Der Schnitter
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2021
- Poena
- 275
Jao jao, ala je ovo lepo. Posebno mi se dopada na 3:46 i 7:16.
Ovako isto neka slobodno urade VCS, LCS i CW. Ne moraju prenositi na PC, nek ostave konzolama.
A ti se mene bas uhvatio, volis samo meni da odgovaras? Procitaj pazljivo sta pise ne brzaj. Mafia je za ovo divota za igranje… sto se gta tice procitaj sta drugi pisu 🙂I dalje vrtiš istu priču...
Mafia je nova igra sa istom radnjom kao i stara.
Ovo su remasteri.
I to žešći krš od remastera...
Osim grafike i HUD - a ništa nije poboljšano. Plus novi bagovi...
Performanse i da ne pominjem.
A baš sam se nadao da ću opet da odigram sve tri...
Mene čudi da RDR1 remaster nije i ranije izašao, s obzirom na to da su više od polovine mape već napravili zbog dvojke.Vec kruze vesti o remasteru GTA IV. Kao i RDR 1 remasteru. Znaci RDR 1 ce verovatno 2022 a GTA 4 2023.
Dobro su sredili grafiku ali je prezahtevno. Bez Vsync opasan stuttering, nebitno fps.
Glavni meni nesto laguje i baguje. Budzevina neka.
Sramota i ništa više. Probao i sve igre imaju katastrofa frame dropove. Na 1080ti ne mogu da igram, budalaština.
Koliko fps guraš? Ja kada sam video da padne na 30, smorio sam se. Mislio sam biće zakucano na 120fps zbog monitora.Kod mene nema nikakvih problema u meniju.
DX12 poprilicno popravlja stvar sa frame dropovima. Meni na dosta slabijoj karti su ovde DX11 i DX12 kao nebo i zemlja.
Da bi se igra pokrenula u DX12 potrebno je dodati -dx12 komandu,
ili putem shortcuta:
![]()
ili putem samog launchera:
![]()
Pusti motore i traktore... Može li da se vidi "kafenisanje" ili kamera ostaje napolju i dalje?Usao u SA i odmah se uputio ka skrivenom sportskom motoru, na starom je mestu!A onda u potragu za traktorima, i napravio lanac vozila sa njima jer imaju kuku i mogu da vuku druga vozila.
![]()
U pravu si, problem je bio u setovanjma tj. moj PC to nije mogao da izdrzi pa je lagovalo pozivanje menija.Kod mene nema nikakvih problema u meniju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari