Šta je novo?

Gran Turismo 5 Prologue

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sutra valjda stize, rezirvisao sam.... Uf jedva čekam!

Kada smo vec kod volana , napisite sa kojim volanom igrate GT . Zato sto je , slozicete te se , igru ovakvog kapaciteta gotovo apsurdno igrati na dzojstiku .

Igrao sam sinoc malo S event-e pa evo i par reci. Kao prvo zelim da napomenem a samim tim i mnoge (vecinu) da razocaram DA NEMA standarnog tune na kojeg smo navikli kroz sve GT serijale. Znaci nema kupovine delova (sto je mene odusevljavalo) nego pre trke imate Quiq tune i tu vam se nalaze poeni. Svaka trka u S event-u dozvoljava odredjen broj poena da iskoristite. Tako da npr ako stavite sve u HP ne mozete da smanjite weight itd... Mora te da raspodeljujete poene tako da ne predjete dozvoljen limit koji je odredjen za tu trku. Takodje, cak nema ni kupovine felni, pranja kola, test, nema shopova gde ste ranije ulazili i kupovali nove delove a o spojlerima tek da ne govorim. Takodje u S eventu imate penale i trke su znatno teze. Npr ako se naslonite na bankinu, udarite protivnika ili idete precicom ocekujte penale. Penali se sastoje u limitiranju vase brzine na nekoliko sekundi. Ja se iskreno nadam da ce u FULL verziji vratiti standardni tuning inace ne vidim smisao igrati GT uopste. Najvece uzivanje koje sam imao igrajuci sve GT delove jeste bilo to stavljanje novih "parts", felni, guma itd...Mozda kada se zavrsi ceo S event otvara ta mogucnost ali koliko sam citao na netu i iz prilozenog toga ocligledno nema. Toliko za sada

Igrao sam sinoc malo S event-e pa evo i par reci. Kao prvo zelim da napomenem a samim tim i mnoge (vecinu) da razocaram DA NEMA standarnog tune na kojeg smo navikli kroz sve GT serijale. Znaci nema kupovine delova (sto je mene odusevljavalo) nego pre trke imate Quiq tune i tu vam se nalaze poeni. Svaka trka u S event-u dozvoljava odredjen broj poena da iskoristite. Tako da npr ako stavite sve u HP ne mozete da smanjite weight itd... Mora te da raspodeljujete poene tako da ne predjete dozvoljen limit koji je odredjen za tu trku. Takodje, cak nema ni kupovine felni, pranja kola, test, nema shopova gde ste ranije ulazili i kupovali nove delove a o spojlerima tek da ne govorim. Takodje u S eventu imate penale i trke su znatno teze. Npr ako se naslonite na bankinu, udarite protivnika ili idete precicom ocekujte penale. Penali se sastoje u limitiranju vase brzine na nekoliko sekundi. Ja se iskreno nadam da ce u FULL verziji vratiti standardni tuning inace ne vidim smisao igrati GT uopste. Najvece uzivanje koje sam imao igrajuci sve GT delove jeste bilo to stavljanje novih "parts", felni, guma itd...Mozda kada se zavrsi ceo S event otvara ta mogucnost ali koliko sam citao na netu i iz prilozenog toga ocligledno nema. Toliko za sada

Dobro, taj tune će verovatno biti u punoj verziji igre, a koliko vidim i damage. Trebaće kupovati i full veziju:D, taman platih ovu:D. Jel se zna kad full izlazi, makar okvirno?

Kako to da se niko nije setio ovoga kod nas..........

GT5 moze da se skine 5 puta, na 5 razlicitih konzola.

Mi smo skupili ovde drustvo na NZ, svako ce da da pod $10, tj uplati na jedan psn account. Svako je skine. I eto GT5 za nekih $12 dolara.

poz

Ja sam sinoc probao da skinem Tekken 5 Online sa Evropskog Store-a (France), i sve je ok, skinuo sam, ali kada pokrenem kaze mi: "Copyright Information Is Invalid" i ne moze da se igra. Igru sam pokrenuo sam mog account-a a account sa kog sam skinuo sam obrisao, mozda zbog toga nije hteo da radi?? Da li mogu vise ljudi da igraju online? Da li mogu da igram preko mog account-a a onaj sa kog sam kupio da ostavim neaktivan?

Ja sam sinoc probao da skinem Tekken 5 Online sa Evropskog Store-a (France), i sve je ok, skinuo sam, ali kada pokrenem kaze mi: "Copyright Information Is Invalid" i ne moze da se igra. Igru sam pokrenuo sam mog account-a a account sa kog sam skinuo sam obrisao, mozda zbog toga nije hteo da radi?? Da li mogu vise ljudi da igraju online? Da li mogu da igram preko mog account-a a onaj sa kog sam kupio da ostavim neaktivan?

I Tekken sam dobio od drugara, tj on mi je pozajmio njegov PSN account, skinuo sam ga na svoju konzolu, i radi sve super. Nikakvih problema nisam imao, ni offline, ni online.

Moras imati account sa kojim si skinuo igru. Naci ne smes da ga brises. Provereno, isto se desilo i meni, kada sam od ortaka dobijao igre sa psn, i kada sam obrisao njegov acc sa svoje konzole.

Poslednja izmena:
Pa dobro, poštenije je i da kažu treba nam još godinu dana pa da igru naprave ko svet nego da zbrda zdola izbacuju. Onda ovo izbacivanje prologa itekako ima smisla. Pogotovo što ima materijala i u njemu dosta da se uživa. Hvala na informacijama:wave:

Poslednja izmena:
Moras imati account sa kojim si skinuo igru. Naci ne smes da ga brises. Provereno, isto se desilo i meni, kada sam od ortaka dobijao igre sa psn, i kada sam obrisao njegov acc sa svoje konzole.
Tu sam se za****, obrisao sam account sa kog sam skinuo :wall:
Nista, skinucu opet pa cu da probam.

Takodje, cak nema ni kupovine felni, pranja kola, test, nema shopova gde ste ranije ulazili i kupovali nove delove a o spojlerima tek da ne govorim.

Gde smo ranije ulazili i kupovali delove ali u GT4, dok Prologue verzija takodje nije imala.

Ala ima dobar grip ona trava na kraju snimka, bolje od betona :D

Oce neko od vas sto ima da snimi nesto iz kokpita, sa svim pogasenim pomocima, da vidimo to malo iz prve ruke..

Imaj u vidu da svi voze sa ukljuchenim pomocima i standard fizikom, verovatno ne znaju ni da promene :)

Evo vozio sam F430 i F40, i ovaj drugi je teze voziti nego bilo koji auto u GTR2.

Okacicu F40 kasnije, snimio sam neki replay, uzasno teshko, na suzuki sa poslednjeg mesta moram svih 15 da preteknem, a malo jachi gas, i na blagoj krivini, ode.

Ovo stvarno vishe veze nema sa GT4 koji je imao odlichnu fiziku, ali loshu podlogu, i sada je to sredjeno. Kada bude damage modela, ovo ce biti najbolja simulacija ikada napravljena.

Ala ima dobar grip ona trava na kraju snimka, bolje od betona :D
Lupaš Borise, po običaju. (Ne)interakcija točkova s peskom i travom je urađena bolje nego bilo koje druge igre. Al naravno, ti koji si gledao 2 filmića u 200x100 rezoluciji sa svim pomoćima znaš bolje nego neki od nas koji 3 meseca imaju igru.

Chillstream Logitech nece da radi u samoj igri, radi odlicno samo u meniju, ali nece kada treba da vozim, ne reaguje uopste. :( Sonijev joy fercera. Zna li ko sta o tome?

Poslednja izmena:
Ipak neću oprati Drajvera:(.

:d:d

Elem, sad sam odradio update i odvozio 1 vožnju online. Pih, treba još dosta da vežbam, deseti od njih dvanaest:(. Da, da dodam da mi sat radi dobro:D

Ma bre to mi je peti pokushaj sa F40 :D Moze bolje, ali treba sa njim puno vezbe, najtezi auto u igri sigurno, ali je savrsheno prenesen, uglavnom kao i svi ostali automobili. Understeer, turbo lag, torka koliko hocesh kada uhvati, dupe mu ode i na ravnom uz jachi gas, ali je zabavno za voznju :) F430 je mnogo lakshi, kao i u realnosti :)

Poslednja izmena:
Kupih i ja Prologue. Nisam posteno igrao GT od Playstationa 1, sad se treba vratiti u formu :)

Pa ume driver da vozi i dosta bolje od ovog snimka :)...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno