Šta je novo?

Gothic 3?

pa fora je sto taj 7600gt nije top karta sa kojom mozes da igras sve na max (kada jedino igra izgleda lepushkasto), plus neoptimizacija i tu smo gde jesmo :(

znam da 7600 nije top karta, ali nije ni gothic 3 grafika top grafika pa da zahteva nesto bolje od 7600... oblivion radi odlicno sa 7600gt, dark mesia isto, ma sve radi kako treba sem call of cathulu i ovoga...

da se prisetimo:

gothic2addon_01.JPG

2.jpg

ovde samo fali AF

e sad ja sam g2 igrao na ti4200 i radilo je super, a G3 mi izgleda slicno ovako sa setinzima na kojima je igrivo

Poslednja izmena:
... oblivion ima bolju grafiku od g3 tu nema sumnje, ali 7600 gt spada u donju srednju klasu + neoptimizacija i to je to... mada ja sa 6800gs igram na mnogo kvalitetnijim podesavanjima nego li ti...

Nego,da sam sebi a i vama odgovorim na ono pitanje gore.Oslobadjanje Myrtane nema gotovo nikakvog uticaja na Nordmar.Koliko vidim tamo je skroz druga "populacija",nemaju pojma sta je ovamo dole.Igra se igra dalje normalno.Posto mi je ostao samo deo questova Silderna (neke sam resio ranije) i Faringa nisam puno izgubio.

Naisao sam i na prvi solidan bag.Nakon sto sam oslobodio Faring (i time celu Myrtanu) u jednom malom delu Faringa,skroz gornji deo zamka pobunjenici me napadaju sa ciljem da me ubiju,vicu da nemam sta da trazim medju njima...U ostalom delu grada sve je u redu.Nisam ubio nikog koga ne treba a ni pljackao.Sidjem dole a oni meni - evo ga oslobodioc i nesto u tom fazonu:wall: .

pa mogu ja da stavim sve na maks ali onda to ne radi bas kako treba :d

(ono gore su SS iz gothic 2, a ne 3 )

PS. da bi mi ovako igra izgledala i radila kako treba sigurno necu kupovati visu klasu graficke: http://img83.imageshack.us/my.php?image=gothic32fz5.jpg
Meni igra izgleda tako a imam 7600GT i 1GB rama
takodje taj screen je na medium kvalitetu tekstura. Kada su sve opcije na high, graficki, Gothic 3 nema nikakve slicnosti sa Gothicom 2 i potpuno je suludo uporedjevati ih u tom segmentu.
Graficki Gothic 3 mi se vise dopada nego Oblivion iz gomile razloga. Dok setam Myrthanom jednostavno imam osecaj da je to zivi svet, drvece razbacano svuda bez ikakvog reda i organizacije, jedno drvo preko drugog, zbunje, trava. Dok je u Oblivionu drugacije, sredjeno nekako imam osecaj da se setam kroz park ali djavlski prelep park.
Takodje u Gothicu 3 vredi zaviriti u svaki kutak jer ce se tamo nesto naci, pokupiti svaku biljcicu , istrazivanje ima smisla a neprijatelji su maltene na svakom koraku . Dok U Oblivionu nekako je pusto, od istrazivanja nema prevelike vajde, nagrade su vrlo male a svet preveliki i prazan tako da puste sume vremenom dosade.

Poslednja izmena:
Poceo sam da igram u subotu. Nakon izgubljenih 3 sata u skidanju najnovijih 6.9 Ati drajvera pokrenuo sam je i podesio na low vecinu detalja i tako podeseno na svakih 20-25 sekundi nesto ucitava sto dosta nervira. Nisam igrao prethodne delove ali mi se skoro sve u igri svidja. Borba je malo zeznuta na pocetku ali sam se navikao. Za vreme koliko sam proveo u igri, samo jednom sam bio izbacen iz igre.
Zna li neko kako mogu da vidim koliko vremena sam proveo u igri, zanima me.
Predlozite sta da budzim dalje i da li se isplati da kupim neki bolji oklop (Onaj od 30000,a ovaj koji sad imam je kostao 3000)

Prilozi

• G3.JPG
    G3.JPG
    157.3 KB · Pregleda: 83
Meni igra izgleda tako a imam 7600GT i 1GB rama
takodje taj screen je na medium kvalitetu tekstura. Kada su sve opcije na high, graficki, Gothic 3 nema nikakve slicnosti sa Gothicom 2 i potpuno je suludo uporedjevati ih u tom segmentu.
Graficki Gothic 3 mi se vise dopada nego Oblivion iz gomile razloga. Dok setam Myrthanom jednostavno imam osecaj da je to zivi svet, drvece razbacano svuda bez ikakvog reda i organizacije, jedno drvo preko drugog, zbunje, trava. Dok je u Oblivionu drugacije, sredjeno nekako imam osecaj da se setam kroz park ali djavlski prelep park.
Takodje u Gothicu 3 vredi zaviriti u svaki kutak jer ce se tamo nesto naci, pokupiti svaku biljcicu , istrazivanje ima smisla a neprijatelji su maltene na svakom koraku . Dok U Oblivionu nekako je pusto, od istrazivanja nema prevelike vajde, nagrade su vrlo male a svet preveliki i prazan tako da puste sume vremenom dosade.

aman, to nije moj screen shot, to je od nekog sa ovog topika sa pre 3-4 strane unazad...ja sam je igrao 20 min i popi*** kolko lose radi

sa gigaipo zaista manje secka, evo sad sam ubacio da vidim kako radi :) tj secka prvih 10 sekundi nakon ucitavanja posle samo ponegde... pratpostavljam da ce se ovih "ipo" isplatiti u jos nekom naslovu uskoro :d

btw na kom lvlu ste prvi put ubili svog prvog zmaja :)

Poslednja izmena:
sa gigaipo zaista manje secka, evo sad sam ubacio da vidim kako radi :) tj secka prvih 10 sekundi nakon ucitavanja posle samo ponegde... pratpostavljam da ce se ovih "ipo" isplatiti u jos nekom naslovu uskoro :d

btw na kom lvlu ste prvi put ubili svog prvog zmaja :)

lvl 1 ili 2, ne secam se!

Evo trenutno ga "vozam",funcionise,ali naucnici iz piranha bytes-a i dalje nisu otkrili sta znaci rec optimizacija:Dswap je i dalje uzasan,za sada jedinu novinu vidim to da mozes da se krecjes dok punis samostrel,sto pre nije moglo...i dalje testiram tako da ako bude jos nesto sto mi je promaklo javljam..odo:D

Poslednja izmena:
Molim vas da ne spominjete krekove i sl. jer znate i sami da pravila foruma to ne dozvoljavaju.

Nego, i kod mene je konacno pala Montera :D Znaci zivi pokolj! Kad sam sve prodao sto sam pokupio sa leseva, zaradio sam preko 70.000:eek: i kupio Paladinov armor (i ostalo mi jos 70K :) ), tako da sam sad "kompletan" paladin :) (helmet,armor,shield,sword koji je sh*t).
Inace, 50. sam level....

A sta znaci ako je mac "blessed"? Cemu to sluzi, a uz to i ne radi? Jel nasao neko neki bolji mac od bastarda?

Jos nesto, nestao mi Gorn iz Gothe (nakon oslobodjenja), kao i onaj lik (valjda Shawn) sto treba da "rebuilduje" Gothu?! Opet bug?
Kad sam dopratio tog lika do Gothe (koju sam nakon masakra undeadova opeljesio), cuvar na ulazu me optuzio da sam lopov (?!), iako je tada grad bio prazan :S:

+ gde su nestali oni orkovi sto bejahu odmah na ulazu Gothe?

Poslednja izmena:
A sta znaci ako je mac "blessed"? Cemu to sluzi, a uz to i ne radi? Jel nasao neko neki bolji mac od bastarda?

Chekaj ja imam 4 "neka" bastarda sworda ali sa 60 damage-a. Ima li jacih?
Inace ja nosim Flame Sword 110 i Wanze ili Wenzel sword(tako nesto) 100 oba naostrena.
Inace sam lev. 22 a obisao sam samo 4 grada ukljucujuci Monteru(koju jos nisam oslobodio) i Gotha-u. Idem polako quest po quest i resavam ih sve, nabavio sam u Gotha-i teleport do King-a ali jos necu da idem(a nisam ni probao dal radi) jer hocu prvo da oslobodim Monteru da obidjem Okaru i onaj gradic na A... pored Montere. :)
Gothic3 je ubedljivo najbolja igra koju sam igra u poslednjih godinu dana, svakako na neki svoj nacin zanimljivija od Obliviona.
pozdrav

Poslednja izmena:
Bastard sword ako sam napravis ima 100 damagea i jos ako ga naostris 110.Ja sam celu Myrtanu odradio i nisam nasao bolji mac.

Chekaj ja imam 4 "neka" bastarda sworda ali sa 60 damage-a. Ima li jacih?
Inace ja nosim Flame Sword 110 i Wanze ili Wenzel sword(tako nesto) 100 oba naostrena.
Prvo, odakle ti flame sword sa 110 damageom, kad se on ne moze ostriti? Ja sam bio posten nalazac, pa sam Wenzu vratio mac :S: Nosim bastard naostren od 100 i flame od 100, mada je njegov plamen poceo da me iritira, pa sam ga (pri dual wieldingu) zamenio slabijim...

Nego, neko spomenu c***k za v1.08, pa ako moze da mi posalje na p.m. Mislim, ako moze :d

Cini mi se da je trojka siromasnija od 2-jke sto se tice oruzja...Ocekivao sam malo vise unikatnih oruzja...Nasao sam neki Crascent, al' je totalno bezveze - 60 dmg..

Poslednja izmena:
Najjači mač je Wrath of Innos. Naoštren pravi 170 damage-a.

Prvo, odakle ti flame sword sa 110 damageom, kad se on ne moze ostriti? Ja sam bio posten nalazac, pa sam Wenzu vratio mac :S: Nosim bastard naostren od 100 i flame od 100, mada je njegov plamen poceo da me iritira, pa sam ga (pri dual wieldingu) zamenio slabijim...

Sorry greska flame je 100, a uopste ne znam ko je taj Wenz jer sam mach nasao u wolf pecini odmah pre ulazka u Montanu.

Najjači mač je Wrath of Innos. Naoštren pravi 170 damage-a.

LoL gde da nadjem to cudo? Verovatno zahteva large weapon II?

Btw u onom gradu (nemogu sada da se setim kako se zove, tamo se nalazi prvi paladinov shlem) sam nasao neki mac koji ne naostren radi 100 dmg i zahteva large weapon II. Nalazi se pored juznog ulaza u grad, iza zakljucanih vrata koja cuvaju dva orka.

Wrath of Innos
Req strength: 300
Req skill: Large Weapons III
Blade damage: 160
Bonus skill: Paladin
*Blessed
Gold value: 22500

(It's a Paladin's weapon, when Lord Hagen make you a Paladin you can buy magical weapon form Bennet. And then you can pray for 1000 gp. Either the first or second pray wil give you 'wrath of Innos')

Ogre morningstar
Req strength: 500
Impact damage: 250
Gold value: 90

Krush Tarach

Req strength: 400
Blade damage: 200
Gold value: 240

Krush Irmak
Req strength: 400
Req skill: Large Weapons
Blade damage: 200
Gold value: 450

Krush Agash
Req strength: 350
Blade damage: 175
Gold value: 270

Poslednja izmena:
Ljudi molim vas za pomoc! :mad: Kako se oslobadjaju gradovi od oraka? Samo sam oslobodio Cap Dun, poveo sam dva rebela iz Okare i premlatio sve orkove u Trelisu ali nista se ne desava!? U Monteri mi ostao samo jedan quest, ali ni kod jednog rebela ispred Montere nemam opciju da napadnemo grad. Sada blejim unaokolo jer sam skoro sve questove u svim gradovima odradio...
HELP! :wall:

Ljudi molim vas za pomoc! :mad: Kako se oslobadjaju gradovi od oraka? Samo sam oslobodio Cap Dun, poveo sam dva rebela iz Okare i premlatio sve orkove u Trelisu ali nista se ne desava!? U Monteri mi ostao samo jedan quest, ali ni kod jednog rebela ispred Montere nemam opciju da napadnemo grad. Sada blejim unaokolo jer sam skoro sve questove u svim gradovima odradio...
HELP! :wall:

Rebeli u okolini Montere ili Sanford kazu (ako se dobro secam) da ce buna poceti kad ubijes onog glavnog (belog) orka u gradu.

Nego, gde se nalaze Anog i "Ben's shovel"?!

Poslednja izmena:
Imam problema sa Gothic 3. Kada se zavrsi instalacija igre javi da ima problem sa C++, i kasnije nece igra da se pokrene. Sta da se ucini?

Nazad
Vrh Dno