Stigao GT5

Posto sam apsolutni nepoznavalac automobila, kupio sam na pocetku citroen c4 (prvo sta sam mogao sa početnim "kreditom"). I pošto sam pimetio da su na stazi svi dosta brži od mene hteo sam da "nabudžim" auto. Ali tu nastaje problem,jer nemam pojma gde se to radi. Udjem u garažu i tamo mogu samo da prodam auto ili da menjam, ali pošto imam samo jedan auto obe opcije otpadaju. I eto to je prvo pitanje:
1. Da li postoji uopšte taj deo gde se mogu kupovati novi motori i ostalo?
Začudilo me što postoji tako malo trka u klasi C. Jedno desetak, s tim što se staze ponavljaju. Ne znam da li je takva situacija i sa ostalim klasama, ako je ista onda je zaista smešno na šta im je otišao ceo BR. Nadam se da nije.
2. Da li se "prelaženjem" trka u npr. klasi C , oslobađaju neke nove? Odnosno, da li klasa A i B ima više trka nego C? Nadam se da razumete.
Eto to bi bilo za početak. Najviše me zanima kolio ovaj "prolog" sadrži različitih staza i koliko ima tih zadataka ukupno u svim klasama?
Šta donosi update? I odakle i kako ga skidate? Da li regularno sa ps stora ili preko igrice baš?