Šta je novo?

Gran Turismo 5

ma kakav Earnhardt Rusty Wallace je zakon :D:D

Lakse nego sto drajver opravda poster karburatora :d

Koji je shtos sa karburatorom, pa Nemci su imali karburator 10 godina od trenutka kada su ih Japanci izbacili iz upotrebe :) Ameri ih koriste i danas, zajedno sa gibnjevima i chelichnim glavama :)

Poslednja izmena:
Samo u japanskog Cara, a ime mu pocinje na D :d.

verujemo, sto jel mozda ima neki problem ?

Ma nema, samo da proverim je li lista kompletna:

Fiat Punto
checkMark.png

konzola sa piratima
checkMark.png

vožnja sa Ferarijima
checkMark.png

bog
checkMark.png

amfilohije radović
checkMark.png

vuk jeremić
checkMark.png

patološka vezanost prema zemlji unutar čijih granica živiš
checkMark.png

poster vladimira putina
checkMark.png

1000 evra akcija
checkMark.png

selo gori a baba se češlja svake nedelje
checkMark.png

sve je u redu, lista je kompletna :D

Poslednja izmena:
sto je lepo kad si moderator pa ne mozes da dobijes warn ;)

kad pomenuh moderatore, aj bar promenite ime teme u: Prozivamo Borisa 5

edit:
pretece me cvejic

Poslednja izmena:
U skladu sa prethodnom tačkom, zabranjeno je vređanje drugih članova foruma. Pod vređanjem se podrazumeva i ismevanje drugih korisnika zbog njihovog neznanja, neobaveštenosti i slično.

Ovo pravilo definitivno treba da ide na doradu. Cini mi se da spada u onu grupu pravila koja se najcesce krse. Pa koliko puta ste napisali hahaha xD post kad neko nesto odvali ili nekome na lep nacin rekli da je tupav, glup, *****. Ja da budem iskren nemam problem sa prozivanjem bilo koga na finjaka i nisam primetio da ijedan forum na kome sam bio to sankcionise. Jedine koje treba banovati su oni sto glasni, otvoreno bezobrazni bez imalo slifa za *******ciju. Za takve ljude je suma jedina opcija, takvi ni u kafani ne prolaze. Tako gledano to sto se neko uvredio na Banerov post koji nije nikome direktno upucen je njegov problem. Baner je to dovoljno fino zamaskirao, mozda post sadrzi malo vise politike nego sto bi trebalo.

Prepostavljam da ce ovi postovi u kantu za smece u dogledno vreme ali ipak se izvinjavam zbog ociglednog offtopica.

Posto ce postovi 100% u kantu da dodam i ovo, pa ko vidi video je (mada mi se cini da se posle mojih poruka ekspresno reaguje):

Jedine koje treba banovati su oni sto glasni, otvoreno bezobrazni bez imalo slifa za *******ciju. Za takve ljude je suma jedina opcija, takvi ni u kafani ne prolaze. Tako gledano to sto se neko uvredio na Banerov post koji nije nikome direktno upucen ......

Potpuno se slazem sa tobom. Medjutim, izgleda da i ovde postoje dvostruki arsini. Neko cak i za stvari koje si naveo ne snosi posledice. Prepoznace se vec...

Ako ne znate malo da se sprdate, džabe vam i forum i GT5 i sony i pravila i bog i bilo šta :)...

Pa kada ti Jamajcani postuju svaki drugi post sta si ocekivao :d

Doduse, a sta je to GT5???? :d

Pa očigledno je kada ima šta da se piše od GT5, onda se piše, ali kada nema, onda su svi postovi junk. Ne znam što se čudite, kao da do sada to nije bilo :).

E bane, zaboravio si na listu da stavish:

- zavrshen fax
- vojska
- zenidba
- dvoje dece shto blize jedno drugom :d

svidja mi se kako su odradili zvuk :d ...ali moraju vise da se potrude za ove promene vremena :p:p

Ma ne, vozice oni geekovi shto su pravili LFS i nemaju dozvolu :d, ili redneci iz Forze shto nisu ni znali za ring dok ga nisu videli u nekoj igri (ko Lozach :d)

Poslednja izmena:
Nemoj tako i u Turn 10 imaju jednog Japanca.

Da, japanac koji ne zna rech japanskog :) U Polyphony-ju ni jedan chovek ne zna engleski :)

Zar se tim treba ponositi?
Onda bi i nasi ljudi trebalo da prave simulacije voznje :).

/\ neznanje engleskog jezika uopšte nije za pohvalu

Mozda u zemljama koje su u tranziciji, posto mi moramo da se adaptiramo za strance koji dolaze i bice nam verovatno poslodavci. Kod japanaca toga nema, ljudima se cela ekonomija bazira na izvozu automobila i tehnickih stvari koje oni proizvode.

Zabole njih ona stvar za engleski.

Toliko ih zabole da pola reci pokupise iz tog engleskog i samo dodaju "o" na kraju.
To valjda zna svako ko je igrao Winning Eleven, kada komentar pocne da vice - jeeeelou kardo, suto-gol i slicno :).

Pa nemoguce je da tako jaka drzava bude potpuno odsechena od sveta, ali su ubedljivo "najodsecheniji" od svih jakih drzava na svetu, sigurno imaju najmanji procenat ljudi koji govori engleski. Pogledaj bilo koju emisiju gde "englez" startuje prolaznike u Tokiju, pa ne moze da ubode nekoga ko ga razume, a idi u Grchku ili Bugarsku pa uporedi, ili u sred Beograda :)

A moj komentar za japanca koji ne govori japanski nema veze sa tim, vec to znachi da je on rodjen u USA i da ima njihov mentalitet, pa zato nema nikakve veze shto je on japanac u timu, chak i da je glavni koji sve odluchuje, a nije ;) A to se i u krajnjem proizvodu vidi, ne moramo da nagadjamo :)

Poslednja izmena:
Pa nemoguce je da tako jaka drzava bude potpuno odsechena od sveta, ali su ubedljivo "najodsecheniji" od svih jakih drzava na svetu, sigurno imaju najmanji procenat ljudi koji govori engleski. Pogledaj bilo koju emisiju gde "englez" startuje prolaznike u Tokiju, pa ne moze da ubode nekoga ko ga razume, a idi u Grchku ili Bugarsku pa uporedi, ili u sred Beograda :)

Dovoljno je pogledati listu najprodavanijih igara u Japanu ikada( http://www.nintendoeverything.com/wp-content/uploads/2009/09/japan_best_selling.png ) i skontati koliko su oni zaista odseceni od ostatka sveta.

A moj komentar za japanca koji ne govori japanski nema veze sa tim, vec to znachi da je on rodjen u USA i da ima njihov mentalitet, pa zato nema nikakve veze shto je on japanac u timu, chak i da je glavni koji sve odluchuje, a nije ;) A to se i u krajnjem proizvodu vidi, ne moramo da nagadjamo :)

Znam o cemu pricas, ali trenutno nema nista novo vezano za GT5, pa ide offtopic :).

Poslednja izmena:
Vrh Dno