Šta je novo?

Grand Theft Auto V

Pa meni i nije problem da cekam.

Pa zavisi sta ko ocekuje, vidis da lik ima sli gtx670, sigurno ih nije kupio da bi popunio profil nego da svuda odvrne ultra sa max AA i MSAA.
Ja ne igram cesto igre ali kad vec nesto instaliram hocu da to bude na veoma visokim detaljima sa bar 2xAA, zato i ne volim konzole a cak i ako imam relativno jeftinu gaming konf. mogu da ocekujem mnogo bolju grafiku nego na nekoj konzoli ;)

A GTA V kad izadje-izadje, bar sto se mene tice, ne cekam nista posebno, da izadje na prolece za pc dosta ljudi bi kukalo na zahtevnost itd, ako nista drugo jedno 6-8 meseci kasnije ce ove aktuelne jace gtx6xx i 7xxx graficke biti mnogo jeftinije jer ce biti prilicno matore a nece imati vecih problema sa ovim naslovom (npr gtx660/ti 7850/70 i jace).

Sve je to kul ali mi pricamo o konzolama od pre 5 i kusur godina... Naravno da ces sa danasnjim PC hw da ocekujes full HD sa velikim AA i AF.
Kome se zuri (ili mu vizuelni aspekt nije presudna stvar) ima alternativu za relativno male pare, to je sve.

SLI ftx670 samo za igranje je posebna vrsta fail-a, meni...

Pa sli gtx 670 i sl. ne moze da kopa u rudniku. To je ono sto najvise boli zelene koji su uzeli kartu za biznis klasu. :D
Za igre im je mogla da prodje i karta od 150 e ako se gleda zahtevnost danasnjih naslova.

Pa pazite, uvek mozete biti skromni , bez nekih ambicija, traziti sredinu i ispod, mozete celog zivota raditi jedan posao koji ne volite, krpiti dupe ,ubedjivati sebe kako vam nije lose, traziti prosek u svemu i ubedjivati kako vam vise od toga ne treba.

Mozete imati neku polovnu krsinu od automobila, furati jeftina odela, jesti losu hranu, cepati debele ribe ili cak apstinirati, nigde ne putovati, ne baviti se nicim i na kraju crći jer hej, to vam je dovoljno, vi jednostavno znate da je to bolje od onoga sto nikada niste iskusili....

A posto se, ironicno, nas mentalitet sastoji u pravdanju osecaja licnog neuspeha, tj FAIL-a u odnosu na nekog drugog , kao odbrambeni mehanizam ljubomorne svesti izrodilili smo pitanje: a sta ce ti to? Ultimativno retardirano pitanje... Treba li dalje da objasnjavam?:)

Poslednja izmena:
Sta fali debelim ribama? :D

Kal, ovo sto si napisao veze nema sa hw-om danasnjice i igrama. Procitaj jos jednom moj post please.

Kal voli da igre ne padaju ispod vsynch vrednosti na max sa napucanim AA i AF, i ima uslova da to sebi i obezbedi. Zašto bi to bilo kome bio trn u oku?

Da i ja imam takvih finansijskih mogućnosti da mogu da napravim 670 SLI, a da to ne osetim na budžetu i ja bi to uradio, isto tako bi uzeo i odgovarajući TV sa 120Hz i hebavao se sa 3d-om :)

Nikome nije trn u oku :D
Ja sam izneo svoje misljenje.

Mene su ovde oznacili kao fensera zbog kupovine iP4 pa se ne obazirem previse. Znam zasto sam ga uzeo i siguran sam da Kal-el zna zasto je kupio SLI kombinaciju.
Sve je cool :)

Ono sto nije cool je ulazenje u neku psihoanalizu necijeg misljenja. To ostavi za sebe ili evenutalno PM ako bas moras da svoje misli verbalizujes.

Problem kod ovakvih odlaganja je sto ja licno izgubim sav hajp koji se vremenom nabijao, sve do izlaska igre na konzolama. Mesec dana kasnije i zaboravim na igru (da ne pricam sto ce mi neko spojlovati pricu, skoro zasigurno)

Ja znam da se pazim od spoilera. Ne otvaram temu igre dok je ne odigram, i ne gledam nikakve klipove :)

Pa pazite, uvek mozete biti skromni , bez nekih ambicija, traziti sredinu i ispod, mozete celog zivota raditi jedan posao koji ne volite, krpiti dupe ,ubedjivati sebe kako vam nije lose, traziti prosek u svemu i ubedjivati kako vam vise od toga ne treba.

Mozete imati neku polovnu krsinu od automobila, furati jeftina odela, jesti losu hranu, cepati debele ribe ili cak apstinirati, nigde ne putovati, ne baviti se nicim i na kraju crći jer hej, to vam je dovoljno, vi jednostavno znate da je to bolje od onoga sto nikada niste iskusili....

A posto se, ironicno, nas mentalitet sastoji u pravdanju osecaja licnog neuspeha, tj FAIL-a u odnosu na nekog drugog , kao odbrambeni mehanizam ljubomorne svesti izrodilili smo pitanje: a sta ce ti to? Ultimativno retardirano pitanje... Treba li dalje da objasnjavam?:)

Mogu samo da pretpostavim da vozis bas besan auto, imas dreamjob i tovaris samo manekenke sto gledamo na revijama ?
I pored toga imas vremena da igras igrice i aktivno savetujes po benchu ?

Onog dana kada mi bude zasmetao AA na nekim stepenicama u nekoj igri je dan kada cu prestati da igram igre :D

Mogu samo da pretpostavim da vozis bas besan auto, imas dreamjob i tovaris samo manekenke sto gledamo na revijama ?
I pored toga imas vremena da igras igrice i aktivno savetujes po benchu ?

Bravo bobiška, iako si totalno promašio poentu, odlično si uočio samo neke od razlika između nas dvojice a ujedno, na sopstvenom primeru, pomogao si upotpuniti zaključak mog poslednjeg pasusa:) Mada, razočaraću te, manekenke uglavnom i nisu baš neke ribe...s druge strane, kako ono ameri kažu: you cant miss what you can't/didn't have:)

Onog dana kada mi bude zasmetao AA na nekim stepenicama u nekoj igri je dan kada cu prestati da igram igre :D
Hteo si da kažeš ''zasmetao *nedostatak* AA'', pošto mi AA ne smeta:D Nisi razumeo šalu ili sam ja možda bio nejasan, ali rekao sam u kontekstu kako su ivice toliko grbave da pomislim da su stepenice, pa se zaletim...:)

Inače, veoma slabo igram poslednjih godina. Stignem da odvojim sat-dva nedeljno, retko kada nešto više od toga, ali i dalje volim da to bude kvalitetno. Kao klinac, kad sam želeo ovo i ono nisam imao, sad kad imam, nemam želju, nemam vremena ili imam pametnijih stvari. To je jednostavno prirodan tok nekih stvari... Tako da eto, s vremena na vreme bacim oko ovde i napišem po koji post, što mi ne oduzima vreme jer internet ''nosim'' svuda sa sobom...

Bravo bobiška, iako si totalno promašio poentu, odlično si uočio samo neke od razlika između nas dvojice a ujedno, na sopstvenom primeru, pomogao si upotpuniti zaključak mog poslednjeg pasusa:) Mada, razočaraću te, manekenke uglavnom i nisu baš neke ribe...s druge strane, kako ono ameri kažu: you cant miss what you can't/didn't have:)

8771.jpg

I'm The Dude...you can call me Your Dudeness. :D

Izgleda da je malo ozbiljnija stvar sa pc verzijom GTA 5. Pokrenuta je peticija za izdavanjem i za PC. Peticiju pominju na IGN-u, gamespot-u, gametrailers-u i jos nekim websajtovima o igrama. Takoda ne znam ni ja sta da mislim. Ako me secanje sluzi i za prosli deo je bila slicna prica kao i sad, tj nisu pominjali pc verziju. Mozda i mene secanje vara. U svakom slucaju ako neko hoce da ucestvuje u peticiji moze to uciniti na: change.org

isto tako je bilo i opet kazem vam nema sanse da ne bude pc verzije e sad kolko ce da kasni je pitanje vec... da podsetim ako neverujete cekirajte wikipediju gta san andreas 8 meseci kasnjenja pc verzija kao i gta iv... ne secam se price oko mp3, ali ako je on odma najjavljen za pc onda nista on je najjbrze stigo na pc 3 meseca samo posle.. tako da milsim i dalje da ce da bude od 3-9 meseci, ne sme vise previse para bi izgubili nisu oni ludi, a ovo samo hoce da vide koliko ludilo ce da postignu time sto kao nece da izbace igru za pc, nemoze konzola nikad da ima tu grafiku ko pc, ne zato sto sam pc gamer, nego zato sto je to tako..

Znači ponovo radio Bioskop, khm...pardon forum... Inače, da i ja pamtim da se za San Andres pričalo kako neće biti PC verzije, kao i to je sa značajnim zakašnjenjem izašla. Sećam se da sam je već bio otpisao, ali onda je ipak izašla. Za GTA4 mislim da je kašnjenje bilo manje, ali nisam siguran... tek nebitno je... Mislim u principu, šta pale vatru kad i vrapci znaju da će isto biti i sa ovim petim delom. Svima njima je u interesu da što više oberu kajmak, a ne da se igraju žmurke izjavama tipa oće kaki, neće kaki... Jedino je Gears of War bio izuzetak po ovom pitanju i možda još po koja igra, ali tu je kraj.

isto tako je bilo i opet kazem vam nema sanse da ne bude pc verzije e sad kolko ce da kasni je pitanje vec... da podsetim ako neverujete cekirajte wikipediju gta san andreas 8 meseci kasnjenja pc verzija kao i gta iv... ne secam se price oko mp3, ali ako je on odma najjavljen za pc onda nista on je najjbrze stigo na pc 3 meseca samo posle.. tako da milsim i dalje da ce da bude od 3-9 meseci, ne sme vise previse para bi izgubili nisu oni ludi, a ovo samo hoce da vide koliko ludilo ce da postignu time sto kao nece da izbace igru za pc, nemoze konzola nikad da ima tu grafiku ko pc, ne zato sto sam pc gamer, nego zato sto je to tako..

Prvo, nema nikakvih para na PC-ju, dzabe njima sto TI znas da je grafika na PC-ju bolja, kad ces igru da kupis u zalivu ,)

Pa u zalivu moze da se kupe i igre za konzole.

Ma konzole su postale jos i gore sto se tice piraterije!Tamo pored single mozes i multi da opalis!

ne samo jedan od izgovora, eto i ti gore to ih branis, realno moze im se ne kazem nista ali preteruju, sa ovakvim i slicnim izjavama kao neece za pc,a sto se piraterije tice, bice je uvek, a eto sto kaze i na konzolama multi lagano moze, sto na pc jos uvek ne..naravno zavisi od igre al uglavnom sve novije vrlo tesko.. za 4ku kao preko 100k sati su ulozili u zastitu protiv piraterije i sta razbili to za kolko bese dan-dva? tako da nemoj da si smesan lik sa pricom, i da me prozivas zbog grafike, realno je tako, a i realno i mene bi boleo da imam xbox ili sony pa da ovde pricam ovo il ono nemam nista protiv konzola, al ako ces o njima idi tamo u temu o njima pa pisi..;)

Prvo, nema nikakvih para na PC-ju, dzabe njima sto TI znas da je grafika na PC-ju bolja, kad ces igru da kupis u zalivu ,)
Glupost godine pogledaj steam pa kazi da nema para na PC-iju to sto se COD ne prodaje na PC-iju pa ameri i zapadnjaci generalizuju to kao celokupnu prodaju ne znaci da ostale igre ne idu. Sto se tice piraterije trenutno je laske piratizovati igru za xbox nego za PC izadje nedelju dve ranije cepenes je na disk ili hdd ako imas rgh i boli te uvo.

Na zapadu se mnogo vise plase da se upuste u pirateriju na konzolama nego za komp i mob. Ortak zivu u austriji rootovan htc, jailbrekovan iphon, na macbook prou pored osx i piratska verzija win7, al kad sam mu pomenuo da mu jailbreknem PS3 pogledao me ko da sam mu pola familije pobio. Nije hteo ni da se upusta u raspravu kategoricki je odbijao. :/
Na osnovu cega mi logicno izgleda da se rockstar plasi ako izdaju sinhrono za konzole i pc da ce ima prodaja daleko manja biti jel ce ko moze pribeci pre piratu na kompu nego originalu na konzoli, onda namerno sloze pricu kako ne znaju da li ce ici za pc i kad se uvere da su ostvarili zeljeni profit odrade i pc verziju u suprotnom ko za RDR koji je lose finansiski proso nista od pc verzije.

Vrh Dno