shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Pa nemoguce je da tako jaka drzava bude potpuno odsechena od sveta, ali su ubedljivo "najodsecheniji" od svih jakih drzava na svetu
Link ne radi, a ne moram ni da gledam shta je najprodavanije u Japanu, to su neki pokemoni i bidamoni i ostala njesra za DS, sigurno nije Halo ili Modern Warfare oh-yeah-big-american-balls-home-of-the-brave-land-of-the-free-kill-them-all igara![]()
Da li ovaj link radi http://www.nintendoeverything.com/?p=24698?
Mozes ti da pricas sta hoces, ali me ne moze niko ubediti da je normalno sto je 49 od 50 igara sa liste japansko.
Kada se na to jos doda nacin ocenjivanja u Japanu koji je jako pristrasan, cudi me sto se pojedinci bune za ucene koje daju IGN, Gamespot, Edge i slicni.
a ono sve japanske igre koje dokazuju moj stav :d
Ma nema, samo da proverim je li lista kompletna:
Fiat Punto![]()
konzola sa piratima![]()
vožnja sa Ferarijima![]()
bog![]()
amfilohije radović![]()
vuk jeremić![]()
patološka vezanost prema zemlji unutar čijih granica živiš![]()
poster vladimira putina![]()
1000 evra akcija![]()
selo gori a baba se češlja svake nedelje![]()
sve je u redu, lista je kompletna![]()
Japanci su bre druga planeta koja je tehnoloshki ispred "nas", a ostatak sveta su im samo potencijalni kupci, shto pre to shvatite, bice vam lakshe![]()
Uhhh, kako je ovo poremecena filozofija.
Koliko jos treba da se ovakvom logikom stigne do "vise rase, plave krvi.....blabla"?
Uhhh, kako je ovo poremecena filozofija.
Koliko jos treba da se ovakvom logikom stigne do "vise rase, plave krvi.....blabla"?
mislim svaka njima cast prave odlicne automobile, verovatno najbolje televizore, belu tehniku itd, ali reci mi sta su oni od toga izumeli ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari