Šta je novo?

Gran Turismo 5

Pre će biti da je ostatak sveta odsečen od japana...

Link ne radi, a ne moram ni da gledam shta je najprodavanije u Japanu, to su neki pokemoni i bidamoni i ostala njesra za DS, sigurno nije Halo ili Modern Warfare oh-yeah-big-american-balls-home-of-the-brave-land-of-the-free-kill-them-all igara :)

Pa nemoguce je da tako jaka drzava bude potpuno odsechena od sveta, ali su ubedljivo "najodsecheniji" od svih jakih drzava na svetu

A sta cemo sa ekonomijama te dve drzave (posto se jelte prica o Japancima u Americi). Ili to ne spada pod povezanost :trust:

Link ne radi, a ne moram ni da gledam shta je najprodavanije u Japanu, to su neki pokemoni i bidamoni i ostala njesra za DS, sigurno nije Halo ili Modern Warfare oh-yeah-big-american-balls-home-of-the-brave-land-of-the-free-kill-them-all igara :)

Da li ovaj link radi http://www.nintendoeverything.com/?p=24698 ;) ?
Mozes ti da pricas sta hoces, ali me ne moze niko ubediti da je normalno sto je 49 od 50 igara sa liste japansko.
Kada se na to jos doda nacin ocenjivanja u Japanu koji je jako pristrasan, cudi me sto se pojedinci bune za ucene koje daju IGN, Gamespot, Edge i slicni.

A o cemu bese ova tema :d ?

Da li ovaj link radi http://www.nintendoeverything.com/?p=24698 ;) ?
Mozes ti da pricas sta hoces, ali me ne moze niko ubediti da je normalno sto je 49 od 50 igara sa liste japansko.
Kada se na to jos doda nacin ocenjivanja u Japanu koji je jako pristrasan, cudi me sto se pojedinci bune za ucene koje daju IGN, Gamespot, Edge i slicni.

Sad uopshte ne razumem shta hocesh da kazesh :) Chini mi se da si ti kao argument naveo da je japan blizu zapadu na osnovu liste prodaje igara, a ono sve japanske igre koje dokazuju moj stav :d

Japanci su bre druga planeta koja je tehnoloshki ispred "nas", a ostatak sveta su im samo potencijalni kupci, shto pre to shvatite, bice vam lakshe :)

I totalno nezavisna zemlja, jel. Nafta i ostalo im ne treba :bottle:.

Ma nema, samo da proverim je li lista kompletna:

Fiat Punto
checkMark.png

konzola sa piratima
checkMark.png

vožnja sa Ferarijima
checkMark.png

bog
checkMark.png

amfilohije radović
checkMark.png

vuk jeremić
checkMark.png

patološka vezanost prema zemlji unutar čijih granica živiš
checkMark.png

poster vladimira putina
checkMark.png

1000 evra akcija
checkMark.png

selo gori a baba se češlja svake nedelje
checkMark.png

sve je u redu, lista je kompletna :D

Ha ha, najjači post na benčmarku. :d

Japanci su bre druga planeta koja je tehnoloshki ispred "nas", a ostatak sveta su im samo potencijalni kupci, shto pre to shvatite, bice vam lakshe :)

Uhhh, kako je ovo poremecena filozofija.
Koliko jos treba da se ovakvom logikom stigne do "vise rase, plave krvi.....blabla"?

Koliko jos treba da se ovakvom logikom stigne do "vise rase, plave krvi.....blabla"?

Pa sto gledas u buducnost, vec se to desilo.
Japanci su, pod kraljem Hirohitom, u toku II sv. rata, ostale azijate smatrali nizom rasom.
Bas kao sto su Nacisti smatrali Jevreje i ostale nizom rasom :).

I nista nezniji nisu bili prema Kinezima, u odnosu na Hitlera prema Jevrejima.

Poslednja izmena:
Realno gledano Japanci nisu nista izmislili, oni su vec samo gotove proizvode "krali" od drugih i usavrsavali ih.

Dobro, sad vec debelo preterujes :D.

mislim svaka njima cast prave odlicne automobile, verovatno najbolje televizore, belu tehniku itd, ali reci mi sta su oni od toga izumeli ?

@Mack 10 :A reci ti nama sta imaju drugi od toga sto su to izumeli?

Pretece me MAD_MUzzY

Poslednja izmena:

Ko ovde pricha o tome ? :)

Prichamo o njihovoj sposobnosti i organizovanosti, odnosno efikasnosti, koja je ispred bilo koje druge drzave na ovom svetu. Primera imash na svakom koraku, ali naravno ti cesh da mislish kako su Bosch i Siemens najbolji, tako te deda uchio :d

mislim svaka njima cast prave odlicne automobile, verovatno najbolje televizore, belu tehniku itd, ali reci mi sta su oni od toga izumeli ?

Pa shta to znachi, Mercedes je prvi napravio motor sa unutrashnjim sagorevanjem, i on 120 godina kasnije treba da bude najbolji zbog toga ? :) Zashto nemci nemaju najbolji Wankelov motor, i on je bio nemac :) U medjuvremenu su se desile drastichne promene na tim motorima shto se tiche efikasnosti, a obrati paznju da je ta jedna rech objashnjenje zashto su japanci tu gde su. Davno je na ovoj planeti sve "izumljeno", danas je pitanje samo finog shtelovanja, i u tome su japanci kraljevi, zato imaju najbolju elektroniku, mehaniku i bilo shta gde je preciznost i efikasnost bitna.

Poslednja izmena:
Pa sto ti moras nesto da pricas, da bi neko iskljucivo na to reagovao :trust: ?
Oni i dalje sebe smatraju visom rasom u odnosu na komsiluk...
Cek samo Kinezi jos malo da ojacaju, pa kad im vrate milo za drago :D.

Poslednja izmena:
Evo ovako.

Tema će biti zatvorena.

Ukoliko neko ima dobra razlog zašto bi trebala da bude otvorena pre nego što se igra pojavi, neka klikne na
report.gif
taster levo od ovog teksta i neka tu napiše razlog. I mi ćemo ga razmotriti.

Ukoliko neko ima mnogo bitnu info o GT5, neka učini isto i neka tu napiše kao post i mi ćemo ga okačiti u temu.

Ne znam jeste primetili u mail-u od Sonyja, kao da napravis wishlist igara za praznike.. Medju njima je i GT5.. Moguce da je greska neka, a moguce i da mozda spremaju evropsku i US verziju za novogodisnje praznike. Jedva cekam demo, moram pedale da osposobim.

Opet ces danonocno da vozis dok ne postavis najbolje vreme ;)

Ako ga neko i ima ovde bolje da nastavi da se krije jer nema nase zemlje :D
:(

Yamauchi vozi Ring u GT5.

[YOUTUBE]Pmx9QITCfyY[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Jel ste provalili beli PS3 desno od njega :)

Vrh Dno