Šta je novo?

Gran Turismo 5

Znaci shopto salje u ponedeljak, ili utorak, opet je velika verovatnoca da stigne tek one tamo nedelje.

Ja i dalje ostajem pri kupovini ovde...

DkZr9.jpg

Uhh kako obožavam Supru [YOUTUBE]4wTEZ0gX1hE?[/YOUTUBE]

par finih wallpapera :d

i SLS po mraku bez idealne putanje (konacnooo)

[YOUTUBE]C1O0XV-2Djc[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Jel to ovo sto pise "COMPLETED" ?:)

Ja cu za pocetak igrati na joypadu, mislio sam poslije Nove Godine ako ostane sto para da uzmem G27 :/

E onda ako prvi dobijes, moras svoju kopiju da ustupis nekom ko igru ceka od prvog dana i odavno je spremio volan. *ebiga, takva su pravila :d

M3 je ono..baš baš realan, za razliku od dosadašnjih snimaka.

pfff.. ja se ukljucio na mx5 po londonu.. kao da gledam prologue :p

Pomenuo sam pre nekoliko strana da ce se uskoro probati GT5 , ponedeljak a mozda i ranije :D

gt5k.jpg

Od srede je u prodaji u Srbiji , nemam pojma sto su ovi virtual-a rekli 6.12.
Odo ja da mucim PS3 , nema vise gasenja :D

youuu... bastard!!! :p

muka mi je vise od ovog live streama, kao da mora da se prodje ceo prologue da bi se videlo/otkljucalo nesto novo/zanimljivo.

Shopto vam je uzeo pare i spakovao paket ali ih nece slati pre ponedeljka:

The processing and packing will be running ALL day til somewhere into the evening.

None of the stock will be/has been passed to RM today.

The release date is still Weds 24/11 so irrespective of a store in France selling it, Sony is only today shipping stock to many etailers, so the process of getting the stock in, processing preorders and packing them, means no stock can be passed to RM until Monday at the earliest.

@zmay jesi li uzeo negde kod nas u slobodnoj prodaji ili nesto preko veze?

Pomenuo sam pre nekoliko strana da ce se uskoro probati GT5 , ponedeljak a mozda i ranije :D

gt5k.jpg

Od srede je u prodaji u Srbiji , nemam pojma sto su ovi virtual-a rekli 6.12.
Odo ja da mucim PS3 , nema vise gasenja :D

Meni upravo rekose da je moguce da ce imati od ponedeljka, utorka a cena ce biti 8000 :S:

Ne znam zasto glupi Shopto odbija da mi prihvati novu karticu a skida mi onu jednu funtu radi provere. Sva sreca pa ne zurim da dobijem igru kao neki posto jos nemam ps3. Nego hoce li biti kod nas neki GT5 bundle uopste pa da tad uzmem?

50 min cupkanja dok instalira main game data
Uzeo sam ga preko veze kod domaceg uvoznika, juce bilo na carini i ceka se sreda kao release date
Mogli bi da se dodamo na PSN listu jer cemo uskoro cesce da se druzimo pa ako hocete ostavite svoje PSN id, ja iz ove teme imam samo 4,5 coveka na listi , moj PSN je zmay :D

Svi treba da se skupiomo na trgu republike sa volanima, koje cemo da poredjamo jedan pored drugog. Drajver ce Canonom sa odredjene visine da prodje sve te silne volane i na kraju ce da stoji GT5 igra. Posle taj snimak treba da ode u svet.

@zmay

Nisi morao da cekas 50 minuta. Mogao si da pocnes da vozis trke, igra bi u pozadini instalirala sve podatke.

***, morao sam da prodjem prvo settings menu (to mi je ostalo od PC gaminga) da smanjim ingame music i naleteo na opciju install game data i evo me sad gledam TV umesto da igram GT5

Moja kopija je poslata sa shoptoa. Kapiram da ce Royal Mail poslati za Srbiju u ponedeljak. Mozda i dobijem do petka...

Tek sad primetih da virtuelni volan i dalje ne prelazi 200 stepeni.. Nije toliko strasno, ali opet ne vidim gde lezi problem da se to uradi..

Jos malo slika..

capering4.jpg

capering5.jpg

capering6.jpg

capering7.jpg

]
capering3.jpg

azur2.jpg

azur3.jpg

]
azur4.jpg

nrburgringnordschleife2.jpg

superspeedwaydaytona.jpg

pa japanci misle da su svi ljudi na svetu kao oni - roboti, te da su tih 150ak stepeni realni :p

igri fali samo da malo "posive" boje i u pojedinim momentima bi bila potpuno fotorealistična...

barem je to sivilo lako podesiti na monitoru :p ili u opcijama..

Vi mislite da je danas GT5 poslat sa shopto ?
Ja cisto sumnjam, Royal ce to slati tek u pon.

Nazad
Vrh Dno