Šta je novo?

Gran Turismo 5

Pa to nije isto, ti moz fudbal da igrash i stvarno pa tako da pokazesh da li znash ili ne, a ne u igri da pamtish rupe programera :d Ja ne mogu da vozim Mine's Skyline na Tsukubi, nemam chak ni stazu u ovoj zemlji gde mogu da vozim ni moj auto, a ti izadjesh na livadu sa loptom :d

I nemam ja nishta protiv takmichenja, naravno da cemo se trkati stalno kada dodje GT5, imam protiv onih koji vrte krugove zbog desetinke i zbog toga se loze da su neki vozachi, a misle da je Golf GTI vrhunski sportski auto, i juche su polozili :)

Hahah :) Ne znam da li namerno neces da shvatis, ili se pravis lud, da postoje ljudi koji uzivaju u tom skidanju desetinki? Ma mislim kome pisem, vec sam to pisao, ali smaras :) U svemu cemu hoces da budes dobar moras mnogo da vezbas, meni i vecini ljudi predstavlja zadovoljstvo da nadjemo granicu koliko moze brzo staza da se predje. U tome mi je cela poenta postojanja motosporta, zatvorene staze, brzih automobila. Imam GTA da se vozim po gradu.

Jel bi isprozivao tako u facu, uzivo, nekog nemca koji dodje svaki drugi dan svojim kolima na Ring, i trazi granicu i sebe i svog automobila, i ima ko zna koliko krugova tu, i uziva u svakom krugu kao da je prvi put? :)

Znači Borise po tebi pedofili imaju pravo da svoje aktivnosti rade javno i da o tome smaraju sve žive, zato što je to njima lepo?

Za ljude koji imaju male penise, pa imaju urođenu naviku da mere nešto :D

Hahah :) Ne znam da li namerno neces da shvatis, ili se pravis lud, da postoje ljudi koji uzivaju u tom skidanju desetinki? Ma mislim kome pisem, vec sam to pisao, ali smaras :) U svemu cemu hoces da budes dobar moras mnogo da vezbas, meni i vecini ljudi predstavlja zadovoljstvo da nadjemo granicu koliko moze brzo staza da se predje. U tome mi je cela poenta postojanja motosporta, zatvorene staze, brzih automobila. Imam GTA da se vozim po gradu.

Pa da, isto kao ljudi koji ce pre otici na Ring da gledaju kako drugi voze umesto da sami sednu i provozaju ga :)

I kako ti to uzivash u skidanju desetinki nepostojecim automobilom na nepostojecoj stazi ? :) Ti ne kapirash vezu izmedju realnog zivota i simulacije voznje, jer si ti prvo pocheo da igrash simulacije, a u realnom zivotu si vozio Golfa po gradu i u fazi si Golf je najbolji, kao i ostalih milion klinaca u ovoj zemlji koji sa mobilnim idu po sajmovima automobila i dive se "koliko je graviran" :d I ne krivim ih, oni vishe od toga ne znaju, ali se bar ne loze :d

Jel bi isprozivao tako u facu, uzivo, nekog nemca koji dodje svaki drugi dan svojim kolima na Ring, i trazi granicu i sebe i svog automobila, i ima ko zna koliko krugova tu, i uziva u svakom krugu kao da je prvi put? :)

I opet, ti to uporedjujesh sa "igricom" u kojoj vozish nepostojeci auto na nepostojecoj stazi ? :)

I nemoj da prichash kakve to veze ima sa GTom, jer ima, tebi ce LFS uvek biti bolji iako nema veze sa realnoshcu, shto ti i dalje ne kapirash, niti cesh ukapirati, jer cesh do penzije da vozish Golfove :d

Poslednja izmena:
93.5 % ce ova tema da popije ponovni lock....... :d

Znači Borise po tebi pedofili imaju pravo da svoje aktivnosti rade javno i da o tome smaraju sve žive, zato što je to njima lepo?

Crystalshocked.jpg

Stvarno ste za izbegavanje.. :)

Pa ne, stvarno, samo u Srbiji ljudi misle da "zato što ONI tako misle neke stvari treba da budu" jer "svako ima pravo na svoje mišljenje" (ne znam samo ko ih je slagao) i svi misle da zato što je njima nešto lepo da imaju pravo da to promovišu kao sjajno.

Cekaj, a shto Nemca ? :) To su verovatno najbolji vozachi, kao nemachka preciznost i bosch pumpa :d

Ova Driverova prica se lepo slaze sa "Real Driving Simulator" podnaslovom :).

Cekaj, a shto Nemca ? :) To su verovatno najbolji vozachi, kao nemachka preciznost i bosch pumpa :d

Mozda zato sto je Ring u nemackoj, pa ono, kao, blizu mu je.. zato sam i rekao svaki drugi dan :)
Kao sto rekoh, stvarno ste za izbegavanje, nastavite da furate tu pricu da ste uzvisena rasa, i da niko nije u pravu, zanimljivo je citati s vremena na vreme :)

Imate pravo samo jedan krug da uradite na ovom time trial-u, jer je to najmerodavnije, s obzirom da je realno da cete u najboljem slucaju jednom u zivotu otici u Indianapolis :) Sve preko toga je Raw no-life :)

I kako ti to uzivash u skidanju desetinki nepostojecim automobilom na nepostojecoj stazi ? :)

Jel ti pitas tamo na kartingu koji je model kartinga, kad je proizveden? Jel odes da 'uzivas', ili gledas da svaki krug probas da unapredis? Ne ke**ajte vise, znate vrlo dobro o cemu se prica. Ne mogu da verujem dokle ste spremni da odete da napravite ljude ludima, pazi poredite pedofile i adrenalin. looooool.

ne znam na osnovu cega si to zakljucio? na osnovu ovog klipa ne mogu da primetim neku razliku u odnosu na prolog, a ne znam sta si spektakularno vise ocekivao od toga (tj prologa) :)

Ocekivao sam igru koja zasluzuje 2.5/5 vecu ocenu od Forze 3 :).
Vidim da se dosta ljudi zali na exterior kameru(meni se svidja sto je fiksirana) i raspravlja o tome da li je u pitanju replay zbog prisustva motion blura.

Izgleda samo ti. Mozda zato sto si MS fanboy?
Naravno da nisam.

Poslednja izmena:
kad pomenu blur, oni screenshotovi koje smo videli pre par dana mi zaista izgledaju ocajno zbog preterane kolicine blura. a sto se tice ovog klipa, ja sam razocaran sto i dalje preteruju sa onom ocajnom skripom guma :(

Na osnovu ovog klipa ce svako zakljuciti da je po izgledu copy paste prologa. Mozda ce ipak biti unapredjenja do leta 2010 kada se bude pojavio. :)

Poslednja izmena:
I da je copy-paste Prologuea, opet je za 3 koplja ispred bilo cega u zanru, tako da sa te strane i nema mesta nekim primedbama.

pa sto se tice grafike ne verujem da ce biti nesto daleko ispred Prologue-a (za to cemo verovatno morati da sacekamo narednu generaciju konzola) , odprilike ocekujem da ce grafika biti odprilike kao u Forzi 3 samo sa verovatno boljim anti-aliasing modelom.

Inace ok je sto su odlozili igru za leto, jel planiram da uzmem PS3 samo zbog GT5, a kapiram da ce mu do leta pasti cena negde za bar 20-30%

Inace ok je sto su odlozili igru za leto, jel planiram da uzmem PS3 samo zbog GT5, a kapiram da ce mu do leta pasti cena negde za bar 20-30%

Ako vec toliko cekamo, bilo bi glupo da na kraju zbrzaju.
Ionako ima sta da se igra do leta.
Ne verujem da ce cena padati, vec sada mozes da uzmes polovan za 200, nov za 300.

Vecina ljudi i dalje ne razume da je ovo samo kvalifikacija za GT Academy koja NE PREDSTAVLJA prezentaciju , preview ili review konacne igre, vec donosi unapredjenu fiziku (koja je najbitnija u celoj ovoj prici) koja ce najverovatnije krasiti peticu (iako se u svakom trenutku ista unapredjuje), i o tome dovoljno govore cinjenice da je "demo" tezak samo 220mb, staza nema travu i texture na stazi su dosta slabije ako cemo bas da trazimo dlaku u tih vec pomenutih 220mb...

Znaci da me oci onda ipak ne varaju ;).

Ne varaju te oci, video te vara, sem stvari koje sam gore napomenuo mislim da je sve ostalo poboljsano (detalji automobila, pogled iz nutra i sl), ali opet, nemojmo zalaziti u tu pricu jer svi znamo da ce konacna igra izgledati fantasticno, ovo je samo kvalifikacija za GT Academy...

Vrh Dno