Šta je novo?

Gran Turismo 5

Koliko god extra slike izgledale dosadili su vise sa Tokyo stazom, sumljam da cemo bilo sta novo videti do TMS-a koji se opet odrzava u Tokyu gde cemo opet najverovatnije gledati Tokyo stazu :d:mad:
Inace PD je sponzor celog desavanja tako da ipak mislim da ce neceg novog biti...

Poslednja izmena:
?

Automobil kada skrećeš u desno ima tentenciju prevrtanja u levo i obrnuto. Kako misliš da se ovaj auto prevrne ako prilikom skretanja u desno ako hidraulika njega naginje u desno?

To će mangupi namerno da prevrću "na kant":d

Bas me interesuje na koju bi se stranu naginjao pri driftu i kontriranjem volana (posto verujem da se "auto" naginje prema okretaju volana) hehehehehe...

Poslednja izmena:
?

Automobil kada skrećeš u desno ima tentenciju prevrtanja u levo i obrnuto. Kako misliš da se ovaj auto prevrne ako prilikom skretanja u desno ako hidraulika njega naginje u desno?

Sala... komika... kontas?.. :) Pa zasta sluzi onaj smajli na kraju? :)

U pitanju je mali elektricni dvosed. Polemisati o nekim ozbiljnijim pitanjima ponasanja na putu ovakve vrste automobila, po meni, nema bas smisla. Ali, opet, ovi el. brijaci te prosto zovu da odvalis neku "neopevanu" o njima... :)

Onaj mungos iz Turn 10 studios-a ponovo propagandira gluposti.

http://www.gtplanet.net/forza-vs-gran-turismo-a-war-of-words/

Izjave tipa da on postuje Kazunorija ,samo sto su njegove igre malo isuvise `oldschool`; Da je Forza bila na nekoj press konferenciji a da se PD nije pojavio .... su stvarno pateticne!

cak i izjava da je Forza najbolja race game -at the moment-, nije tacna jer je igra blago receno -smesna u odnosu na pologue.

Ne bih zeleo da flejmujem ali kada vidim ovako tipicno agresivnu americku propagandu koja (ni u ovom slucaju) ne drzi vodu , obavezno mi se pegla.

Ali kao sto jedan pametan lik rece `let the games do the talking` a do tada nadam se samo da vam se nece izgrebati dvd-ovi ma xboxicu :D

cak i izjava da je Forza najbolja race game -at the moment-, nije tacna jer je igra blago receno -smesna u odnosu na pologue.

Ne bih zeleo da flejmujem ali kada vidim ovako tipicno agresivnu americku propagandu koja (ni u ovom slucaju) ne drzi vodu , obavezno mi se pegla.

Sto rece neki lik na GTu, red bi bio da ti iz Turn10 konacno napune 10 godina :).

a do tada nadam se samo da vam se nece izgrebati dvd-ovi ma xboxicu :D
Ko jos na boxu igra igre sa DVDa?

Poslednja izmena:
Najjache je ovo, "doneli smo igru za koju mislimo da je najbolja, a konkurencija se nije ni pojavila" :) Oni ne mogu da ukapiraju da Yamauchija zabole shta Turn10 (ili neko drugi) radi, i da su im prioriteti za izradu jedne igre potpuno razlichiti...

Poslednja izmena:
Najjache je ovo, "doneli smo igru za koju mislimo da je najbolja, a konkurencija se nije ni pojavila" :) Oni ne mogu da ukapiraju da Yamauchija zabole shta Turn10 (ili neko drugi) radi, i da su im prioriteti za izradu jedne igre potpuno razlichiti...

Ma daj, naravno da oni to kapiraju, kao da on nije svestan da je njihova igra losija.
Ali zato laje i laje i laje ...

Forza je "definitive racer of this generation", ne znam zasto poredite te smesne japanske igre sa racerom tog kalibra. :d

A o PR-u Turn 10, ima mnogo toga da se kaze.

Npr. jednom je na forza communityu postovao link ka nekom glasanju za najbolju trkacku igru sa jednog veceg foruma i obecao je besplatan DLC livery za svakoga ko glasa tamo (za Forzu, razume se :)). Ovo bi bilo tuzno, da nije smesno, a smesno je to da je Forza, i pored mobilizacije za glasanje - izgubila. :d

Da ne pricam uopste o lazima koje je postovao na NeoGAF-u, pocev od toga da "Turn 10 doesn't do bullshots". da je 900 stepeni potpuno nevazno, da su modeli u photo modeu identicni kao i modeli u igri (sto je daaaaaaleko od istine) i ono najjace - postovao je navodne photo mode slike, da bi se ispostavilo da je nemoguce dobiti takav kvalitet slika u samoj igri (dakle, covek je postovao bullshotove bullshotova :d)...

Takve stvari se bre uche u poslovnim shkolama amerike, o samom poslu ni ne uche nishta :d

Haha, klasika da bi se zamazala sramota sa dva diska za Forzu, i pored brutalno kompresovanih tekstura :d

Poslednja izmena:
Verovatno gomila pravih snimaka, testiranja, making-of i ostalo. Samo da cena ne skoci zbog toga.

Cisto sumnjam da su ta 3 blureja jedan GT5. Mislim da su to 3 primerka koji su mozda u tom trenutku dati Kazunoriju na razmatranje za glavno izdanje cover boxa.

A kao od cene zavisi da li ce neko kupiti gt5 :). Na kraju krajeva svi ce uzeti gt5 pitanje je samo ko ce je zadrzati a ko dati na razmenu jer nema zombije i oruzije :)

Mislim da je to ili kolektor edicija koja sadrzi istoriju Nascara, WRC-a i generalno automibilizma ili (znajuci koliko je PD lud) na jednom disku Gran Turismo, na drugom WRC a na trecem Nascar (mada je ovo drugo vrlo malo verovatno)...
I ovo najverovatnije nisu 3 diska vec dva, plavi i crveni sto predstavlja GT
Ono crne boje je verovatno manual (Japanska verzija GT4 ga je imala u debelom izdanju koji na nasu nesrecu nije izasao van Japana)...

Ako se ne varam, amar, novinar iz Hrvatske je, dok je pisao onaj post na GTPlanetu vezanim za one "tragove u vetru" napravio aluziju na to da ce GT5 ici u 2 izdanja (normalan i collector's edition). Verovatno se o tome radi, mada me ne bi iznenadilo da i obicno izdanje bude bogato upakovano.

Ako se ne varam, amar, novinar iz Hrvatske je, dok je pisao onaj post na GTPlanetu vezanim za one "tragove u vetru" napravio aluziju na to da ce GT5 ici u 2 izdanja (normalan i collector's edition). Verovatno se o tome radi, mada me ne bi iznenadilo da i obicno izdanje bude bogato upakovano.

Taj Amar je odlican bas odlican novinar.Covek stvarno zna sta prica.:)

Vrh Dno