da se neću baš nešto nasekirati i ako ne izađe za PC. Mislim 5. je deo pobogu... Šta tu još mogu novo da nam ponude a da nismo već videli do sada???
Skyrim je peti TES i donosi više nego dovoljno novina, prema tome tvoj argument nije validan.
Pa sta je taj Watch Dogs nego klikni A da se desi ovo, klikni B da se triggeruje animacija itd. To sto je popriste igre grad ne mora da znaci da je igra sandbox. U sandbox igrama imas izbor da radis sta hoces, a u tim QTE cudima i ako imas izbor opet biras izmedju predefinisanih radnji.
Zvuci kao idealna platforma za GTA MMO...Elem, ako bi se odlucili na taj korak objedinjavanja svih do sad vidjenih gradova GTA serijala u jedan MEGA prostor ne mogu ni da zamislim kakvu losu optimizaciju bi ta igra imala,da ne govorim o min. zahtjevnosti a o smislu i samoj interakciji sa okruzenjem ne bih ni da razmisljam... U svakom slucaju veoma ambiciozan projekat.
Za sad nije najvljen za PC, tako da i nije bitna optimizacija. Na konzolama ce sigurno raditi. A i ako bude port, bice sklepano kao i gta4.
Ček, sad hoćeš da kažeš da igre ne treba porediti jednu sa drugom?
Da, na osnovu onog prvog trejlera sto se pojavio. Jel mozda ima neki gejmplej? Ja sam stekao takav utisak, mozda gresim.
Evo ga još jedan vidovnjak, jesi igrao PC verziju GTA V pa znaš da je 'sklepan kao i GTA IV'?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari