Šta je novo?

Grand Theft Auto: The Trilogy Remastered

Jao jao, ala je ovo lepo. Posebno mi se dopada na 3:46 i 7:16.
Ovako isto neka slobodno urade VCS, LCS i CW. Ne moraju prenositi na PC, nek ostave konzolama.

Što je najgore, ako ne budu finansijski krahirali na ovom "projektu", ovakvo "remasterovanje" ima da se ustali i kod drugih...

Da se razumemo protiv sam remastera, više bih voleo sveže ideje, ali kad je već takav trend, bar neka to rade kako treba (a ne kao Wc III, Alan Wake...).

P. S. Bio je i još traje shitstorm na CDPR zbog Cyberpunk, očekujem da i Rokstar dobije bar zasluženi delić te porcije.

Da se ne lazemo da su uradili kao 2k remake dao bih 60e ne bih trepnuo jer mene ovo vraca u detinjstvo… sve je jasno kada sam na ios platformi KUPIO sve tri igre samo da mi stoje kao kolekcija… bas steta sto su ovako jadno to odradili…

I dalje vrtiš istu priču...
Mafia je nova igra sa istom radnjom kao i stara.
Ovo su remasteri.
I to žešći krš od remastera...
Osim grafike i HUD - a ništa nije poboljšano. Plus novi bagovi...
Performanse i da ne pominjem.

A baš sam se nadao da ću opet da odigram sve tri...

I dalje vrtiš istu priču...
Mafia je nova igra sa istom radnjom kao i stara.
Ovo su remasteri.
I to žešći krš od remastera...
Osim grafike i HUD - a ništa nije poboljšano. Plus novi bagovi...
Performanse i da ne pominjem.

A baš sam se nadao da ću opet da odigram sve tri...
A ti se mene bas uhvatio, volis samo meni da odgovaras? Procitaj pazljivo sta pise ne brzaj. Mafia je za ovo divota za igranje… sto se gta tice procitaj sta drugi pisu 🙂

Emaremare pa kako da uzmu lovu a da nista nisu radili niti dinar potrosili? 🤣 tako sto izbace igre posle 20god za noviji hw sa vise bugova i problema pritom izgleda jos gore 🤣

Vec kruze vesti o remasteru GTA IV. Kao i RDR 1 remasteru. Znaci RDR 1 ce verovatno 2022 a GTA 4 2023.

Performanse zasu...
I dalje izgleda kao da su ovo pravili komunalci iz pogona JKP "Julino Brdo" na pauzi dok cekaju da im se napuni cisterna sa hidranta...

Dobro su sredili grafiku ali je prezahtevno. Bez Vsync opasan stuttering, nebitno fps.

Glavni meni nesto laguje i baguje. Budzevina neka.

Sramota i ništa više. Probao i sve igre imaju katastrofa frame dropove. Na 1080ti ne mogu da igram, budalaština.

Meni odlično rade na 1060, tu i tamo se desi neki framerate drop.

Što se igara tiče, meni je skroz kul. Moglo je mnooogo bolje i odigrao sam možda 30ak minuta ukupno u 3 i VC za sada, ali odličan fiks nostalgije.
Naravno, ovo apsolutno ne vredi 60e ili koliko već traže.

Dobro su sredili grafiku ali je prezahtevno. Bez Vsync opasan stuttering, nebitno fps.

Glavni meni nesto laguje i baguje. Budzevina neka.

Kod mene nema nikakvih problema u meniju.

Sramota i ništa više. Probao i sve igre imaju katastrofa frame dropove. Na 1080ti ne mogu da igram, budalaština.

DX12 poprilicno popravlja stvar sa frame dropovima. Meni na dosta slabijoj karti su ovde DX11 i DX12 kao nebo i zemlja.

Da bi se igra pokrenula u DX12 potrebno je dodati -dx12 komandu,

ili putem shortcuta:

g11khl.png

ili putem samog launchera:

h5ejrr.png

Cak i ove kerefeke za pokretanje igre bude nostalgiju ala cupanje kabla iz roma prilikom instalacije.

DX12 poprilicno popravlja stvar sa frame dropovima. Meni na dosta slabijoj karti su ovde DX11 i DX12 kao nebo i zemlja.

Da bi se igra pokrenula u DX12 potrebno je dodati -dx12 komandu,

ili putem shortcuta:

g11khl.png

ili putem samog launchera:

h5ejrr.png
Koliko fps guraš? Ja kada sam video da padne na 30, smorio sam se. Mislio sam biće zakucano na 120fps zbog monitora.

Ne znam jer sam na klasicnom 60Hz monitoru, a vsync obavezno uvek ukljucujem - ne podnosim cepanje slike.
Prakticno zakucan na 60fps, ali moram da drzim smanjena ona dva najzahtevnija podesavanja na dnu.

Sada preko DX12 nemam te padove na 30-40fps, pa vidi probaj. Desi se ponekad na ~50fps, ali ne toliko cesto kao na DX11.

Usao u SA i odmah se uputio ka skrivenom sportskom motoru, na starom je mestu! :giggle: A onda u potragu za traktorima, i napravio lanac vozila sa njima jer imaju kuku i mogu da vuku druga vozila. :ROFLMAO:
Pusti motore i traktore... Može li da se vidi "kafenisanje" ili kamera ostaje napolju i dalje?
I ako može slika VC uskršnjeg jajeta ako je još tamo? Hvala.

igra uklonjena sa stora zbog originalnih fajlova, bukvalno ima svega ako se kopa po fajlovima 😁😁😁

Bukvalno sve, od source koda do developer prepiski. Izguglaj ako hoćeš u detalje, ima svega i lako se nalazi jer je to glavna tema ovih dana u PC "komjunitiju".

Verovatno sada rade na remasteru GTA: London, ali se ceka nova generacija grafickih koja bi mogla da gura to cudo nevidjeno.

U pravu si, problem je bio u setovanjma tj. moj PC to nije mogao da izdrzi pa je lagovalo pozivanje menija.

2700 i rx470 Vice City DE mogu da teraju na medium u 1080p u dx12 rezimu, barem je kod mene tako.
Na ultra/high fps pada do 35 i realno je neigrivo. Kada se zakuca na 30 onda je gejmplej bljak tj. konzolno iskustvo.

Obzirom da igra i na low izgleda bolje nego original, igram sa ultra texturama, high relfksijama, medium detalji i senke, bez vol oblaka, motion blur, city glow, poslednje dve stavke na low, ssao off (cudno izgledaju npc).
Tako imam 100 fps i mnogo je bolji filing cak i na 60 hz va 4k lcd tv. Na 60 zakucanih je losija voznja. Igram na wireless gejmpedu.

Na 4k sve ultra imam 13 fps, sto je dokaz da je port radio djuro iz mionice.

Igra izgleda bangavo sve na max jer je poput ruske jakic pod scenskom sminkom. Nema poente.

Jel mesec i dalje menja veličinu kad se pogodi snajperom?

Poslednja izmena:
Vrh Dno