Recite mi molim vas da "prsli" save moze nekako da se povrati u "zivot",poludecju ako ne moze juce sam bas intenzivno igrao i nabudzio bar 4 lvl + sto sam dobio neke extra maceve i izucio master swordsman i bow na max
pa i to sto kazesNemoj da se ustručavaš da iskoristiš sve slotove za čuvanje...
Dobar fazonHehe, uspeo sam da spawnujem Rhobara preko konzole (spaw Rhobar)
Zatim nezvanicni patch koji ispravlja borbu.Cini mi se bas onu zamerku koju je Filipenko uputio.Evo sta kaze "Now, how battle with wolves or boars go - they attack you and you CAN attack them at the same time (well, I got best results using right button with my 2handed axe or using 1 handed sword). You are still vulnerable, but at least you have not only 1 chance to make first and last fatal mistake in the battle".
Stavljen je u "sticky" na samom forumu.Ljudi kazu da radi posao.Mozete procitati detaljnije ovde a patch skinuti ovde!:wave:
Inace ljudi mu se zahvaljuju na dobro obavljenom poslu.Nemam vremena detaljnije da citam,samo sam preleteo.Probacu sutra.
Dobar fazon
dobro da si se sjetio toga, ja ne bih![]()
Hoce li neko biti ljubazan da objasni :|How to|: jer meni nista nije jasno a taman sam lepo poceo lev.6 ali borbe me izludjuju.
pozdrav
Pa ukoliko imas masinu novije generacije dobru graficku i dovoljno rama onda je Gothic 3 super.Sto se igrivosti tice parira svojim prethodnicima,grafika je odlicna swapovanje smara ali sta je tu je ispravice se ,save dugo traje ali brate ti to ni ne osetis jer si potpuno zanesen igrom.Ukoliko ti engleski jezik ne predstavlja problem, onda bih rekao da nije tezak u smislu nemoguc, jer ti se svi questovi jednostavno ali efektivno objasne,igra nije kao oblivion da imas strelicu koja te vodi do questa vec ti neko zada quest i kaze u kojoj oblasti mape se on nalazi a sad je na tebi da istrazujes, sto ako volis gothic je vec stara stvar i jedna od njegovih cari.Svet je ogroman i prica je super i zarazices se kao njenim prethodnicima G1 i G2Bagova uima kao i uvek ali kao sto vec rekoh ZANEMARLJIVI SU
Moja preporuka je :Uzmi Gothic 3![]()
P.S: Ali samo ako imas neku noviju graficku i bar 1gb DDR2 ,jos ako imas dual core onda si na konju....
pozzz
Šta ti, bre, pričaš? Jesi probao da igraš na nekoj jačoj mašini? Bolje nemoj da kažeš ništa, nego čoveku da daješ savete koji će mu sigurno odmoći. Meni ne samo da abnormalno swap-uje i secka sa 2GB (praktično ne igrivo), nego posle sat-dva igranja izbacuje "out of memory".
Sta ti nije jasno?Sta radi patch?Pa vise te ne bacaju kako stignu divlje zveri (recimo najveci problem do sada sa wild boar).Vec je borba dosta slicnija onoj u drugom delu.On tebi udari ali te ne baci dole i dokrajci vec mozes da nastavis sa borbom.
Ma provalio sam sta patch radi ali ne znam kako da ga extraktujem...bash sam glup.![]()
![]()
@Shobe
Gde si nasao paladin shield ?
goran.rs je napisao(la):Dao sam link gde je sve objasnjeno. Mrzelo te da citas?
I]"How to use it - unpack this archive to your Gothic3/Data directory (it unpacs _compiledAnimation directory there) and it works"[/I]
E bate kad ti tako kazes ja se stvarno izvinjavam, mojne samo da poludis :Klanjanje
Meni je prilicno igrivo sa 1gb rama na obicnoj 6600 i posle par sati igranja tako da verovatno imas neki problem )
SPOILER
verovatno misli na helmet,u gradu geldern se nalazi.pored shamana u njihovoj kuci.
Ne nego na stit koji nose paladini (a nasao sam i kacigu)
Btw, sto je onaj bastard sword tako skup, a pravi manji damage od flame sworda? Jel' zbog toga sto zahteva vecu snagu?
Ne znam dal' je to bug ali postoji par questova gde treba da eliminisem Orkove(camp i farm) ali oni nikako nece da crknu. Naime...ubijem ih ja, uzmem iteme ali oni ustanu ponovo i quest je i dalje aktuelan. Sta je problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari