Citiram korisnika: MAD_MUzzY Pogledaj poruku
Akcenat na 'lepsa' molim te
Da li to znaci da je bolja? Ne bih rekao... Ako ti onako vidis boje inace u zivotu mora da ti je mnogo lepo
Mislim lepsa u smislu detaljnosti, inace to se slazem da su u Forzi malo prenaglasene boje (ali opet ima nacina da se to malo zamaskira i koriguje), ja mislim da su u GT5P a i u ovom demu bas stedeli na detaljima, a po meni staza i detalji oko staze su bitni kao i automobili, jel ako okolina nije bitna kao sto ti kazes, onda mozes da vozis i onaj deciji trenazer na baterije, gde imas fixiran automobil i gde se traka
imace ga gt5 i za razliku od Forze bice precizniji koliko je i fizicki model voznje precizniji od forze.
- Mozda ali na osnovu sto sam video dosad malo sam skeptican
Vise filmski, a?
Ne znam sta si time hteo da kazes, ali svakako je bitno mozda i najbitnije da igra bude zabavna i da te vuce da igras.
To je opet ono "lepsa" grafika?
Ne to je mogucnost da iskazes svoju kreativnost na taj nacin, da zahvaljujuci svojoj masti i kreativnosti imas automobil kakav nema niko drugi.
Online podrsci? hm...
Online je zaista besprekoran
Ima za to jedna rec - arkadniji osecaj
Inace osecaj uopste nije arkadan, samo dok vozis automobil nemas osecaj kao da ide po sinama, i imas osecaj da si u trci, dok u GT5P skoro uopste nemam osecaj da se takmicim sa protivnicima vec da ono testiram kola il vozikam ih ko u GTA.
U svakom slucaju daleko od toga da je Forza 3 idealna, ali svakako ima mnogo vise vrlina nego mana, i svidelo se to nekom ili ne trenutno najbolja automobilska igra (racunajuci sve platforme) a to ce i ostati barem jos nekih 6 meseci.
Mislim ja sam zapravo lik kojije spreman da iskesira pare za PS3 i to samo zbog GT5, ali ono sto sam video dosad ne izgleda lose, ali zaista me nije odusevilo, i ne izgleda mi uopste kao nesto sto moze da mi pruzi nesto sto Forza ne moze.