Šta je novo?

Gran Turismo 5

Da li je neko vec porucivao sa dvd zone shop? Meni trenutno to deluje kao najbolja ponuda, zato sto shopto nece da mi prihvati mastercard, i to sam pokusao sa dve master kartice od kojih je jedna prolazila do pre nekoliko meseci.

I meni nije teo shopto a za ovaj dvd.zone prvi put cujem

Ragnarok, aj mi ukratko reci da znam sta da radim. Sad me je zbunio ovaj tvoj komentar za spektakl nase najbolje kolumnistkinje. Ako su korektni i ako stvarno salju gt5, bole me briga i da prodaju saku polumentu pored gran turisma.

Ragnarok, aj mi ukratko reci da znam sta da radim. Sad me je zbunio ovaj tvoj komentar za spektakl nase najbolje kolumnistkinje. Ako su korektni i ako stvarno salju gt5, bole me briga i da prodaju saku polumentu pored gran turisma.

- Treba ti 3D certified kartica. Trenutno, u Srbiji je dostupna samo Visa Electron Poklon kartica ERSTE banke.

- Spektakl... najbolje kolumnistiknje..? :d

To je bilo krajnje ironicno za spektakl. :D
Nego, ja sam pitao za tu nasu dvd zone shop, da li je pouzdano tu da narucujem? Da li je neko vec uzimao preko njih?

Zmay-u, ima li nekih utisaka.. izbacicu te iz SERT-a! :d

@Lozach, shta je to, SisicE Racing Team :d:d:d

@Ragnarok, pa vecina kartica radi na shopto, to ne rade samo pacerske i dechije kartice :)

A ovaj DVD shta vec je ok, ja sam kod njih uzeo dva Movea, isto je bilo najjeftinije. Znachi u ponedeljak ujutru se vidimo tamo ko bude ishao :d

6.999 din u pretprodaji do ponedeljka ujutro, ovde

Jel su ti to lichno rekli, posto na sajtu pishe 24. krece prodaja, verovatno ne smeju da napishu :)

Poslednja izmena:
To je najveci i najpoznatiji Sim-racing tim u Srbiji.. ;)

Paceru, pa SERT kad je osnovan, bilo je 5 ljudi na NK koji su vozili simulacije, i ja medju njima :d

@Lozach, shta je to, SisicE Racing Team :d:d:d

@Ragnarok, pa vecina kartica radi na shopto, to ne rade samo pacerske i dechije kartice :)

A ovaj DVD shta vec je ok, ja sam kod njih uzeo dva Movea, isto je bilo najjeftinije. Znachi u ponedeljak ujutru se vidimo tamo ko bude ishao :d

Jel su ti to lichno rekli, posto na sajtu pishe 24. krece prodaja, verovatno ne smeju da napishu :)

Ja sam ono sto pise tamo shvatio kao da 6.999 din cena vazi do ponedeljka ujutro, a posle ce valjda biti normalna 7.999. Zbog toga sam pomenuo ponedeljak.
Inace zvali su me za potvrdu, kazu da mogu i da dodjem licno i preuzmem kod njih igru u utorak popodne, ali ne mogu da im platim na licu mesta vec moram prethodno da uplatim u banci pa da im donesem uplatnicu. A ako hocu da mi salju postom, onda placam postaru na ruke u sredu.

@ driver

To je Srt.. ;)

Evo ja dobio danas,

Dear xxxx,

Thank you for your order with Sendit.com. We can confirm the item(s) below have been sent to you.

Delivery will normally take between 3 to 5 working days, but can sometimes take a little longer due to postal delays. Please allow 10 full working days before notifying us of any delays in arrival.

We send each item of your order as soon as it becomes available at no extra charge. If you are waiting for any other items which are not listed below you will receive a further e-mail once they have been sent.

We will endeavour to keep you updated on the status of your order and any delays that may occur.

The following item(s) have been sent to:

Order Number: xxxxx
Quantity Title Price Each
1 Gran Turismo 5 GBP 38.89

Ja sam ono sto pise tamo shvatio kao da 6.999 din cena vazi do ponedeljka ujutro, a posle ce valjda biti normalna 7.999. Zbog toga sam pomenuo ponedeljak.
Inace zvali su me za potvrdu, kazu da mogu i da dodjem licno i preuzmem kod njih igru u utorak popodne, ali ne mogu da im platim na licu mesta vec moram prethodno da uplatim u banci pa da im donesem uplatnicu. A ako hocu da mi salju postom, onda placam postaru na ruke u sredu.

Pa da, oni tako rade jer nemaju maloprodaju. I na sajtu ne pishe da mozesh da uzmesh igru u ponedeljak vec da je preorderujesh, pa da je pokupish u sredu, ne utorak :) Shit, a taman sam mislio da je pokupim u ponedeljak :)

Pa da, oni tako rade jer nemaju maloprodaju. I na sajtu ne pishe da mozesh da uzmesh igru u ponedeljak vec da je preorderujesh, pa da je pokupish u sredu, ne utorak :) Shit, a taman sam mislio da je pokupim u ponedeljak :)

Da, tako su mi nesto slozili, kao rade samo preko racuna pe ne mogu da im platim "solarno".
Ali stvarno su mi rekli da mogu da preuzmem u utorak popodne, tada im valjda stize igra. Ima smisla, da bi postom stiglo u sredu - mora da se posalje u utorak... A s obzirom da rekose da su negde u 45-om bloku, mislim da cu ipak izabrati da mi posalju postom. Dan gore-dole nije bas toliko bitan, gde cu da idem cak tamo, morao bih i sendvice da ponesem :)

Ne mogu da se odlepim od volana :D

Za pocetak nisam ni znao da ima trofeja, postignes 300km/h i onda si speed demon , f**k yeah
Cini mi se da su malo nalozili pricu sto se tice grafike , kokpiti su isti kao u prologu kad ih ima , nista posebno, grafika van kokpita je odlicna. Recimo dinamicke senke drveca u kokpitu su ocaj, izgledaju ko stepenice, cudno deluje, kao da smeta pri voznji.

Fizika je odlicna , kao sto su rekli izmedju prologa i TT ali blize TT-u , moze odmah da se vozi arcade mode sa 30 otkljucanih automobila i iskljuce skid recovery, traction control i abs i onda postaje bas kako treba. Moze da se ukljuci fuel i tyre wear, probao sam da radim krofnice na GTR-u 5 min i s**** sam gume , nisu pukle al nije posle moglo da se vozi tako da ako neko cesto blokira tockove pri kocenju bice mu zanimljivo nakon 10 krugova. Karting je odlican, nocne trke su perverzija, reli po snegu moze da bude zanimljiv, kisu sam najmanje vozio pa mi jos nije bas sve najjasnije, bice dosta online trka sa kartingom , nascar nisam ni probao ( It's only for poor and stupid - Cartman)

Photo mode je isto preverzija sa svim mogucnostima DSLR-a , ima i telemetrije nakon trke (dobijas cak i trofej ako se usudis da startujes data logger).

Igra nema padova frame-rate cak i sa 16 premium auta na stazi , samo jednom se zaglupela dok se ucitavala staza pa sam morao da gasim GT5.

I naravno u A-spec modu jedini novi auto (mogu i polovni da se kupuju) koji vredi da se kupi za pare koje imas je Honda Civic Type-R '97, kao da im je driver slao mail (ostali su kapucini i ostali frizideri na tockovima).

Sve u svemu odlicni prvi utisci sem kokpita koji kao da nisu ni dirali od prologa
Ne moze nista da se uveze iz GT5p a moze sa PSP-a
I nemojte odma na vesala kad dobijete igru , ovo su samo prvi utisci, treba malo da prodje da se slegne :D

jedna iz photo mode-a

suzukacircuit.jpg

Poslednja izmena:
A kad ukljucis trosenje goriva, pretpostavljam da onda imas i da sipas koliko hoces pre nego sto izadjes na stazu? Verujem da ces testirati ima li kolicina goriva u automobilu efekta na vremena i na ponasanje automobila.. za sada, odlican pet, mozes da sednes :d

Pa nije mi jasno sta si ocekivao od cockpita, u prologu pola cockpita nije dovrseno, a ako su ovih 200 premiuma kao gtr ili amuse s2000 u prologu, to je vrh, najbolji cockpiti ikada, i ne mislim graficki:)

A za kartinge ne mogu da zamislim kako su dobri, na svim snimcima mi deluju kao mario kart:)

Sto se tice goriva kreces pun do chepa uvek , bar u arcade mode-u tako da potrosnja i da postoji nema neki uticaj pogotovu na kracim trkama gde ti ne treba ni 10% a ti kreces pun al ko zna, videcemo
Damage model u quick race/ time trial mode-u sa svim pomocima na off kao da ne postoji, 10 min sam lupao GTR da bi mu far malo zinuo, mechanical damage nisam primetio al opet mozda se to kasnije pojavi (za bozic kao DLC nagrada)
A karting meni ne lici na one klipove koje sam gledao i deluje zanimljivo za online trke, ako se upari sa nekom kracom uskom stazom moze da bude dobro

Vrh Dno