Šta je novo?

Gran Turismo 5

Nemam pojma, ne zna driver-a pa samim tim nije imao prilike da nauci sta je dobro :d

Kazunori je postao Ford-biatch :D

Salu na stranu, auto fenomenalno izgleda, ali ima da se ponasa kao camac ,garant!
No bolje i to nego neki marcellago ofarbani u drecavo zeleno. :p

A volan mu je original G25 :D

m9a6j7.jpg

Garant ima skrivene lans.ere raketa

Vrh auto, Boris i ceo NK imaju visoko poshtovanje prema njemu :d

U njega načokaš čorbe vrednosti Borisovog golfa i do Ostružnice si potrošio golfića :d

Poslednja izmena:
Trosi vise litara nego sto predje kilometara :D

Kazunori je postao Ford-biatch :D

Salu na stranu, auto fenomenalno izgleda, ali ima da se ponasa kao camac ,garant!
No bolje i to nego neki marcellago ofarbani u drecavo zeleno. :p

Meni auto po izgledu i lici na camac ako cemo posteno :D

Kad nemas nimalo ukusa :).

Ma kul je autic nisam rekao da mi se ne svidja

nego jeste videli ko je ponovo tu

4080539217_ca5561a113_o.jpg

Beleznicom i bradom "Translator-San" :D :D

Poslednja izmena:
Hahaha, he-doesn't-give-a-fu*k-Translator san :D

Poslednja izmena:
Barem je lepsi od svega sto je ikad izaslo iz Japana, to sto ne moze da skrene je drugo :)

Pa da, veliki trkachi i vozachi sad prichaju o dizajnu :)

A i da je lepshi od svega iz japana, teshko, nisi dovoljno igrao NFS da bi se upoznao sa japanskim automobilima :)

Haha, shta ce ovaj na automobilskom dogadjaju, ne zna josh ni manuelni menjach da koristi ;)

A ko je doticni gospodin? :)

Pa glavni baja iz Turn10 (Forza) :)

Poslednja izmena:
*** koje pare se tu vrte !
Polyphony Digital head Kazunori Yamauchi reveals next year's sprawling racing simulator cost nearly three times as much as Killzone 2.

It's no secret that Gran Turismo 5 is one of the most anticipated PlayStation 3 exclusives ever. As it turns out, it's also one of the most expensive. Two years after a Dutch newspaper pegged the budget of Killzone 2 at $21 million, Autoweek has revealed that the expansive racing simulator will cost nearly three times that.

For $60 million, you could buy 40 Lamborghini Reventons..

Speaking to the magazine, Polyphony Digital head Kazunori Yamauchi said the budget for the game is around $60 million. That makes it among the most expensive games ever made--but not the most expensive, according to Yamauchi.

"There are other games that cost more," said the famously perfectionist designer "Considering the size and scale of the game, I think it's probably a fairly small amount."

Yamauchi wasn't shy about telling Autoweek what Gran Turismo 5's massive budget produced. The game will have nearly 1,000 cars sporting 400,000 polygons each--100 times more polygons than Gran Turismo 4's vehicles had. However, unlike its predecessor, the cars in the game will take actual damage when they crash and will be fully customizable.

As outlined in GameSpot coverage of Yamauchi's presentation at the 2009 Tokyo Game Show, the game will have 20 locations and 70 variations of tracks to choose from. It is also an official license of several prominent racing organizations, such as NASCAR and the World Rally Championship. The game is due out in March in Japan, with a Western release "probably" happening in early 2010, according to Yamauchi.

Mada ako prodaja bude kako se ocekuje 10 mil kopija x 60$ = 600 000 000$ . :D Brate koja lova !

Poslednja izmena:
Pa 60 miliona nije nishta za takvu igru, Rockstar je toliko uzeo samo od Microsofta za ekskluzivne GTA4 epizode, a nisu morali da izadju iz studija da bi napravili celu igru, dok su ovi iz Polyphony-ja bili po celom svetu :)

Pa za GT5 su potrebna snimanja staza, kola, zato su i isli po celom svetu. Plus sto ih svaki proizvodjac kola zove da probavaju besne modele. Al im je lose. :D
Pa i Rockstar je valjda proucavao NY za GTA 4, ili su samo koristili Google Earth. :D
Sad bas citam da ce kola imati 400k poligona, pa to ce da izgleda ko u RL ? Jos sam se ja do sada cudio da onako mocno izgledaju slike sto kaci Ranko.

^Jel ovo sa nekog sajma automobila ?

SEMA demo, sa Infinity G37, konacno i mehanicko ostecenje na delu, auto od drugog minuta zesce vuce u desno, i ne znam da li mi se cini, ali suspenzija i celo ponasanje izgleda dosta zivlje..

[YOUTUBE]BUjxqfDR9Ss[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Pa ne izgleda toliko "na sinama" kao do sad, znas ono, voziti brz auto, brzo, je zivahno iskustvo, auto hoce da pobegne, korekcije su potrebne... do sad je fizika bila previse "mirna"..

Ne razumem šta pokušavaš da kažeš. Da točkovi u GT5P nisu "radili"?

Ovaj Boris kada ga smisli... :D
"mirna" kazes, desifruj leba ti :)

Necu da se upustam u raspravu, opekao sam se milion puta, kao sto ti ne trazis da neko slusa tebe, tako ni ti ne moras da obracas paznju sta ja imam da kazem, znam da ti je prst na "delete", i "warn".. pa ono, necemo.. ;)

Vrh Dno