mislim da je standalone...Nego imam problem kad se shapeshiftujem i kad se ponovo vratim lik se zabaguje tj. na samom liku se pojavi onaj model shell ili kako vecj i ne mogu nikako da skinem moram da loadujem ponovo,da li se jos nekom do desavalo i kako je/da li je to resio?Da li pre 1.12 patch-a moram da imam instaliran prethodni ili je ovaj standalone?
Isključi FSAA.sve to na high 1680*1050 aa2q af4
Ne verujem da ce biti dodatka, mozda, ipak ostajem rezervisan. Spremice jedan veci patch, posle kojeg ce staviti tacku na G3 i okrenuce se novim projektima. Novi projekti ce definitivno biti bazirani na Genome endzinu. Iskreno mislim, da je Genome odradjen kako treba i do kraja dovrsen, G3 bi bio pun pogodak. Ovako ostaje nedorecen i nedovrsen, a potencijala ima za izvoz.I mene zanima koliko sada mogu da poprave stvar, a iskreno se nadam da mogu. Tu ako se ne varam stoji da se radi na velikom patchu, a možda i neka ekspanzija kao što je bio NoTR za G2 dodatno "popravi" kod pa igra dođe na svoje. Bilo bi šteta da ne bude tako jer igra ima potencijala.
lol ako vecj mora da swapuje nek bar swapuje originalZa fanove - imate Gothic 3 originale u Merkatoru za 3000 dinara, tako da znate šta vam je činiti, kad ih je već gomila i niko ih ne kupuje![]()
Na stranu grafika, po meni igra ima jedan mnogo veci bug, a to je kad ubijes nekog i vide te, za ubistvo znaju i oni koji te nisu videli, tj ceo svet maltene zna da si nekog rokno i ne mozes vise nista da radis i nije ti ostavljena nikakva opcija da se izvuces iz g0vana...ni mito, ni zatvor ni nista...Ja sam slucajno ubijajuci neke krave za rebele ubio jednog strazara (imao je bastard sword koji je prilicno skup) tj zezno sam se, posle svake ubijene krave oni me napadnu ja ih namlatim oni ustanu pa sve u krug i onda sam odlucio da ih dokrajcim da me ne smaraju vise a nisam imao nikakav pametan save game...Onda sam morao da pribegnem God modu i da pobijem monteru kako bi zavrsio sa tim maltretiranjem...
Skinuo sam Gothic3_pach112,skinuh i Gothic 3 1.12 crack i kako dalje ovo nisam davno radio?Da li treba beshe da brishem igru ili shta????
Jel je dovoljno da se instalira samo patch 1.12 ili cu morati da instaliram sve ostale prethodne patcheve
Ma izasao je Gotic,ja ga imam.Dao mi ga je drug
Size: Unconfirmed, although it seems safe to expect the dimension to be GB rather than MB.
Probijanje kroz glavni grad do palate je bilo toliko nerealno tesko sobzirom da je to jos uvek maltene pocetak igre, da sam morao da koristim cheatove tj nabacim sebi paladin armorPosle mi je bilo krivo pa sam se smorio i prestao da igram...
While PB was not able or willing to fix their own game, the fans can! The first fan patch for Gothic 3 has been released and fixes the Feuerkelch Bug (could be named goblet of fire bug in English game versions) - head over to PC Games for more details. Looks like Gothic 3 is becoming another Vampire-like item for fan patches...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari