Srky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.11.2003
- Poena
- 650
Meni upravo rekose da je moguce da ce imati od ponedeljka, utorka a cena ce biti 8000 :S:
8 soma.. OMG! :lupko:
pa preko neta je skoro pa DUPLO jeftinije
Meni upravo rekose da je moguce da ce imati od ponedeljka, utorka a cena ce biti 8000 :S:
Vi mislite da je danas GT5 poslat sa shopto ?
Ja cisto sumnjam, Royal ce to slati tek u pon.
A ti mislis da ga dobijes u sredu![]()
Vi mislite da je danas GT5 poslat sa shopto ?
Ja cisto sumnjam, Royal ce to slati tek u pon.
6.999 din u pretprodaji do ponedeljka ujutro, ovde
Da li je neko vec porucivao sa dvd zone shop? Meni trenutno to deluje kao najbolja ponuda, zato sto shopto nece da mi prihvati mastercard, i to sam pokusao sa dve master kartice od kojih je jedna prolazila do pre nekoliko meseci.
Ragnarok, aj mi ukratko reci da znam sta da radim. Sad me je zbunio ovaj tvoj komentar za spektakl nase najbolje kolumnistkinje. Ako su korektni i ako stvarno salju gt5, bole me briga i da prodaju saku polumentu pored gran turisma.
6.999 din u pretprodaji do ponedeljka ujutro, ovde
@Lozach, shta je to, SisicE Racing Team :d:d:d
@Ragnarok, pa vecina kartica radi na shopto, to ne rade samo pacerske i dechije kartice
A ovaj DVD shta vec je ok, ja sam kod njih uzeo dva Movea, isto je bilo najjeftinije. Znachi u ponedeljak ujutru se vidimo tamo ko bude ishao :d
Jel su ti to lichno rekli, posto na sajtu pishe 24. krece prodaja, verovatno ne smeju da napishu![]()
Ja sam ono sto pise tamo shvatio kao da 6.999 din cena vazi do ponedeljka ujutro, a posle ce valjda biti normalna 7.999. Zbog toga sam pomenuo ponedeljak.
Inace zvali su me za potvrdu, kazu da mogu i da dodjem licno i preuzmem kod njih igru u utorak popodne, ali ne mogu da im platim na licu mesta vec moram prethodno da uplatim u banci pa da im donesem uplatnicu. A ako hocu da mi salju postom, onda placam postaru na ruke u sredu.
Pa da, oni tako rade jer nemaju maloprodaju. I na sajtu ne pishe da mozesh da uzmesh igru u ponedeljak vec da je preorderujesh, pa da je pokupish u sredu, ne utorakShit, a taman sam mislio da je pokupim u ponedeljak
![]()
nascar nisam ni probao ( It's only for poor and stupid - Cartman)
(ostali su kapucini i ostali frizideri na tockovima).
...
A za kartinge ne mogu da zamislim kako su dobri, na svim snimcima mi deluju kao mario kart![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari