Ja mislim da treba fleshu da pristupi iz "Save data utility" dela, pa da odatle prekopira file.
Ima još jedna stvar kod guma. Gume nemaju raspon zvuka u realnosti - ili se čuju ili se ne čuju. Tako da ko traži da zvuk guma bude različit od situacije do situacije, preteruje.
From a very surprising yet highly reliable source, we’ve got the most likely and realistic Gran Turismo 5 release date! Sony’s chief executive in southern Europe, James Armstrong, revealed in a statement to Spanish newspaper El Financiero that we can expect the game to arrive (in Europe, at least) Christmas 2009. Here’s the full translated quote:
For next year, the chief executive of Sony Computer Entertainment for southern Europe said that they are developing a new game thriller, in which the player may be designing their own history, and the new version of Gran Turismo, which will arrive at Christmas.
NFS je vec izasao tako da ti ostaju jos dveEpic win ali tek za godinu dana. Dotle ce izadji barem jos 3 auto simulacije vredne pomena i GT5 vishe nece biti ono kao sto je bio najavljen 2006.
Learn to drive :smash:Expressionism je napisao(la):Josh ako zadrzhe fliper reakciju nakon udarca o zid i 0% damage
Epic win ali tek za godinu dana. Dotle ce izadji barem jos 3 auto simulacije vredne pomena i GT5 vishe nece biti ono kao sto je bio najavljen 2006. Josh ako zadrzhe fliper reakciju nakon udarca o zid i 0% damage, pored konkurencije bice dobro ako zaslizhi i 7.0 ocenu.
Kada Polyphony Digital bude napravio prvi realan damage u bilo kojoj vožnji (pošto tako nešto još nije viđeno), 95% ljudi će taj damage odmah da isključi, jer su očigledno ljudi nisu svesni koliko u lupanju automobila (i realnim posledicama) nema ničega zanimljivog.....
Izacice Colin Dirt 2, novi NFSi ko zna sta jos.
Borise nema smisla... nisi igrao GT.
Nije to poenta, poenta je da vi ovde verujete u to samo zato sto je na PS-u, i to nije normalno ponasanje... GT je sjajna igra, ali nadjite granice, nije u SVIM aspektima najbolja.. necemo vise..
Da im je ta realnost koju hype-ujete toliko bez razloga, na prvom mestu, onda taj damage ni ne bi mogao da se ugasi... ne bi bilo modova za fiziku "arcade, semi-pro, simulation"... Ne znam dokle cete dizati fizicki model GT-a u nebesa, kada se velika velika vecina ljudi slaze da cak i Forza ima bolju fiziku, a o ozbiljnijim hardcore PC simulacijama da ne govorimo...
A sto mora da izadje simulacija da bi bila konkurent GT5? Cak ne mora ni da izadje za PS3 vec suparnicku konzolu, prvo na pamet mi padaju Forza 3 i PGR 5 koji jos nije totalno najavljen. Izacice Colin Dirt 2, novi NFSi ko zna sta jos.
A btw, pola Simbinovih igara imaju arcade, semi-pro, i simulation modove, jel to znachi da su arkade ?![]()
onog trenutka kad se pojavi GT5 i ako ga nadmasi po mojim kriterijumima, lagano cu se okrenuti na drugu stranu.
Oces da kazes da je zvuk auta u GT5P dobar silno grijesis mozda ima pet auta koja imaju dobar zvuk ali ne realan npr Ford Focus ST u stvarnost ima odlican zvuk dok je u igrici zestoko sra..e isto tako F430 itdGrafika, izbor automobila, produkcija , zvuk (narocito korvete) je odlican i jedan od mojih razloga za kupovinu PS3 u bliskoj buducnosti![]()
Naravno da znaciKoriste placebo efekte i fake-uju najstrasnije kako bi nalozili ljude da su "realne"..
Onda dodje neki sto je do juce igrao Dirt i NFS Carbon i naravno da ce umisliti da su Simbinove simulacije nesto najrealnije, kao i za GT.. Dakle, necu nista vise da govorim o njemu dok ne probam, ali ne pricam u tom smislu, pricam da ljudi koji igraju ove voznje kao FPS, skupljaju trofeje i igraju KZ2 samo sa Rocket launcherima :d ne mogu da znaju sta je najrealnije a sta nije, ne znaju kako sljaka endzin raznih takozvanih simulacija, kakve sve forice koriste da umislis da je realno...
Vidim ja na koju stranu ti vuces pricu, Borise. Pa zar ti nije dosadilo? Pusti, neka cekaju najsavrseniju simulaciju (u kojoj ne mozes ostetiti kola i gde mozes pobediti voznjom pored staze), do 2010. te. Ako stvarno opravda svoj "naj" pridev, kupicu tada PS3 za 250-300e. Ma ne, kupicu 2 komada, cisto da potrosim para ko i ovi koji to cekaju 4 godine. Mozda tako jos vise zavolim Sony.![]()
Za ljude koji tek pocinju da voze, I rFactor i GT5 i LFS (i svi pod-derivati) imaju izrazito realno upravljanje. Kako vreme prolazi, stices iskustvo, rutinu i pocnes pri voznji da primecujes jos mnogo drugih stvari jer ono sto za sta ti je do juce trebala sva koncentracija sada radis podsvesno.. Tek tada, pocinjes da uvidjas mane. Isto sam doziveo sa LFS-om, rFactorom i svim ISI based simulacijama.
GT ne racunam u simulacije otkad me je pobedjivao kum, klizanjem niz zidove oko staze. A zao mi je zbog toga jer je GT1 kriv sto sam uopste poceo da trazim nesto bolje od NFS-a (ili vec sta je bilo tih godina).
Oces da kazes da je zvuk auta u GT5P dobar silno grijesis mozda ima pet auta koja imaju dobar zvuk ali ne realan npr Ford Focus ST u stvarnost ima odlican zvuk dok je u igrici zestoko sra..e isto tako F430 itd
JI na osnovu prvog dela GTa od pre vishe od 10 godina, ti ocenjujesh GT5p ?
a ne igra u kojoj automobil ne moze da zakochi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari