Nissan Land Glider koncept :d
Najnoviji snimak iz gt5 :d
[YOUTUBE]3juWKlTCddo[/YOUTUBE]
http://www.youtube.com/watch?v=tir27qgT5zg
Meni je ovo mnogo interesantnije kao neki gradski prevoz buducnosti....
?
Automobil kada skrećeš u desno ima tentenciju prevrtanja u levo i obrnuto. Kako misliš da se ovaj auto prevrne ako prilikom skretanja u desno ako hidraulika njega naginje u desno?
cak i izjava da je Forza najbolja race game -at the moment-, nije tacna jer je igra blago receno -smesna u odnosu na pologue.
Ne bih zeleo da flejmujem ali kada vidim ovako tipicno agresivnu americku propagandu koja (ni u ovom slucaju) ne drzi vodu , obavezno mi se pegla.
Ko jos na boxu igra igre sa DVDa?a do tada nadam se samo da vam se nece izgrebati dvd-ovi ma xboxicu![]()
Najjache je ovo, "doneli smo igru za koju mislimo da je najbolja, a konkurencija se nije ni pojavila"Oni ne mogu da ukapiraju da Yamauchija zabole shta Turn10 (ili neko drugi) radi, i da su im prioriteti za izradu jedne igre potpuno razlichiti...
Haha, klasika da bi se zamazala sramota sa dva diska za Forzu, i pored brutalno kompresovanih tekstura :d
Ako se ne varam, amar, novinar iz Hrvatske je, dok je pisao onaj post na GTPlanetu vezanim za one "tragove u vetru" napravio aluziju na to da ce GT5 ici u 2 izdanja (normalan i collector's edition). Verovatno se o tome radi, mada me ne bi iznenadilo da i obicno izdanje bude bogato upakovano.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari