Šta je novo?

Gran Turismo 5

Ne moze bolje od 4xMSAA na Playstationu 3 (tj. moze, ali nema svrhe, jer bi performanse bile drasticne losije, a PQ bi bio samo malo bolji, sto 99.5% uopste ni ne bi primetilo). To je ionako vise od 99% ostalih igara, a uz to igra ima i 60 frejmova po sekundi.

Poslednja izmena:
Pa bullshot jer nece bas ovako izgledati dok vozis :)
Pa naravno da nece da izgleda ovako dok vozis, ja ne vidim ni jedan pogled iz kabine :D
Ocigledno nisi igrao GT4 pa ti photo-mode nije poznata stavka...
Kad se budu pojavile 8 megapixel slike gledacemo ruju koja se buni: "Pa to je bullshot jer igra ne moze da se renderuje u toj rezoluciji dok vozis" :)

Poslednja izmena:
^A sta cemo ako implementiraju photo mode sa 20MPx? :d

Poslednja izmena:
Ocigledno nisi igrao GT4 pa ti photo-mode nije poznata stavka...

Naravno da jesam, oces da okacim moju kolekciju slika kad budem kuci? :)

Ono sto hocu da kazem, znamo svi da ce perverzno izgledati slike na photo-modeu, i da su vrh modeli.. ali hocu neke slike direktno iz gameplay-a, kao printscreen kad uradis na kompu.. Lepo je pariti ochi na ovo, ali uglavnom ce svi voziti iz kokpita pa da vidimo kako izgleda direktno iz igre, ne uz pojacan AA, dodatne filtere i ostlao..

uuuf boja infinityja _ebe kevu :D

Naravno da jesam, oces da okacim moju kolekciju slika kad budem kuci?

Super, sad se lepo navikni da pricas da su photo-mode slike a ne bullshotovi...

Par 1080p:

15wbfhd.jpg

2cn6qn8.jpg

iyefs9.jpg

uuuf boja infinityja _ebe kevu :D

Paint in black, tududu du du du duuu duuu :d.
Ja tu sliku kad sam video, nisam znao dal je prava ili model automobila iz igre.
Posle sam skapirao da je prava, valjda :D.

Poslednja izmena:
Mislio sam na ovu nesakrivenu sliku iz posta broj #627 ;).

Poslednja izmena:
Apropo editora staza, samo da neko napravi Top Gear Test Track i da ovi dodaju Chevrolet Lacetti (valjda sam ubo ime, mrzi me da guglam :D ) , pa da vidimo od koga smo sve bolji... :D

Uf koliko mi je falio GT, ne mogu da dochekam... :)

TG staza dolazi fabrički urađena od PD :).

A najverovatnije i Lacetti ili bar Suzuki Liama, mada ko zna kako se ti automobili zovu u igri, to je za EU trzishte pa ta imena sigurno nece imati :)

Poslednja izmena:
sto se tice staza za mene je Monako bio i ostao zakon ;)
Mada voleo bi u GT5 recimo da vidim neke nove staze tipa : Circuit de Marakkech u Maroku, Potrero de los Funes Circuit (San Luis Argentina), Bahrein, Singapure, Surfers Paradise,Abu Dhabi, Dubai.
Takodje bi bilo dobro da vidim i neke nove gradove u igri kojih nije bilo dosad recimo Rio de Zeneiro, Rim, Los Andjeles........

Ne zna se nishta konkretno, broj staza bi trebao da bude oko 80-100, broj automobila oko 1000.

A ovo za gradove, LOL :d

Sta je ovo driveru, i u GT5 ce biti rewind? :)

Is GT5 more for the advanced player or can beginners play too?

We do have a setting for people who are just learning how to drive. The other setting is very strict, where even an F1 driver can learn new tricks from the system. However, a lot of driver's aids will be included, such as driving lines, ABS, automatic braking, you can reverse your game and record your laps and share them with others. All those things. They were not that difficult to implement.

http://www.autoweek.com/article/20091103/SEMA/911039983

Poslednja izmena:
Pa eto, arkada, nije to kao LFS za vas dugogodishnje poznavaoce i vozache:)

Poslednja izmena:
Kazunori Yamauchi je napisao(la):
My job is to create the product, not sell it.
Jedan od retkih ljudi iz igracke industrije koji sme da kaze ovo...
:bow
:Klanjanje

@ driver

U LFS-u su ljubitelji trkanja, a to kad je proizvedena prva japanska svecica im je manje bitno :)

Nego kopiranje i Rewind-a, moram priznati nisam ocekivao :)

Poslednja izmena:
@ driver

U LFS-u su ljubitelji trkanja, a to kad je proizvedena prva japanska svecica im je manje bitno :)

Sve dok je opciono, meni ne smeta, taman moze devojka da vozi umesto mene dosadnije sampionate.
Rewind ionako nece biti moguc kada se igra online ;).

@ driver

Svako moze da se lozi na Ferrari i Lambo, retko ko razume to na shta se lozi, to nema veze sa suvim podacima vec sa "filozofijom" koja stoji iza svega :)

e nego ko je igrao GTR Evolution ?
Ono pitam za utiske cisto , zanima me kakva je fizika, grafika...itd, ono video sam nesto na netu malo i cini mi se dosta dobro, izbor automobila je dobar (ja mislim svi automobili iz FIA GT Sampionata i iz WTCC-a), ali recimo zanima me gde je ta igra u odnosu na Race Pro recimo ?

Naravno da smo igrali, ali nije za ovu temu. Ima teme o tim igrama.

Najlepsi auto po Kazunoriju sa ovogodisnjeg SEMA sajma, Ford Mustang 1970, koji ce zavrsiti u GT5..

Nadam se da ce izbor automobila biti daleko bolji nego u PSP verziji, izbor automobila u PSP je bas slab, mislim uopste nema Aston Martina,Ferarija (izuzev Enco modela), Porsea uopste nema kao i Lamordzinija (sem onaj jedan retro model iz 68-e)
Prakticno od 850 automobila 650 su japanski a ovo ostalo sta pretekne.
Recimo imaju gomilu onih Daihatsu automobila u bezbroj varijanti (samo ne znam kome je to interesantno)

Sad samo cekam "one" da pocnu da pisu ovde kako je Daihatsu bolji od Ferarija i kako jedino Japanci znaju da prave dobre automobile pa da se smejem malo.

Hell yeah :banana:, uvek ce Mustang biti one and the only :).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno