Šta je novo?

Grand Theft Auto: The Trilogy Remastered

Ko ima Xbox Game Pass dobija San Andreas DE prvog dana. Nešto kasnije na PS Now stiže GTA III

Verujem da je ta famozna misija mnogo laksa ako se igra na gamepadu nego k&m
Verovatno je svima ta misija ostala u secanju jer smo bili glupi klinci koji nisu znali da se tim helikopterom upravlja na NUMPAD dugmice. Kada sam to izvalio (ne znam ni sam koji me je djavo naterao da tamo stisnem) presao sam tu misiju lagano (imao sam oko 5-6 godina).

Ovo što su prikazali je za remaster sasvim pristojno, više nego što sam očekivao. Ali nadao sam se rimejk, a ne remasteru...

Not great, not terrible...
Sacekati izlazak cisto da vidimo kako sljaka. U svakom slucaju ne zasluzuje 50e, bolje sacekati neko snizenje.

Ovi remasteri izgledaju tako da kao da ce GTA6 skorije nego sto sam ocekivao.

Ja sam još kao klinac odigrao helikopterčić na numpadu i nisam imao nikakav problem.

Ali zato "all we had to do was follow the damn train, CJ!"... Dan-danas imam traume od tog sr***a od misije.

Bolje da su uradili gta2 remaster, za to bih mozda i izdvojio neke pare zbog nostalgije.

Ovo ce mozda samo konzolasi ps5 uzeti mada cisto sumnjam da ce ih biti puno… svi mi koji imamo vec obicne ovo mogu kao update da nam daju ali ….

Odlicno je ovo odradjeno, evo detaljnije poredjenje:

Cuj "daleko od odlicnog"... :D Moze neki link/video, bas me zanima koji to mod izgleda bolje.

svakako mnogo bolje od originala ali je pitanje subjektivnog utiska kad se proba... na primer ako je neko poslednje igrao originalne igre i upali ovo bice mu super, ako je poslednje igrao GTA V onda ce mu ovo biti tanko

sve u svemu probace se pre ili kasnije u zavisnosti od utiska ljudi koji probaju prvi

Cuj "daleko od odlicnog"... :D Moze neki link/video, bas me zanima koji to mod izgleda bolje.

Kacio sam link sajta i pisao vec za Definitive Edition Project... Baci pogled i za ostale...
Ne izgleda nalickano kao ovaj Remaster ali za ljude koji vec imaju vanila verzije na Steamu ovo je daleko bolja opcija nego da izvale 60 ili cak i 30e...

Ja sam pre mesec dana instalirao GTA 4 + DEP patch i igra odlicno radi (znajuci kakav je krs port) - 1440p, sve na max, osim 2 iskljucene game-breaking stavke u podesavanjima koje su do limita endzina...

Sve to stoji i to je za neku drugu temu. Ali tvrdnja da "uz mod izgledaju i bolje" od remastera je jednostavno netacna.

Uopste nije netacno. Cak i poligone hz modove mozes srediti ne drvo da bude jezivo vec pravo drvo ubacis druge objekte i izgleda top. Imas SA modovan pa vidi :) sve u svemu napisah da daju za dz nama koji imamo kupljeno vec ovo pa ok bilo bi zaista top.. ovako smesno je i razmisljati dati 60e za ovo…

Kao sto rekoh, daj neki link/video, bas me zanima koji to mod izgleda bolje...

sledeci put ne placi nadji na yt svaki video izgleda bolje od r* remastera :)

Jedino plakanje od smeha... :ROFLMAO:

Ne izgleda ovo bolje. Ali refleksije jesu vrh, da ne kazem vrhunski preterane.

Sigurno bitno da je r* to odradio top gde je drvo i dalje 2D itd itd itd :) da bas je bolje :)

Ma kako da ne. :D

hzkjxq.jpg

Kakvi su ovo artifekti iz palme prema kuci? 😆 ma 99% klasicni mod prodaju ljudima za 60e :) i kao sto rekoh mogli su da nam daju free koji smo vec kupili oroginale zbog kolekcije :)

Još uvek pokušavam da uguram i sačuvam Andromadu u hangaru, nešto mi ne ide.:giggle:

A fizika ostala ista :)
Ovo je ok za telefon da ubijes vreme dok njaske

Nazad
Vrh Dno