Šta je novo?

Gran Turismo 5 Prologue

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam danas poceo da przim. Honda Accord TypeR za sada rula. Imam oko 60000 ali jos ne zelim da menjam auto, tek prelazim C klasu. Koliko sam ukapio tek kad predjem C,B,A mogu da tuning-ujem auto.

Kako to da se niko nije setio ovoga kod nas..........

GT5 moze da se skine 5 puta, na 5 razlicitih konzola.

Mi smo skupili ovde drustvo na NZ, svako ce da da pod $10, tj uplati na jedan psn account. Svako je skine. I eto GT5 za nekih $12 dolara.

poz

Ne mozete istovremeno svi biti online.Druga stvar,igra radi samo pod accauntom pod kojim je kupljena.Treca stvar,igra trazi da se spoji na internet prilikom pokretanja inace ima tendenciju da izadje na "desktop" :)Cetvrta stvar,sva petorica imaju pristup PSN-u s tvojim accauntom i mogu kupovati s tvojom karticom sta god im se svidi.I peta najbitnija je da risikiras accaunt ban zbog sumnje da je hackan kad se uoci konekcija sa vise ip adresa s istim accauntom.

Koji auto za A klasu do 300 000 i ima li neki fazon za brze uzimanje kesa?

Stvarno se ljudi trude da svaki GT bude pravo malo remek-delo!
Evo bilo mi je zaniljivo da pogledam ovaj snikam u kome porede GT5P sa Forzom 2!!!

GT5 Prologue vs Forza 2

Poslednja izmena:
I ja sam danas poceo da przim. Honda Accord TypeR za sada rula. Imam oko 60000 ali jos ne zelim da menjam auto, tek prelazim C klasu. Koliko sam ukapio tek kad predjem C,B,A mogu da tuning-ujem auto.

Nema u igri Honda ATR, nego ITR i to DC5... ne brukaj nam klub :)...

A izgleda da nema ni jedna Toyota, ja nisam video...

Jel možda neko postavio neki bolji rezultat? mislim ono, da se vidi u statistikama online...

Hajde vi što ste profi:D postavite neko dobro vreme, a mi amateri sa joypadom da jurimo da oborimo:d

****ga, ja ne jurim rezultate, imam par nekih vremena u top5 sa nekim automobilima, i to ono recimo sa Viperom iz prvog pokushaja na Suzuki :), izgleda da to niko ne vozi :)

Ajde napravicu neko vreme pa cu bacim, samo nije poshteno volan protiv joypada :)

Imam ja treće ili drugo vreme na kontra Eigeru sa F430 u japanu već 2 meseca :p...

Poboljšanu verziju za PC su najavili za danas, za 1. april:p

gt5_cbr2.jpg

Koji auto za A klasu do 300 000 i ima li neki fazon za brze uzimanje kesa?

F40, naravno :) Imaš nekakvu trku u Daytoni u kojoj za pobedu dobijaš 20,000 a mislim da je vrlo kratka.

Stvarno se ljudi trude da svaki GT bude pravo malo remek-delo!
Evo bilo mi je zaniljivo da pogledam ovaj snikam u kome porede GT5P sa Forzom 2!!!

GT5 Prologue vs Forza 2

Ufff, te dve igre baš i nisu za poređenje:S:. Forza 2 je dosta slabija igra, igrao sam je na kutiji. Kako grafički, tako i fizika, ponašanje automobila... Ma, skoro sve.

Uf za F40 bi morao da kradem :) 450.000, znaci on je bolji od F430?

Sa desne strane su svi koji su i u stvarnosti sa desne, nije to samo kod tebe :) Obrati paznju da amerikanci nisu, ferrari nije :) I meni je to bio problem, davno, ali mi sada chudno kada vidim sa leve :)

Nadam se da ce u GT5 tuningu biti opcija LHD konverzija :D Neka kosta sta kosta bitno je da bude tu. Joj kad bi samo mogao da se vozi NSX-R LHD. Btw daj snimak istog ako imas bas da uporedim sa videom s Nordslajfa :)

Ufff, te dve igre baš i nisu za poređenje:S:. Forza 2 je dosta slabija igra, igrao sam je na kutiji. Kako grafički, tako i fizika, ponašanje automobila... Ma, skoro sve.

Znam, ali obe se reklamiraju kao jedine simulacije na konzolama! :)
Ne postoje dve slicnije igre koje mozemo porediti! To mu dodju kao dva najveca suparnika sto se tice "simulacija" na konzolama. :)

Poslednja izmena:
Imam jednu veliku dilemu... Do sada sam skupio 270 000, i ne znam da li da uzmem jedan jefitiniji ferarijev model, ili da stekam za onaj od 450 000. Da li je velika razlika u brzini i performansama?

F40 je dosta napet za vožnju. F430 je u svakom slučaju zanimljiviji, a verovatno i brži.

F40 je dosta napet za vožnju. F430 je u svakom slučaju zanimljiviji, a verovatno i brži.

Po onome sto je ovde receno za F40 pomislio sam da je neka azdaja za voznju, ali ja ga vozim cak i na kontoleru solidno, sa volanom bi to bilo jos mnogo bolje, ali zato ford gt ne moze bez boljih kontrola uopste. Mnogo je osetljiv na malo jaci gas :trust:

pic_5.jpg

pic_9.jpg

pic_8.jpg

pic_7.jpg

:D

Pa kolko se ja razumem u kola, Mines Skyline bi trebalo da je najbrži :)...

Uf za F40 bi morao da kradem :) 450.000, znaci on je bolji od F430?

Imam jednu veliku dilemu... Do sada sam skupio 270 000, i ne znam da li da uzmem jedan jefitiniji ferarijev model, ili da stekam za onaj od 450 000. Da li je velika razlika u brzini i performansama?

F40 nije dobar zato shto je dobar za trku ili jak, vec zato shto je dobar osecaj u njemu. Ne mozesh sa njim u trci nishta da uradish osim da se zezash, ja ga vishe uopshte ne vozim. F430 je mnogo bolji auto, ali ni on nije blizu GTRu ili Mine's-u.

Za 450k je najbolje uzeti Mine's i mozesh da birash, S2000 GT1 ili par automobila iz GT tuninga, oni su jeftini, F40 samo za zezanje.

Na thumbstickovima postoji mali deadzone koji me nervira u ovakvoj igri. Bilo bi lepo da postoji neko podesavanje sensitivity-a i sl. Nemojte da kazete da uzmem volan, sve znam :)

U mnogim igrama je tako, ali ne smeta, jedino sam u Formuli 1 (drugoj igri za ps3:)) doziveo da bas odmah reaguje, znaci da je softver u pitanju, jer ovo dokazuje da su thumbstckovi sposobni da idealno reaguju.

Poslednja izmena:
Pa kad nisu stavili podrsku za Sixaxis :(
I meni je stigo danas GT5 :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno