Šta je novo?

Gran Turismo 5

Stock - 1:49.854
Tuned - 1:37.627

Total - 3:27.481 (current rank - 2nd)
ps.Sixaxis controller.
-------------------------------------
ma jok bre Sixaxis ...
skinuo sam al sam ovde postavio vreme.Pa isti su i ovaj je na engleskom :)

Moram da vidim kad dodjem kuci sta meni pise za Momo, ne verujem da pise Logitech Momo jer nemas da ga biras tamo u meniju, dakle moguce je da sve ostale volane vodi pod Sixaxis, a moguce i da je ludak stvarno napravio na Sixaxisu :)

Lojma, jel vozish iz kabine ? :)

Moram da vidim kad dodjem kuci sta meni pise za Momo, ne verujem da pise Logitech Momo jer nemas da ga biras tamo u meniju, dakle moguce je da sve ostale volane vodi pod Sixaxis, a moguce i da je ludak stvarno napravio na Sixaxisu :)

Meni pishe neshto 900 degrees wheel that rocks :) Za Momo ce da pishe verovatno "did you know a car has way more degrees of rotation than your wheel ?" :)

Poslednja izmena:
Meni pishe neshto 900 degrees wheel that rocks :) Za Momo ce da pishe verovatno "did you know a car has way more degrees of rotation than your wheel ?" :)

lol :)

Nije dobar/realan za malo slobodniju voznju ili driftovanje, ali u brzoj voznji je poprilicno svejedno da li je 280 ili 900, ionako dosta ljudi koji se bave track day dogadjajima smanje okret volana/tockova, a u uslovima brze voznje ti ni ne treba da rotiras volan vise od 180 stepeni.. ali necemo u tom pravcu :)
Koliko sam zardjao, nisam LFS vozio godinu i po dana, a volan sam stavljao samo onda dok je GT5p bio par dana kod mene.. :)

Poslednja izmena:
Postovanje po forumu će učiniti da predmeti koje imam po kući budu boljeg kvaliteta.

ma de, nemogu da se povatam kad vozim iz kabine :D mada nije lose kada vozis trku sa vise njih ... ali kada juris vreme ''voznja tv-a'' je najbolja :D ti?

Reci mi da ne vozis sa volanom i tom kamerom?

da sto? meni to dobitna kombinacija. mada nije lose ni ono sa krova ;) neznam nekako mi kabina nepregledna.

A mislis sa branika, sad sam tek skapirao na sta si mislio, mislio sam da vozis odozgo, iz treceg lica :) Izvukao si se :p

Ja sam odvezao par krugova, i imam vreme oko 2 min. Ja sam zadovoljan, pogotovo sto nisam neki vozac ni GT freek :D

:D ma de, nisam tolko skrenuo.
jel ste provalili kad udarite u one gume na prvoj krivini ko da vas je udario auto iz suprotnog pravca :)

A mislis sa branika, sad sam tek skapirao na sta si mislio, mislio sam da vozis odozgo, iz treceg lica :) Izvukao si se :p

Ja sam ukapirao da vozi iz TV kamere iz replaya :d:d

Oni tamo su stvarno freakovi, dve sekunde mi fali do prvog i vidim gde se to moze popraviti ali kad popravim jedno, zeznem ono drugo pa na kraju napravim loshije vreme nego shto imam :) Nema ovo bez nolifea, a bar da su auto i staza interesantni :)

Bitno je da smo videli da GT5 nece biti samo prolog sa vishe "contenta" :)

btw, obratite paznju na zvuk, pa ono su uradili bre od nule :) Neverovatno je shta se sve chuje u automobilu, a nije kao u arkadama prenaglasheno da se samo dere bezveze...

Tuned :)

Odo sad igram Crysis, uradio sam upgrade posle 5 godina :)

Ako bih iznajmio PS3, da li mogu skinuti GT5 demo i odmah igrati. Kako to funkcionise :)?

Ako bih iznajmio PS3, da li mogu skinuti GT5 demo i odmah igrati. Kako to funkcionise :)?

Mozes, trebas da skines najnoviji PS3 firmware (oko 150 mb, to mozes i sa PS sajta), posle toga napravis nalog na PSN-u (stavis UK kao zemlju) i skines demo.. Dakle moras povezati PS3 na net da bi skinuo demo, ne moze preko PC-a kao sto moze firmware.

Hvala, onda nije neki problem to poskidati. Moram konacno probati GT...

Ja makar imam izgovor da sam Forzas :).

Haha, nemas vremena za GT :)

Javi utiske ako si bio ozbiljan :)

Ma imam vremena, ali me je smorila staza :)

Crysis naravno nisam uspeo da startujem :d:d Igrao sam malo COD2:MW2, i ono, KZ2 je za klasu ispred, i po grafici, a sve je na extreme nameshteno :)

Jeste malo smor staza... nekako nema licnost, potpuno je ravna , kao da je na pustinji sagradjena..

Iskreno vise volim kada je po `brdima` . Volim osecaj dok idete uzbrdo kada prednji tockovi bolje prijanjaju pa mozete malcice bolje da skrecete ...ili nizbrdo kada morate da pazite zbog ranijeg kocenja usled boljeg ubrzanja.

Inace izgleda da sam postigao svoj maximum. Popravio sam vreme sa normal 370z za oko 200 hiljadetinki ali tuned nema sanse :p

Ma imam vremena, ali me je smorila staza :)

Crysis naravno nisam uspeo da startujem :d:d Igrao sam malo COD2:MW2, i ono, KZ2 je za klasu ispred, i po grafici, a sve je na extreme nameshteno :)

Jes offtopic ali Crysis 100% nisi uspeo da startujes jer nemas original :p.

Juce sam video nekog driver555 medju prvih 100 sa ~1:52 vremenom. Da to nisi bio ti?

Ja sam inace danas probao i ocajan sam bio (~2:02), ali ja sam ionako vuna za voznje + igram na joypadu.

moje vreme je 1'38.252 (tuned) :D ali imam planove za jos brze zamo da ih realizujem (malo mi teze ide) :D
najvise me zeza ona 7 krivina tu najvise izgubim :wall:

Poslednja izmena:
Trebalo bi da je oko 800 dinara.

Jes offtopic ali Crysis 100% nisi uspeo da startujes jer nemas original :p.

Pa ima stara verzija koja nije preko steama, samo treba da je nadjem. Naravno da necu da placam original, nisam uradio upgrade da bi se igrao :)

Juce sam video nekog driver555 medju prvih 100 sa ~1:52 vremenom. Da to nisi bio ti?

Nisam ja, ali imam isto oko 1:52 sa stock modelom.

Pa ima stara verzija koja nije preko steama, samo treba da je nadjem. Naravno da necu da placam original, nisam uradio upgrade da bi se igrao :)

Bas me zanima koju si to napucanu graficku uzeo, radi posla :D.
I da li si pratio uputstva jednog od usera sa foruma: "Ati su za posao, Nvidia je za igranje :d" (il obrnuto, nije ni bitno:D).

Vrh Dno