Šta je novo?

Gothic 3?

treba mi od 10-30 ejnsnt novledz i 5lrning poena....
to vec imam, kao i pare...

Hvala amnesia|blah :)

Recite mi molim vas da "prsli" save moze nekako da se povrati u "zivot",poludecju ako ne moze juce sam bas intenzivno igrao i nabudzio bar 4 lvl + sto sam dobio neke extra maceve i izucio master swordsman i bow na max

sorry... ne moze se nikako spasiti...

Recite mi molim vas da "prsli" save moze nekako da se povrati u "zivot",poludecju ako ne moze juce sam bas intenzivno igrao i nabudzio bar 4 lvl + sto sam dobio neke extra maceve i izucio master swordsman i bow na max

Sta se desilo?Nece uopste da se load-uje ili sta?

imam 2 savea na razlicitim mestima taj stariji hocje da ucita a ovaj novi krene do jednog mesta i onda stane i ne mrda...Nego recite mi sta ne treba da radim da bi mi saveovi ostali zivi?da li ima neka stvar koja kad se uradi dovodi u pitanje"stabilnost"saveova?:D

inace vecj sam overwritovao taj s*eban save tako da i kad bi mi neko rekao kako da povratim save ne bi mi nista pomoglo..na svu srecju slucajno sam pre neki dan backupovao saveove tako da ne moram da igram iz pocetka,al ima dosta da se cimam da bi se vratio na to sto sam bio:(
poz

Poslednja izmena:
Nemoj da se ustručavaš da iskoristiš sve slotove za čuvanje...

Hehe, uspeo sam da spawnujem Rhobara preko konzole (spaw Rhobar) i dao mi je jedan kvest.
Ipak je bio bug, jer sam obisao citav zamak uzduz i popreko i nisam ga nigde video.Sad se sepuri po svom zamku :D
Nadjoh i paladinov stit :)

Zatim nezvanicni patch koji ispravlja borbu.Cini mi se bas onu zamerku koju je Filipenko uputio.Evo sta kaze "Now, how battle with wolves or boars go - they attack you and you CAN attack them at the same time (well, I got best results using right button with my 2handed axe or using 1 handed sword). You are still vulnerable, but at least you have not only 1 chance to make first and last fatal mistake in the battle".

Stavljen je u "sticky" na samom forumu.Ljudi kazu da radi posao.Mozete procitati detaljnije ovde a patch skinuti ovde!:wave:

Inace ljudi mu se zahvaljuju na dobro obavljenom poslu.Nemam vremena detaljnije da citam,samo sam preleteo.Probacu sutra.

Hoce li neko biti ljubazan da objasni :|How to|: jer meni nista nije jasno a taman sam lepo poceo lev.6 ali borbe me izludjuju. :(
pozdrav

Dobar fazon :)

dobro da si se sjetio toga, ja ne bih :)

Nisam ja to izmislio, vec sam pokupio od drugih likova sa neta, koji su imali problema sa "nestankom" nekih drugih NPCova (npr Xardasa il' nekog treceg).

Hoce li neko biti ljubazan da objasni :|How to|: jer meni nista nije jasno a taman sam lepo poceo lev.6 ali borbe me izludjuju. :(
pozdrav

Sta ti nije jasno?Sta radi patch?Pa vise te ne bacaju kako stignu divlje zveri (recimo najveci problem do sada sa wild boar).Vec je borba dosta slicnija onoj u drugom delu.On tebi udari ali te ne baci dole i dokrajci vec mozes da nastavis sa borbom.

Poslednja izmena:
Pa ukoliko imas masinu novije generacije dobru graficku i dovoljno rama onda je Gothic 3 super.Sto se igrivosti tice parira svojim prethodnicima,grafika je odlicna swapovanje smara ali sta je tu je ispravice se ,save dugo traje ali brate ti to ni ne osetis jer si potpuno zanesen igrom.Ukoliko ti engleski jezik ne predstavlja problem, onda bih rekao da nije tezak u smislu nemoguc, jer ti se svi questovi jednostavno ali efektivno objasne,igra nije kao oblivion da imas strelicu koja te vodi do questa vec ti neko zada quest i kaze u kojoj oblasti mape se on nalazi a sad je na tebi da istrazujes, sto ako volis gothic je vec stara stvar i jedna od njegovih cari.Svet je ogroman i prica je super i zarazices se kao njenim prethodnicima G1 i G2:D Bagova uima kao i uvek ali kao sto vec rekoh ZANEMARLJIVI SU
Moja preporuka je :Uzmi Gothic 3 :D

P.S: Ali samo ako imas neku noviju graficku i bar 1gb DDR2 ,jos ako imas dual core onda si na konju....

pozzz

Šta ti, bre, pričaš? Jesi probao da igraš na nekoj jačoj mašini? Bolje nemoj da kažeš ništa, nego čoveku da daješ savete koji će mu sigurno odmoći. Meni ne samo da abnormalno swap-uje i secka sa 2GB (praktično ne igrivo), nego posle sat-dva igranja izbacuje "out of memory".

Šta ti, bre, pričaš? Jesi probao da igraš na nekoj jačoj mašini? Bolje nemoj da kažeš ništa, nego čoveku da daješ savete koji će mu sigurno odmoći. Meni ne samo da abnormalno swap-uje i secka sa 2GB (praktično ne igrivo), nego posle sat-dva igranja izbacuje "out of memory".

E bate kad ti tako kazes ja se stvarno izvinjavam, mojne samo da poludis :Klanjanje

@Trek
Meni je prilicno igrivo sa 1gb rama na obicnoj 6600 i posle par sati igranja tako da verovatno imas neki problem :))

@Shobe
Gde si nasao paladin shield ?

poz

I ja sam sinoc gledao ortaka kako igra na zverini sa 2GB rama (800), Core2Duo 6300 i x1900GTO i tacno je da secka pomalo, sto je apsolutno neverovatno, doduse on igra sa prvim pecom i vidi se da igra nije optimizovana ali je daleko od toga da je neigriva.

Sta ti nije jasno?Sta radi patch?Pa vise te ne bacaju kako stignu divlje zveri (recimo najveci problem do sada sa wild boar).Vec je borba dosta slicnija onoj u drugom delu.On tebi udari ali te ne baci dole i dokrajci vec mozes da nastavis sa borbom.

Ma provalio sam sta patch radi ali ne znam kako da ga extraktujem...bash sam glup. :D :D

Ma provalio sam sta patch radi ali ne znam kako da ga extraktujem...bash sam glup. :D :D

Dao sam link gde je sve objasnjeno.:) Mrzelo te da citas?

"How to use it - unpack this archive to your Gothic3/Data directory (it unpacs _compiledAnimation directory there) and it works"

@Shobe
Gde si nasao paladin shield ?

SPOILER

verovatno misli na helmet,u gradu geldern se nalazi.pored shamana u njihovoj kuci.

goran.rs je napisao(la):
Dao sam link gde je sve objasnjeno. Mrzelo te da citas?

I]"How to use it - unpack this archive to your Gothic3/Data directory (it unpacs _compiledAnimation directory there) and it works"[/I]

[

Znaaaaam :) ali ne mogu da otpakujem tu arhivu, iskreno mi nista nije jasno :) moooolim te ako ti nije problem step-by-step objasnjenje ili kako si ti to uradio. plz :D
pozdrav

Poslednja izmena:
ovaj a da skines neki novi winrar? recimo

E bate kad ti tako kazes ja se stvarno izvinjavam, mojne samo da poludis :Klanjanje

Sorry, verovatno sam se iznervirao što sam dosadan i sam sebi više što ponavljam jednu stvar sto puta.

Meni je prilicno igrivo sa 1gb rama na obicnoj 6600 i posle par sati igranja tako da verovatno imas neki problem )

Ovo mi zvuči neverovatno, ali da mi je sistem u katastrofa stanju to je istina.

@Goran.rs
Helmet sam vec nasao, interesuje me shield :)

Nego, jel zna neko da mi objasni zasto bastard sword sa 90 dam kosta 16k a fiery sword sa 100 dam kosta samo 1k ?

@johnnyz
Moramo postovati nacin i kvalitet izrade! :) Fora je sto se razlicite stvari koriste u izradi!

SPOILER

verovatno misli na helmet,u gradu geldern se nalazi.pored shamana u njihovoj kuci.

Ne nego na stit koji nose paladini (a nasao sam i kacigu :D ) Btw, dobra ti je ova fora sa zutom bojom za spojlere!

Dakle - SPOILER

Pri ulasku u Varant/pustinju, naleteo sam na bandu koju vodi "pali"/zao paladin.Njega sam (i sve ostale) roknuo i tu pokupio stit ,)

Nego, oni temple guardiani i minecrawleri su ultra ubitacni!Kad te crawler uhvati u masinicu, tesko tebi! A 2 komada ovog drugog gmaza sam pobio samo iz daleka, drugacije ne verujem da bih uspeo :S:

Poslednja izmena:
Ne nego na stit koji nose paladini (a nasao sam i kacigu :D )
Btw, sto je onaj bastard sword tako skup, a pravi manji damage od flame sworda? Jel' zbog toga sto zahteva vecu snagu?

Bastard sword koji sam iskujes (self-forged) ima damage 100 (kao i flame sword), a kad ga naostris 110.

Probao sam juce neke tweakove koje sam nasao na netu i primetno bolje radi mada mislim da je najvise uticaja imalo to sto sam shadows iskljucio i nije doslo do primetne promene u grafici a performanse su primetno bolje i shadere stavio na 3.0 i tu je doslo do primetne pormene u grafici a performanse se nisu pogorsale. Inace imam 6600gt karticu.
Elem zna li neko kod koga mogu da naucim two weapon fighting

Evo posle malo duzeg igranja da iznesem i ja svoj sud o igri.
Posle mukotrpnog pocetka, dosta nerviranja i stvari koje idu uz to konacno sam preskocio 4-5 lev. i igra je pocela da lici na nesto(koliko-toliko). Sada sam lev. 12 ali opet imam mnooooogo primedbi na racun igre.
Kao prvo postoji dosta metalnih sanduka koje je nemoguce obiti bez naravno skila a opet da bi se skil dobio mora dosta da prodje.Drugo, na koga god da naletim i npr. resim quest za njega on krene svojim putem naleti na svinjce, bubu ili vuka i bude ubiven :D naravno ja dodjem i pokupim njegove items-e. To prosto nije normalno , a stalno mi se desava, prvo ona tri rebel-a gore u sumi(ubije ih boar) pa onda onaj trgovac sto su mu banditi oteli ulje itd...
Sto je najgore Orkove, bandite ubijam bez po muke ali bloodsomething(bubice sto lete) me roknu oma, combo 300udaraca/s i gotovooooo. Isto prolazim sa slicnim gamadima.
Onaj combat patch ne pomaze ni malo.
Dalje...
Ne znam dal' je to bug ali postoji par questova gde treba da eliminisem Orkove(camp i farm) ali oni nikako nece da crknu. Naime...ubijem ih ja, uzmem iteme ali oni ustanu ponovo i quest je i dalje aktuelan. Sta je problem?

Ima jos dosta stvari, seticu se... :)

@killbane - tu vestinu mozes da naucis samo od nekog Hashashina u gradovima pustinje Varant

@Milan82bh - o tome je vec bilo reci - da bi ubio orkove i druge NPCove, posto ih "onesvestis", treba da ih zakoljes: drzi desni taster, pa kad naciljas zrtvu, pritisni i levi

A sto se tice borbe, ona bi trebala da se sredi u sledecem 3. patchu, a jacine/brzine zivotnjiskih udaraca su valjda sredjene ovim friskim 2. patchem

Ne znam dal' je to bug ali postoji par questova gde treba da eliminisem Orkove(camp i farm) ali oni nikako nece da crknu. Naime...ubijem ih ja, uzmem iteme ali oni ustanu ponovo i quest je i dalje aktuelan. Sta je problem?

Da li ih bas ubijes ili oni ostanu da leze na zemlji osamuceni.Ako je tako onda moras da izvedes fatality :) .Dakle drzis desni taster nad orkom koji lezi i onda pritisnes levi.

Vrh Dno