Šta je novo?

Gran Turismo 5

vi ste guglali? ja probao sajt virtualshop.rs i izaslo odma :)

@drajver
kako mislis nista ti ne pise? sta hoces da pise? :)
meni stoji ovako:
screenshot20101119at180.png

Ma mislim ne pishe da je poslato :) Sad ne mogu ponovo da nadjem gde sam to video na shopto, ali negde je pisalo "In stock - processing orders", mozda na aplikaciji za mob..

Ja cu se potruditi da bude kod "nas u house-u" 6990 standard i 18990 CE, od 24. Ili nesto preko veze da sredim.. :)

Ja cu se potruditi da bude kod "nas u house-u" 6990 standard i 18990 CE, od 24. Ili nesto preko veze da sredim.. :)

Cisto da te ispravim, to od 18990 je Signature Edition znaci SE, a CE je Collectors koji je nesto izmedju SE i obicne verzije, u svakom slucaju 6990 je prihvatljiva cena...

pfff... pre bih se izmlatio na smrt tim novcem nego za to dao 180e :p

Retailer ShopTo has told IncGamers it has asked its staff to work throughout this weekend as it prepares to send out orders for what it has described as ‘our biggest ever pre-order’.

The online store, which previously told IncGamers it has seen pre-orders ‘go through the roof’, said today: “Our first consignment of Gran Turismo 5 will be arriving at our warehouse Saturday morning”.

Speaking to IncGamers, ShopTo’s Phil Driver said GT5: “Will be our biggest PS3 game of the year, we are still taking more pre-orders every day at the moment, it also looks like it might be our biggest every pre-order.

“We are very confident that we can fulfill all orders for release day. All our warehouse staff are coming in over the weekend and working double shifts.”

Driver also confirmed that the retailer’s warehouse staff will be working solely on GT5 this weekend, stating: “Over the weekend they will only be working on GT5.”

http://www.incgamers.com/News/26039/retailer-hires-weekend-warehouse-staff-to-fulfill-gt5-orders

Ha ha ha covek se zove Phil Driver :)

Ima li nekih predvidjanja koliko ce biti day 1 prodaja ?

Na kojoj teritoriji? Generalno, GT igre se prodaje na duge staze, nemaju zestoku prodaju prvog dana poput CoD-a ili, jos ekstremnije, FF-a koji bukvalno proda 80% ukupne prodaje u prva 2 dana.

Cisto da te ispravim, to od 18990 je Signature Edition znaci SE, a CE je Collectors koji je nesto izmedju SE i obicne verzije, u svakom slucaju 6990 je prihvatljiva cena...

gtplaneta na tu temu

Ma mislim ne pishe da je poslato :) Sad ne mogu ponovo da nadjem gde sam to video na shopto, ali negde je pisalo "In stock - processing orders", mozda na aplikaciji za mob..

pa ne znam, ja sam sve informacije uvek gledao u my orders :), mada nikad nisam nesto preodredovao pa ne znam dal se nesto razlikuje. a i to gledanje se uvek svodilo na 2 puta jer shopto expresno posalje :)

Hahah, "Driver also confirmed... " :D

Salje li shopto subotom posiljke ?

Shopto mi procesuje, nije vise na preorder listi :)

Takodje, upravo mi stiglo obavestenje od njih da pokusavaju da naplate.

I ja sam je vec platio, stoji mi preorder i dalje :)

Baš ste rešili da obradujete onu gospođu na carini:d. Pa dobro, idu praznici:smoke:

Ne ide to preko carine, direkt u sanduche :)

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    71.2 KB · Pregleda: 57
  • 2.jpg
    2.jpg
    82.9 KB · Pregleda: 52
  • 3.jpg
    3.jpg
    91.4 KB · Pregleda: 54
Poslednja izmena:
Uklonio sam !

Znaci shopto salje u ponedeljak, ili utorak, opet je velika verovatnoca da stigne tek one tamo nedelje.

Ja i dalje ostajem pri kupovini ovde...

DkZr9.jpg

Čak i ako to znači 6. decembar i 3k din više? :)

Dobro pa nisu rekli da je odlozen za sledecu godinu :d

Ne predaje samo Comtrade igre kod nas, 100% ce na dan izlaska moci da se kupi igra negde, ako niko drugi games je potvrdio da ce je imati u prodaji 24-tog.

Nadrazio sam se od ovog M3 videa.. :d Konacno nesto sto bi mi prevagnulo da stavim preorder, da vec nisam vozio TT demo..

Evo ih utisci od tog francuza..

The physics are in my opinion really close to the one in IRacing. I have to say that i have no tried every single tyre compound yet, nor have i tried every single car on every track, nor have i modified any of the cars, since i only played Arcade mode!!!

The physics are a major step ahead, like real big! Its just so much more accurate and you really feel that you are in control of the car! In IRacing i run the MX5 alot at Laguna Seca and Lime Rock, and i must say Laguna Seca does look and FEEL laser scanned to me in GT5!!!!!!!!!!!!! I was so impressed! Also Fuji feels alot different from Fuji in GT5 P!

More Video are coming as we speak... just uploading them!

Im not home anymore but will be tomorrow and will do GT Life Video with commentary!

Please do not hate my commentary since i was in a Rush (gf was next to me

--

Yea i always heel and toe...

At one point i didnt heel and toe on purpose entire a turn and lost the rear quit badly cause the rear wheels locked up

Poslednja izmena:
Vrh Dno