Šta je novo?

Gran Turismo 5 Prologue

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam platio 75 eura,a inace gdje ja uzimam je 75 skoro svaka igra ,a u Sony-u u centru igre su oko 68 eura ali mnogo kasne sa nabavkom tako da ne uzimam tamo

Reci ti tom liku da stavi čarapu na glavu slobodno:mad:
Ja sam moju platio 3250din pa ti vidi koja je to razlika

Poslednja izmena:
Jel vi vozite ili se za*ebavate ovde ? :)

Doshao sam do kupovine F430, odnosno nemam pare za njega, tek treba da skupim :) Jel neko preshao dalje, ushao u S ? Sutra cu valjda doci do F40, a mozda i F1. NSX-R je kewa :)

gtrmc2.jpg

Eh, sad sam čekam dežurne smarače kako ovde fali AA, ali kad malo bolje razmislim takvi neće ni videti igru. Jeste, fali. Ali baš me briga kad sam 20 minuta proveo birajući auto koji da uzmem:type:, pih koliko ih samo ima:). Izem ti Suzuki kad za početnu cifru mogu maltene sve da ih pokupujem:d. E sad malo da treniram pa da operem ovog drajvera:d, šalim se naravno.

Nego, ljudi interesuje me jako jedna stvar. Da li je ovde moguće da se, primera radi Filip i ja dogovorimo da igramo, i samo ja i on igramo online? Neka vrsta friend trke ili tako nešto? Ili recimo nas par sa foruma?

Gde ima najjeftinije u bg-u da se nabavi?

Virtual Master,Comtrade...Ista je cena, provereno. 3490. Ne verujem da neko može ispod.

Poslednja izmena:
Au Driveru, ala si ti brz covece, kad pre stize do F430.... Ja juce ukljucio, skinuo update i igrao jedno 2 sata. Bez preterivanja, ovo je daleko najbolja voznja koju sam ja ikada iskusio (bio sam ushiceniji nego kada sam pre 20-tak godina video Outrun na automatu). Elem, ovo ce da mi oduzme puno vremena.....

Goran.a ja sam za pocetak uzeo Golfa GTI 2005

Virtual Master,Comtrade...Ista je cena, provereno. 3490. Ne verujem da neko može ispod.

Zbunio me ppredrag sa izjavom da je nabavio za 3250 a ja nigde nisam video ispod 3490. Btw nije da mi se zuri da je kupim jer sad uzivam u unchartedu i standardnom cod4, ali rekoh da se informisem sta mi predstoji :D

Ja potrošio sve pare na Fokus ST koji me odmah razočarao, sreća pa sam uspeo da skupim za Suzuki kapućino... uh, kako reži kad ga poteraš:d

Jel i vama kad startujete igru daje poruku da sat i vreme nisu podešeni?

Da i meni je dao takvu poruku, mada ne znam zbog cega

Kako to da se niko nije setio ovoga kod nas..........

GT5 moze da se skine 5 puta, na 5 razlicitih konzola.

Mi smo skupili ovde drustvo na NZ, svako ce da da pod $10, tj uplati na jedan psn account. Svako je skine. I eto GT5 za nekih $12 dolara.

poz

Nego, ljudi interesuje me jako jedna stvar. Da li je ovde moguće da se, primera radi Filip i ja dogovorimo da igramo, i samo ja i on igramo online? Neka vrsta friend trke ili tako nešto? Ili recimo nas par sa foruma?

Pa zar niko da mi odgovori:(? Drajveru bolje ti je da pomogneš nego što warnuješ:mad::d:d. Šalim se, znaš li ovo?

Poslednja izmena:
Za sad ne može, čim nema te funkcije...

Zna li se koliko ima trka u klasama B i A?

Jel samo meni izbacuje da mi vreme i datum nisu podešeni kad uđem u igru, ili šta....
Pokazuje mi + 1 sat u odnosu na naše vreme. Gde se to uopšte podešava u igrici???
Pozdrav

Goran.a ja sam za pocetak uzeo Golfa GTI 2005

Ja potrošio sve pare na Fokus ST koji me odmah razočarao, sreća pa sam uspeo da skupim za Suzuki kapućino... uh, kako reži kad ga poteraš:d

Jel i vama kad startujete igru daje poruku da sat i vreme nisu podešeni?

Eto primera zasto je GT dobra igra :)

Da bi ga igrao bez cimanja i uziveo se, morash da poznajesh prave automobile :) Recimo, zeznuli ste se obojica, Integra TypeR je ubedljivo najbolji izbor za start, prvih 15 trka sam preshao jednom rukom, naravno sve pomoci iskljuchene i pro fizika. Isto tako bi bilo i u realnosti :)

Au Driveru, ala si ti brz covece, kad pre stize do F430.... Ja juce ukljucio, skinuo update i igrao jedno 2 sata. Bez preterivanja, ovo je daleko najbolja voznja koju sam ja ikada iskusio (bio sam ushiceniji nego kada sam pre 20-tak godina video Outrun na automatu). Elem, ovo ce da mi oduzme puno vremena.....

Ma preshao bih ja i pre, nego mi klinac igrao Ratcheta :D

Jutros sam u 6h skinuo update i otishao online, i provalio da se i tamo mogu zaradjivati pare, mada ne previshe, po 6k sam dobio za prva mesta, nije neshto ali ako bi se nashli i vozili, mozda bi zabavnije zaradili pare (odnosno ja bih :)), ne vozi mi se 5 krugova na daytoni sto puta :)

Evo sad sam se naspavao i nastavljam, kapiram da do vecheras imam bar F40, moram :)

PSN ID je banemiticuk, pa me ubacite i dogovoricemo se za voznju. Sony nije moj, ne cudite se za nick :D

Pa zar niko da mi odgovori:(? Drajveru bolje ti je da pomogneš nego što warnuješ:mad::d:d. Šalim se, znaš li ovo?

Ne moze koliko sam video, ne postoji matchmaking, ili nisam provalio kako :)

Sad cu da pogledam onaj post na gtplanet.net.

Za sad ne može, čim nema te funkcije...

Zna li se koliko ima trka u klasama B i A?

Isto koliko i u C, samo je teze i treba da vozish iste trke vise puta da bi zaradio za automobile koji su neophodni za neke trke.

U A morash da kupish korvetu/vipera, M3 i NSX/skyline/350z, F430, to sve koshta preko 500k kredita, a najvishe para sto moze da se dobije u jednoj trci za prvo mesto je 20k :)

I savet za one koji nisu josh stigli dotle. Viper je bolji od korvete, NSX je najbolji od ova tri a Skyline najlakshi za voznju.

Jel samo meni izbacuje da mi vreme i datum nisu podešeni kad uđem u igru, ili šta....
Pokazuje mi + 1 sat u odnosu na naše vreme. Gde se to uopšte podešava u igrici???
Pozdrav

Ja nemam tih problema, ali izgleda da ostali imaju :)

Poslednja izmena:
Što se tiče sata, ja nisam imao problema, samo idite u PS3 meni i tamo ima "sinhronizacija vremena putem interneta", dakle ništa u GT5P...

A što se tiče bacanja para na pogrešne automobile (Golf, Focus), šta da važem, sporiji u realnosti, sporiji u igri od Integre... aj sad na skidanje best motoringa, na dodatne časove :p

Kako to da se niko nije setio ovoga kod nas..........

GT5 moze da se skine 5 puta, na 5 razlicitih konzola.

Mi smo skupili ovde drustvo na NZ, svako ce da da pod $10, tj uplati na jedan psn account. Svako je skine. I eto GT5 za nekih $12 dolara.

poz

Nemoguce da je tako kao sto kazes? :trust:
Pa to bi onda svi radili :D

Bane je u pravu sto se tice sherovanja kupljenih igrica sa PSN. Ja to radim sa burazerom iz nemacke i radi bez problema. Postupak je sledeci :

On ima validnu kreditnu, registrovanu na PSN-u i on kupi igru, npr dodatna staza za Motostorm.
On moze da je skine neogranicen broj puta na njegov PS3 (npr. u slucaju da mu puko hard, formatirao i sl.). Kupljena igrica je vezana za njegov nalog i ne mora vise da je kupuje samo je ponovo skine.

Isto to moze da uradi sa necije druge PS3 masine ako se uloguje na njegov nalog. Ali najvise sa 5 razlicitih PS3 masina.

Sto znaci : On kupi igru, skine, izloguje se, meni je dao njegov user/pass sa PSN-a.Ja se ulogujem na njegov nalog i skinem igru za dzabe, izlogujem se sa negovog naloga po zavrsetku skidanja i ulogujem se na svoj i instaliram igru. To radi bez problema.

Ali ako vam da neko njegov nalog automatski cete moci da vidite podatke sa njegove kred. kartice. Da ne govorim dalje, tako da je to moguce i radi ali je opasno za onog ko kupuje igricu jer su njegovi podaci izlozeni. Ja to radim samo sa rodjenim burazerom.

Nadam se da je razjasnilo situaciju.

Expect GT car damage "very, very soon", says Yamauchi

Gran Turismo Producer Kazanori Yamauchi has said that Polyphony Digital is looking to implement car damage into the series “very, very soon.”

Speaking in a recent interview, Yamauchi commented, “We really, really want to put damage onto our vehicles.”

“We’ve had a lot of discussions with the manufacturers and although at the beginning they hated the idea of deformation, now they’re slowly coming around to it. We’ve still got a few to convince, but we will. Expect deformation in the very near future: very, very soon.”

Although he did not state whether or not deformation would appear in the full version of Gran Turismo 5, due out in 2009, he did reveal that the inclusion of downloadable content would continue to play a key role in expanding the series on the PlayStation 3.

“Obviously, we wanted to do a next-gen Gran Turismo,” added Yamauchi.

“When the PS3 appeared, we realised that we needed a lot of time to develop properly on this hardware, so we gave ourselves four years to come up with a complete programme. As a result, you’re not going to get Gran Turismo all in one go, but gradually, adding online elements and features as we go. The good thing is that it’ll have a long, long lifespan.”

@malimravbg @BaneNZ

Vid' vid' fore :p Svaka čast :D Srbija to Tokija :p

Poslednja izmena:
Nemoguce da je tako kao sto kazes? :trust:
Pa to bi onda svi radili :D

Sa Japanskom verzijom je potvrdjeno moguce, ne vidim zasto bi PAL bio drugaciji.

U principu radi se kao sto je @malimrav objasnio gore ^^

A, da, i broj kreditne kartice moze da se izbrise, pre nego sto se PSN account da nekom drugom

poz

Poslednja izmena:
O bre ljudi ala ste dosadni sa tim AA! :)
Nego, igra li neko ovo bas ozbiljno? ;) Neki dublji utisci? Mozda i po neka slicica? :D

Poslednja izmena:
Ljudi, zanima me koliko daleko taj GT tuning ide?

Jel mogu da se stavljaju spojleri na auta.....itd?

poz

O bre ljudi ala ste dosadni sa tim AA! :)
Nego, igra li neko ovo bas ozbiljno? ;) Neki dublji utisci? Mozda i po neka slicica? :D

Pa sve što je lepo već znaš, evo ja ću reći neke stvari koje mi smetaju nakon malo duže igre. Bezveze je što nema damagea, znači zvekneš nekog od pozadi i on se pomeri u stranu i ti ga prešao:S:, ko u NFS:wall:. Sličica? Postavio je neko pre jedno 6-7 strana, one što si gledao na netu su ti iz replay moda i menija, u igri je dosta slabije, ali je istovremeno i dosta jako. Šta znam, pobedih već četiri puta bez nekih većih problema:),(fizika na profesional, bez one linije) nadam se da je kasnije teže. Ogradiću se da dežurni smarači ne bi odmah popljuvali post - ranije nisam igrao GT, tako da ovaj post gledaj i sa te strane:).

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno