Šta je novo?

Gran Turismo 5

cekaj garantujes a ima "inace"? :p

i meni je nekako lakse da cujem da ima pa da cekam sat vremena dok ne dodjem do bg-a nego da gledam u pasulj kad ce da mi stigne sa shopto :d

\Cekaj vi svi planirate da uzmete igru ovde ?
Ja garantujem da cu je imati sa shopto na dan izlaska kuci u konzoli. Inace bice za prodaju. :)

O cemu prichash bre, cekacesh nedelju dana minimum, a moze vrlo lako da se desi da ti paket kasni ili chak nestane, od polovine novembra pa sve do kraja januara poshta u celom svetu jednostavno stane...

Ja sam danas zvao onaj Comtrade call centar da vidim da li postoji info kada krece u prodaju, dobio sam odgovor "Ne" od ribe koja ochigledno ni ne zna shta je GT5 :) Slao sam mail francuzu iz supervideigre, i dobio odgovor da nemaju informaciju od zvanichnog dobavljacha, sutra cu josh zvati Virtual da vidim shta ce oni da kazu, ali koliko znam oni obavezno kasne po 5-6 dana od zvanichnog izlaska pa je onda bolje uzeti sa shopto.

Kada u sredu odem u Comtrade i GT5 nema niti znaju kad ce, istog dana narucujem sa shopto pa shta bude :) Ako se pojavi, lako cu kupiti drugu kopiju a tu josh lakshe prodati :)

Poslednja izmena:
Ne verujem da ce cekati nedelju dana. Shopto za inostranstvo obicno isporuci ranije.

Na computerlandgames stoji cena od 8k(bila je 7k do pre par dana).

Slao sam mail francuzu iz supervideigre, i dobio odgovor da nemaju informaciju od zvanichnog dobavljacha

Covek otvorio radnju, nema vise ciganjenja :D.

Poslednja izmena:
racunaju inflaciju :d

To ko oni dileri iz 90ih shto danas drze 90% menjachnica :d:d

A shto se tiche shopto, stvarno ne mogu da budem optimistichan jer znam kako je proshle godine bilo sa paketima u ovo vreme, 40% njih mi je kasnilo uzasno a pola paketa nikada nije ni stiglo :)

Sutra idem u Comtrade shop u Golsvortijevoj, tu sam kupio Prologue na dan izlaska u EU, pa cu da pitam shta se deshava. Ako oni 5 dana pred prodaju ne znaju nishta o tome, narucujem sa shopto pa shta bude :)

Poslednja izmena:
8K? Sta oni misle, pa nije to CoD :D

bbE9v.jpg

aYZGS.jpg

grandvalleyspeedway.jpg

grandvalleyspeedway1.jpg

grandvalleyspeedway2.jpg

pa upravo zato i vredi toliko! mozda i vise! dobro de ewo cutim... :d

hoho onaj na poslednjoj slici ,beli.. izgleda kao porse :D RUF najverovatnije...

Poslednja izmena:
hoho onaj na poslednjoj slici ,beli.. izgleda kao porse :D RUF najverovatnije...

Evo ga i ovde.. nisam ih video prvi put kad sam citao listu..

Y78m3.jpg

RyXYh.jpg

tUiLg.jpg

Par zanimljivih stvari, izgleda da ce raditi Save File iz Prologue-a, pa bar da imam 70-ak automobila u startu i da se nadam da se kinta dobija i Online.
Takodje mogu da se stavljaju brojevi na automobile, korisno za organizovanje liga, samo nisam siguran da li na sve ili samo na trkacke automobile..

Ima i malo nevidljivih zidova na TG stazi..

[YOUTUBE]OGrD4C7g8ac[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Par zanimljivih stvari, izgleda da ce raditi Save File iz Prologue-a, pa bar da imam 70-ak automobila u startu i da se nadam da se kinta dobija i Online.

Prilicno sam siguran da se online ide preko GT Life-a, a automobili prebaceni iz Prologue-a su rezervisani samo za arcade tako da nista od toga...

Kinta se 100% dobija online kao i exp. poeni...

Ako nista drugo polozis par dozvola, kupis neku krsinu za pocetak i odma palis online :D

Vidi se da su Veyrona verno preneli, ponasa se kao tenk :D

Poslednja izmena:
Gde je cockpit view iz Veyrona?! pa necu da ga vozim ko u need for speedu. :(

i definitivno nema kokpit pogleda. obratite paznju kada promeni kameru sa haube, trebalo bi da ide kokpit, ali odmah prelazi na 3. lice. :(

ova sa haube nije neupotrebljiva kamera, ali izgleda da cu se strogo drzati premium automobila.

zasto u ime svog razuma za "automobil decenije" po izboru Top Gear-a nisu uradili kokpit?!

zasto u ime svog razuma za "automobil decenije" po izboru Top Gear-a nisu uradili kokpit?!

Nemoj se loziti, Clarkson to prica za svaki auto koji vozi :) Meni je isto cudna odluka da je Standard, ali nije neki gubitak..

Nemoj se loziti, Clarkson to prica za svaki auto koji vozi :) Meni je isto cudna odluka da je Standard, ali nije neki gubitak..

Al ovo je bilo dodeljeno na official TG awards-u u poslednjoj epizodi sad za 2010.
Mislim ja ne sechem neshto vene na taj auto, al poshto znam da nikad necu potroshiti milionche da vozim tako neshto, bilo bi bar lepo da vidim kako izgleda iznutra.. blah.. bitno da ima 150 nisana..

Al ovo je bilo dodeljeno na official TG awards-u u poslednjoj epizodi sad za 2010.

Pa, cisto kao inzenjersko dostignuce.. ne sto se same voznje tice, pogotovo ne verujem da je nesto dobar na stazi. Clarkson cesto menja misljenja tako, nekad vidis da mu je scenario izvestacen, kad prosipa njegove fore i sarkazam :) ali moze da se primeti kad se nekad iskreno odusevi nekim automobilom, kao recimo sa 458, ili Zondom R, od ovih novijih.. (pogledajte Italian Job njegov, vr' :) ).

da da, bash su objasnili kao inzhenjersko dostignuce, "konkord medju automobilima" shto u sushtini i jeste. mocna mashina al ne bash za vozhnju. Meni je bilo odlichno kada je on testirao BMW X6.. plakao sam od smeha :)))

Ja vam kazem da cu dobiti igru sa shopto na dan izlaska. Sve igre do sad su slali min 4 dana ranije. Mada iskreno mene briga kad ce stici, nego cisto da prvi upalim GT5. :p :D

Mozda ako zivish u UK :)

Evo ako ti stigne na dan izlaska igre, ja ti dam 6000 din za njega odma, a posle uzmesh moju kopiju, ionako ti se ne zuri, nema mrtvaka u gepeku i chudovishta na zadnjem sedishtu da te plashe s ledja :)

Poslednja izmena:
Za tebe 7000k. :p
Nije frka ako oce neko toliko silno da igra, ako dobijem isti dan, a verujem da hocu, tako je bilo sa svim igrama do sad.
Evo Prince Trilogy su mi poslali juce ili prekljuce, a igra izlazi za 2 dana.

ne, stvarno, ako je neko zasluzio da prvi igra, onda je to driver :D

Za tebe 7000k. :p
Nije frka ako oce neko toliko silno da igra, ako dobijem isti dan, a verujem da hocu, tako je bilo sa svim igrama do sad.
Evo Prince Trilogy su mi poslali juce ili prekljuce, a igra izlazi za 2 dana.

Ladno si kupio Prince Trilogy :d:d

A jel su ti poslali i GT5, posto ima josh samo 4 radna dana :)

Ladno si kupio Prince Trilogy :d:d

A jel su ti poslali i GT5, posto ima josh samo 4 radna dana :)

Pa sto ne bi uzeo Princa, prva 3 dela iz PS2 ere, igra izuva sve ove nove Unchartede i sl. Dosta teska i izazovna igra.

Nisu poslali GT5, sigurno ce slati u pon. 6 dana pise do izlaska, platio sam unapred igru, tako da nema tu cekanja.

Pa ako ti budu poslali u ponedeljak sigurno ga neces dobiti u sredu, najranije petak (bar su meni tako stizale najranije) ali mislim da ce ti stici tek one tamo nedelje :D

Evo ja sam sad stavio GT5 na preorder pa cu da vidim shta ce da bude. Ako shalju ranije, pokushace ranije da mi skinu sa racuna, ali to se nece desiti :) Ako bi morao da platim sam da bi poslali ranije, pa to valjda negde treba da pishe ;) Ono shto pishe da garantuju preorder 2 dana pred izlazak igre vazi samo za UK...

I ladno je Princ bolji od Uncharteda :d

Sands of Time da, iz gameplay perspektive i iz price..

Psiho, nema sanse da dobijes na dan izlaska, nemoj se paliti.. :)

Nazad
Vrh Dno